Mladinb scrie:Buna, voua tuturor celor care veti citi mesajul meu.
Cred ca unii dintre voi ma recunosc deja si daca nu probabil din continutul mesajului cu siguranta macar banuiesc cine sunt( ....tipa...")
in primul rand vreau sa-mi cer scuze tuturor celor care au trecut prin Titulescu ATS si nu au fost primiti sau tratati asa cum se asteptau, sincer imi pare foarte rau. Stiu ca justificarile nu au nici un fel de relevanta, dar uneori cred ca noi(vanzatorii) nici macar nu constientizam ca ne-am comportat intr-un anumit fel, necorespunzator...........si nu ne dam seama de comportamentul sau pregatirea noastra decat atunci cand primim cate un dus rece cum a fost si cazul meu acum.
Am primit si eu un impuls din partea unui coleg care a citit anumite dialoguri dintre voi, mai recente si ma refer aici la o anumita doamna care a fost nemultumita, nu vreau sa-i dau numele pentru ca poate nu vrea si vreau sa-i respect dorinta.
ideea este ca in momentul in care am citit mesajele voastre m-am simtit groaznic, am fost si inca sunt foarte nemultumita de mine, pot sa va spun ca este o experienta foarte neplacuta sa citesti parerile negative despre tine.
VREAU sa-i multumesc acestei doamne si altora care ati reusit sa-mi deschideti ochii asupra unor lucruri pe care eu poate nici nu le-am luat in seama sau nu le constientizam. VA MULTUMESC voua care m-ati "certat" si celor care poate m-ati "laudat "........... si sper ca intr-un viitor cat mai apropiat sa pot sa va schimb parerea pe care v-ati facut-o despre mine.
Eu cam atat am avut de spus..........
Va urez "Sarbatori fericite" sa va aduca Mosul tot ce va doriti , sanatate si tot ce e mai bun.
A era sa uit , il salut si eu pe Mugurel e forte priceput si foarte apreciat de multa lume si de mine si poate cine stie, candva o sa fim si noi "astia mai tineri " la fel de priceputi ca el.
pa pa