Masina... nu mai vine...

Dealer/service Citroen

Moderator: Echipa Tehnica

danmanea
pasionat

Masina... nu mai vine...

Mesajde danmanea » Lun 19-Dec-2005 15:48

salut! sper sa fiu in viitorul apropiat posesorul unui C3 1.4i Furio Rosu Lucifer. Numai ca, masina produsa in noiembrie, nu a binevoit sa apara pina acum. ii rog respectuos pe cei de la ATS (ca importatori unici) - masina e luata prin alt dealer - sa-mi spuna: cit face dom'le o masina produsa pe 30 Nov pina in Romania asta? sau mai bine zis, avind in vedere ca in jur de 7 dec a fost in vama, de ce ii trebuie atit? vreti sa ne convingeti inca o data (ca si cum nu ar fi fost destul) ca INCA traim in Romania? sper ca cineva de la ATS sa ma lamureasca si pe mine. :evil: :evil: :evil:

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 19-Dec-2005 15:58

Welcome to the club. A mea a intarziat mai mult de 1 luna de zile, fata de data care mi-a zis-o dealerul(la fel nu ATS).
Daca masina o ai in vama, e posibil sa se intarzie datorita banilor, datorita aglomeratiei de pe acolo, transportul etc etc. Oricum nu mai e mult si o ai :)

danmanea
pasionat

Mesajde danmanea » Lun 19-Dec-2005 16:40

acum eu sunt chiar curios daca cei de la ats citesc si raspund..... mie mi se pare ca, fiind unic importatori, fac mici mirshavii....

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Lun 19-Dec-2005 17:18

De citit citesc sigur acest forum, nu ştiu ĂŽnsă dacă toate subiectele. Cu răspunsul e mai problematic, fiindcă sigur se vor găsi nemulţumiţi şi "nemulţumiţi" care să răspundă la rândul lor cu tot felul de lucruri mai mult sau mai putin plăcute. Ideea e că de făcut chiar ĂŽncearcă să ĂŽşi facă treaba (deşi unii de pe aici au motive să susţină că nu le prea iese :twisted: - nu şi eu), ĂŽnsă de multe ori problema nu ţine numai de ei.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 19-Dec-2005 17:40

DanCld citesc o satisfactie profunda din postul tau cand vine vorba de ATS. Este foarte normal tocmai ce ti-au rezolvat problema cu ambreiajul. Vedeti voi, noi am ajuns sa fim atat de bucurosi cand ni se rezolva problemele mari ale unei masini, lucruri care ar trebui sa treaca pe langa noi ca orice alt lucru neinsemnat.
Am mai zis eu intr-un post, cand intr-adevar ai probleme cu masina ar fi chiar culmea sa nu ti-o faca, dar nu pentru asta ar trebui ridicati in slavi si laudati, pentru ca asta e jobul lor.(Nu ma refer la tine DanCld, vorbesc asa in general).

De cele mai multe ori(90% din cazuri lejer) problema tine numai de ei, pentru ca de la comunicare si atitudinea fata de client pleaca totul .

Eu inchei ca iar se ia razna pe topicul omului.

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Lun 19-Dec-2005 18:49

In spiritul sarbatorilor,ar trebui ca ATS-ul,dealer-ul, sa faca ceva,sa poata omu' sa-si petreaca Craciunul fericit,cu masina noua la poarta :wink:

danmanea
pasionat

Mesajde danmanea » Mar 20-Dec-2005 08:42

asa este, ar trebui, dar acest "ar trebui" este confundat citeodata cu "merge moshule, las-o". nu stiu cite masini se livreaza in aceasta perioada, dar ar trebui sa livreze "pe brinci". pina la urma ei de acolo maninca si fac si o bucurie omului. ar putea face un compromis la programul de munca... odata pe an e Craciunul...
dar o zic inca o data "TRAIM IN ROMANIA!!!!"

iuliac
simpatizant

Mesajde iuliac » Mar 20-Dec-2005 17:24

Sunt intr-o situatie similara. Am comandat masina pe 13 Oct si pana acum nu a venit. Mai mult, azi mi s-a zis ca este inca in vama, la curtici! Acum pleaca de acolo!

Mentionez ca acolo era si acum 2 sapt.

Ce e de injurat este felul in care esti tratat la ATS. Eu colaborez cu o stimata domnisoara pe nume alina, care nici macar telefonul nu-l ia la ea. Raspunde mama la telefon de 3 zile si da numarul de la servici. Puls multe alte probleme legate de atitudine, informatii gresite (masina e in tara, asteapta RAR), nu cunoaste contractul cu socitatea de leasing. Contractul se reziliaza automat daca ea nu respecta termenul de 15 zile de la data platii. Cele 15 zile se implinesc pe 22 dec.

Oricum, putin probabil sa ai parte de oameni competenti la ATS.

iuliac
simpatizant

Re: Masina... nu mai vine...

Mesajde iuliac » Mar 20-Dec-2005 17:26

danmanea scrie:: cit face dom'le o masina produsa pe 30 Nov pina in Romania asta? sau mai bine zis, avind in vedere ca in jur de 7 dec a fost in vama, de ce ii trebuie atit? :evil: :evil: :evil:

Acum vad. A mea are aceleasi date. Pe 6 dec era in vama. Pe 29 productie.

Asa ca, citeste mai sus! :)

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Mie 21-Dec-2005 10:51

iuliac scrie: Plus multe alte probleme legate de atitudine, informatii gresite (masina e in tara, asteapta RAR), nu cunoaste contractul cu socitatea de leasing. Contractul se reziliaza automat daca ea nu respecta termenul de 15 zile de la data platii.
Oricum, putin probabil sa ai parte de oameni competenti la ATS.

Of, of! :( Credeam ca de acum 4 ani cand mi-am luat eu masina s-a mai schimbat ceva. Cam tot ceva de genul asta am patit si eu si tineti cont ca eram (si inca mai sunt) prieten foarte bun cu directorul de vanzari de atunci.
Ba ca leasing-ul nu a achitat toata suma, ba ca s-a imbolnavit soferul de pe trailer...chestii din astea. Initial, mi-au zis ca am masina in 2 sapt. pt. ca e deja in zona libera Giurgiu. Din 2 sapt. s-a facut o luna.

Probabil mai trebuie dati afara muuuulti oameni pana vor invata sa nu mai minta clientii.

iuliac
simpatizant

Mesajde iuliac » Mie 21-Dec-2005 11:04

Se pare ca pana la urma s-au indurat de mine si-mi vine masina Vineri. Seara ma pot duce s-o iau!

Celui care a inceput topicul: se pare ca vei primi si tu un telefon! :)

S-o porti sanatos! Oricum, o reclamatie tot va fi necesara dupa ce iau masina!

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Joi 22-Dec-2005 09:59

Felicitari!!!
Crezi ca poti sa o pui sub pom???
La cati mai multi km fara probleme. Cui grija la cauciucurile de iarna ;)

iuliac
simpatizant

Mesajde iuliac » Joi 22-Dec-2005 10:19

Merci merci! Sper sa fie totusi vineri. Ca la cum s-au miscat astia de la ATS, inca imi pun intrebari!

maximus
pasionat

Mesajde maximus » Joi 22-Dec-2005 22:15

sa le purta-ti cu placere
dar in cazul meu sa va povestesc :
am comandat masina in iunie la sfarsit iar de avut am avut-o pe 2 august si asta datorita presiunulor pe care le-am facut la ats (aproape zilnic sunam sa intreb de masina iar la doua zile face-am un drum la ei sa ma mai cert cu dealer-ul sau cu directorul de vanzari) , sa nu mai spun ca am renuntat la comanda initiala in speranta ca ajunge masina mai devreme lucru care s-a intamplat dar eu unul am cateva fire de par alb in cap din cauza asta
asa ca bafta si rabdare

p.s. in anul ce urmeaza vreau sa-mi mai cumpar un c4 asa ca ma inarmez cu rabdare de pe acum

CRACIUN FERICIT !
UN AN NOU FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI !
CITROEN C3 1.1i (vandut).
HYUNDAI ACCENT 1.5 CRDI 110CP.
OPEL COMBO 1.7 DTI 75 CP.

danmanea
pasionat

Mesajde danmanea » Vin 23-Dec-2005 08:54

neata!
Ultima oară modificat Mar 27-Dec-2005 11:56 de către danmanea, modificat 1 dată în total.

Înapoi la “ATS - Bucuresti”