De curand mi-am achizitionat un Citroen C3 1.4i benzina.Da cel la 10.650 EUR! Nu avea radio-CD si m-am adresat la CHAMPION pentru un montaj! Culmea nesimtirii mi s-a parut ca ma obligau marlanii sa montez NUMAI radio CD-ul cumparat de la ei (adik un jeg de PIONEER). Eu mi-am luat deja un PANASONIC... Spuneti-mi careva daca stiti, pierd sau nu garantia la partea electrica, daca imi pun casul la un service obisnuit cu preturi normale (RAR)?
Ca astia de la CHAMPION au si niste scoruri de neam-prost, imaginati-va pentru un amarat de montaj de radio CD (care consta in 3 mufe,2 fire si 4 suruburi) voiau 350 EUR !!!!!!!!!!!! NISTE MAGARI AUTENTICI ! Trebuie dati la OPC ! Si au si servicii sub orice critica !
Montaj linie audio !!!
Moderator: Echipa Tehnica
Dacă foloseşti firele existente (doar pentru boxele din faţă, din păcate), nu pierzi nici o garanţie. Boxele din spate se pot monta ĂŽn siguranţă doar "ĂŽn reţeaua Citroen" (1.5 mil la ATS, din care 0.8 mil suporţii speciali, cu boxele tale). Oricum, greu de crezut că ţi-au cerut 350 eur numai pentru montaj...
Re: Montaj linie audio !!!
B25BUY scrie:De curand mi-am achizitionat un Citroen C3 1.4i benzina.Da cel la 10.650 EUR! Nu avea radio-CD si m-am adresat la CHAMPION pentru un montaj! Culmea nesimtirii mi s-a parut ca ma obligau marlanii sa montez NUMAI radio CD-ul cumparat de la ei (adik un jeg de PIONEER). Eu mi-am luat deja un PANASONIC... Spuneti-mi careva daca stiti, pierd sau nu garantia la partea electrica, daca imi pun casul la un service obisnuit cu preturi normale (RAR)?
Ca astia de la CHAMPION au si niste scoruri de neam-prost, imaginati-va pentru un amarat de montaj de radio CD (care consta in 3 mufe,2 fire si 4 suruburi) voiau 350 EUR !!!!!!!!!!!! NISTE MAGARI AUTENTICI ! Trebuie dati la OPC ! Si au si servicii sub orice critica !
In primul rand, mai usor cu limbajul asta de cartier. In al doilea rand, "jegul" ala de Pioneer, cred ca dadea clasa Pawasonicului tau luat din Sellgross sau Carrefour cu 2 lei.
Inainte de a te scandaliza: vezi ce usor e sa arunci cu noroi?
Cunosc foarte bine tarifele celor de la Champion si ce spui tu acolo e o ineptie curata, deci...mai usor ca nu impresionezi pe nimeni.
RADIO CD
Da scuze, imi cereau 350 EUR cu tot cu casul lor, adik da un shtift de PIONEER...
(m-am oferit sa vin cu el in cutie nou-noutz, luat din alta parte, nu conteaza...si tot nu au vrut sa mi-l monteze)
Eu pur si simplu nu inghit Pioneer...si mai e ceva:
Poate (prin absurd presupunand) pe noul meu C3 doresc sa imi montez un ROADSTAR sau un FIRST sau problema mea ce doresc !
Nu am voie ?! nu e posibil ? mi se pare concurenta neloiala fata de importatorii de alte marci din Romania...
Oricum Multumesc mult celor ce deja au raspuns !
A si nu e PAWASONIC, este P-A-N-A-S-O-N-I-C si stiu bine ce am luat !
(m-am oferit sa vin cu el in cutie nou-noutz, luat din alta parte, nu conteaza...si tot nu au vrut sa mi-l monteze)
Eu pur si simplu nu inghit Pioneer...si mai e ceva:
Poate (prin absurd presupunand) pe noul meu C3 doresc sa imi montez un ROADSTAR sau un FIRST sau problema mea ce doresc !
Nu am voie ?! nu e posibil ? mi se pare concurenta neloiala fata de importatorii de alte marci din Romania...
Oricum Multumesc mult celor ce deja au raspuns !
A si nu e PAWASONIC, este P-A-N-A-S-O-N-I-C si stiu bine ce am luat !
-
- RETRAS LA PENSIE
Incearca si la ATS si vezi ce spun.
Chiar daca esti fan Panasonic asta nu inseamna sa categorisesti alta marca drept stift. Poate acest apelativ se poate aplica unor marci produse pe vapor dar in nici un caz marcii Pioneer.
Cred ca, pentru primul tau mesaj pe acest forum ai inceput-o cam cu stangul. Valabil pentru orice forum, inainte de a scrie ceva, respirii adanc, numeri pana la 10 sau pana la cat este nevoie si cand esti calm atunci scri.
Chiar daca esti fan Panasonic asta nu inseamna sa categorisesti alta marca drept stift. Poate acest apelativ se poate aplica unor marci produse pe vapor dar in nici un caz marcii Pioneer.
Cred ca, pentru primul tau mesaj pe acest forum ai inceput-o cam cu stangul. Valabil pentru orice forum, inainte de a scrie ceva, respirii adanc, numeri pana la 10 sau pana la cat este nevoie si cand esti calm atunci scri.
Am scris intentionat PAWASONIC sa vezi cum suna o denigrare. Nu are rost sa ne certam aici care marca e mai buna. Putem, daca vrei cu orice pret, sa deschidem un topic separat pt. asta, dar cu discutii civilizate si la obiect.
Ok. Asa mai merge, deci se poate discuta si civilizat.
Cu ce ai scris tu, sunt intru totul de acord, dar asta e situatia: Citroen vrea sa aiba totul sub control. Si asta e de curand, de vreun an sau 2, deoarece, acum 3,5 ani cand mi-am luat eu masina, chiar omul lor de la vanzari mi-a zis sa nu iau cu RadioCD original de la ei ca e de cacao. Asadar, am luat masina numai cu preechipare audio, asta insemnand doar cablarea fata-spate si mufele corespunzatoare. RadioCD-ul si boxele le-am achizitionat ulterior de la OMA-Alarm, unde am facut si montajul lor. Si nu s-a supart nimeni pe vremea aia si nici nu am pierdut garantia la partea electrica.
Se pare ca vremurile s-au schimbat (cine stie de ce, nu acuz pe nimeni). Daca asa vor ei, asa facem, deocamdata. Poti sa reclami la ANPC, chiar te rog s-o faci...dar nu pentru preturi, ci pentru ca ti-a fost refuzata instalarea altei marci.
E in regula asa?
Ok. Asa mai merge, deci se poate discuta si civilizat.
Cu ce ai scris tu, sunt intru totul de acord, dar asta e situatia: Citroen vrea sa aiba totul sub control. Si asta e de curand, de vreun an sau 2, deoarece, acum 3,5 ani cand mi-am luat eu masina, chiar omul lor de la vanzari mi-a zis sa nu iau cu RadioCD original de la ei ca e de cacao. Asadar, am luat masina numai cu preechipare audio, asta insemnand doar cablarea fata-spate si mufele corespunzatoare. RadioCD-ul si boxele le-am achizitionat ulterior de la OMA-Alarm, unde am facut si montajul lor. Si nu s-a supart nimeni pe vremea aia si nici nu am pierdut garantia la partea electrica.
Se pare ca vremurile s-au schimbat (cine stie de ce, nu acuz pe nimeni). Daca asa vor ei, asa facem, deocamdata. Poti sa reclami la ANPC, chiar te rog s-o faci...dar nu pentru preturi, ci pentru ca ti-a fost refuzata instalarea altei marci.
E in regula asa?
Poti sa reclami, dar reclami degeaba. Prin faptul ca ei nu vor sa iti vanda un serviciu nu incalca nici o lege.
[b:b162e590d3][size=8:b162e590d3]C4 1.6HDi '05[/size:b162e590d3][/b:b162e590d3]
REVIN LA MONTAJUL LINIEI AUDIO !!!
Ieri, 1 dec, chiar am mers la ATS, sa imi montez radio-CD si 4 boxe... imaginati-va ca m-a costat o asa operatiune (simpla, zic eu) 3.24 mil. lei!
Nu e nici o problema... numai ca mi-au trecut pe factura 2 ore, cand operatiunea s-a terminat pe ceas in 1 ora si 5 minute... am stat langa ei !
Voi ce stiti !? eu am masini de ani de zile, si nu mi s-a mai intamplat asa o exrocherie ...
Multumesc anticipat !!!
Nu e nici o problema... numai ca mi-au trecut pe factura 2 ore, cand operatiunea s-a terminat pe ceas in 1 ora si 5 minute... am stat langa ei !
Voi ce stiti !? eu am masini de ani de zile, si nu mi s-a mai intamplat asa o exrocherie ...
Multumesc anticipat !!!

Astia calculeaza ca la Connex pe vremuri 
Daca ai depasit cu o secunda o ora, se taxeaza doua ore. Oricum, pana la urma s-a rezolvat deci eu zic sa te bucuri de masina si sa uiti de reprezentante (deocamdata).

Daca ai depasit cu o secunda o ora, se taxeaza doua ore. Oricum, pana la urma s-a rezolvat deci eu zic sa te bucuri de masina si sa uiti de reprezentante (deocamdata).
Multumesc frumos NERO !!!
O zi buna ! CIAOOOOO !!!! 

Sunt ore tehnologice alea,orice operatiune in service se taxeaza la ore tehnologice, si nu ore "pe ceas".
Schimbat ulei si filtre 1.5ore, chiar daca real nu dureaza mai mult de 30 min(Ex. fictiv).
Cel mai trist e atunci cand stai vreo 3 ore in service si iti trec vreo 7 la ore tehnologice.Ei zic ca tot clientul iese in avantaj, ca mecanicul poate sa traga de timp cat vrea si eu voi plati aceeasi suma(Marele service dacia, asa mi-au explicat acum vreo 2-3 ani).
Schimbat ulei si filtre 1.5ore, chiar daca real nu dureaza mai mult de 30 min(Ex. fictiv).
Cel mai trist e atunci cand stai vreo 3 ore in service si iti trec vreo 7 la ore tehnologice.Ei zic ca tot clientul iese in avantaj, ca mecanicul poate sa traga de timp cat vrea si eu voi plati aceeasi suma(Marele service dacia, asa mi-au explicat acum vreo 2-3 ani).
O alta problema pe care as vrea sa o dezbat cu voi...
Acum am 4 boxe JBL, montate in usi... poate exagerez un pic, dar bass-ul extrem e foarte slab reprezentat...
Poate cineva dintre voi si-a montat o pereche de boxe si pe placajul din spate de sub luneta... se simte mai bine bassul ?! stau bine boxele prinse acolo ?!
Multumesc
Acum am 4 boxe JBL, montate in usi... poate exagerez un pic, dar bass-ul extrem e foarte slab reprezentat...
Poate cineva dintre voi si-a montat o pereche de boxe si pe placajul din spate de sub luneta... se simte mai bine bassul ?! stau bine boxele prinse acolo ?!
Multumesc
Bass-ul nu e dat neaparat de difuzor cat de incinta in care e pus. La masini n-o sa scoti niciodata sunet perfect indiferent ce difuzoare pui, atata timp cat spatiile respective nu sunt concepute pentru acele difuzoare. Pe langa asta, eu as mai face diferenta si intre bass-ul corect si bass-ul "bubuit", depinde foarte mult pe care-l cauti tu. Aici se poate discuta foarte mult, nu stiu daca e locul potrivit.
Si ca sa-ti raspund la intrebare, daca pui boxele in spate se va auzi bass-ul mai puternic, dar exista posibilitatea sa se auda mai jos decat trebuie.
Si ca sa-ti raspund la intrebare, daca pui boxele in spate se va auzi bass-ul mai puternic, dar exista posibilitatea sa se auda mai jos decat trebuie.