Sediu nou ATS

Dealer/service Citroen

Moderator: Echipa Tehnica

tartorul
pasionat

Sediu nou ATS

Mesajde tartorul » Lun 11-Sep-2006 10:32

Despre sediul nou in ziarul Libertatea:

http://www.libertatea.ro/index.php?sect ... sid=162430

Adevarul probabil ca este undeva la mijloc. :P
Fun Citroen

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Lun 11-Sep-2006 12:32

De ce va mirati? In toata zona respectiva se construieste pe bani publici si/sau europeni la obiective private. Metro bneasa si magazinele de pe DN1 sint in exact aceeasi situatie.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Lun 11-Sep-2006 13:31

Aici e vorba de utilitati (apa, canal, gaz, electricitate, politie pe strada, transport in comun) pe care orice primarie din lumea asta trebuie sa le ofere daca vrea ca zona respectiva sa se dezvolte si sa genereze (ups!) bani dn impozite. Astfel de articole sunt cel putin aberante fiindca acele obiective sunt de utilitate publica - a da, nu sunt de utilitate pentru pensionarul Gigi care citeste gazeta in fata blocului - si adauga plusvaloare zonei si orasului in general.

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Lun 11-Sep-2006 14:44

... si tot asa an de an aceleasi bulevarde sint reasfaltate din nou (va mai aduceti aminte cum ne prostea Videanu cu "microfisuri in asfalt") si schimbat bordura, in vreme ce alte strazi nu sint pavate deloc. Totul evident pentru bunastarea cetatenilor. Nu a tuturor, doar a unora, se vede si care :wink:
Nu spune nimeni ca nu trebuie sa se faca astfel de lucrari, dar cind te uiti la beneficiari, nu poti sa nu sesizezi anumite lucruri :idea:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Lun 11-Sep-2006 17:43

bla bla... e intr-o zona in care oricum interesele existau.
acu' nu cred ca e un motiv in plus sa spunem 'ia uite ce fac astia de la ats, ia uite ce face Tariceanu'.
zona de nord e si va fi inca ceva timp in cea mai mare dezvoltare. Nu cred ca doar ats va avea de castigat...
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Lun 11-Sep-2006 19:51

nicum scrie:... si tot asa an de an aceleasi bulevarde sint reasfaltate din nou (va mai aduceti aminte cum ne prostea Videanu cu "microfisuri in asfalt") si schimbat bordura, in vreme ce alte strazi nu sint pavate deloc.

ParÞial OT: Chestia cu microfisurile i-au bãgat-o În cap cei care ÎntreÞin strãzile, iar ei au preluat-o la rândul lor de la furnizorii de "asfalt". Nu cred cã mai e un secret faptul cã anul acesta s-a aplicat un policompozit pe nume "slurry seal", invenÞie americanã, cicã produsul perfect pentru prelungirea vieÞii suprafeÞelor asfaltice extrem de uzate, cu costul mãririi zgomotului de rulare ºi a vibraÞiilor În habitaclu. CãutaÞi pe Google termenul ºi veÞi gãsi termenul "microfisuri" În paginile de prezentare :lol:

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Lun 11-Sep-2006 23:32

@Dan: esti cumva in gasca cu ei? cum adica, e normal sa platim pe bani publici utilitatile unor multi-milionari, corporatii straine, granguri sau ce-or fi si cum scria acolo 15% din locuintele Bucurestiului sa nu beneficieze de retea apa/canal??? Metro, Hiproma, ATS, Selgros, BM (Caterpillar), Bavaria Motors NU AVEAU BANI SA FINANTEZE UN PROIECT DE DEZVOLTARE A UTILITATILOR IN ZONA :?: Daca nu aveau bani atunci nu trebuiau sa construiasca in zona, daca erau nemultumiti de infrastructura.Banii aceia trebuiau sa mearga in alte zone (totusi stau in Baneasa, nu am vreun interes ascuns cum au altii) si la niste comunitati care cu adevarat aveau nevoie de ei.

Tariceanu este un mare hot si un nenorocit cu ats-ul lui si cu preturile lui, mai nou daca mergi la ats nu mai poti intra cu masina in parcare, am vazut, receptia la masina se face pe locul viran din fata ats-ului, pe maidan.mi se pare o lipsa de respect imensa fata de client.probabil asteapta sa-i amenajeze primaria pe bani publici o parcare, ca el saracu n-are bani de asa ceva. :roll:
Niste nenorociti, am parcurs 30 de km ca sa-i votez, am stat la coada, in 1996 la fel, NU MERITA, sunt toti NISTE HOTI SI NISTE PARVENITI.
Ultima oară modificat Mar 12-Sep-2006 12:55 de către bezz, modificat 1 dată în total.
Cosmin
high energy music expression

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Mar 12-Sep-2006 10:20

bezz, sa sti ca eu unul vad bine, k majoritatea celor de aici.... lasa majusculele mai deoparte.
Daca ai documente care sa demonstreze chestia cu Tariceanu pune-le pe masa sa le vedem, la ATS intru cu masina ***DOAR*** in parcare, receptia am facut-o chiar din fata usii de la ATS, orice problema la masina imi este rezolvata in aceeasi zi.
Romania este o tara democratica, la urmatoarele alegeri o sa poti alege niste oameni de treaba, care nu fura, care nu sunt parveniti si care o sa duca Romania pe cele mai inalte culmiale capitalismului, urmand ca in Romania sa mearga cateii comunitari cu covrigi in coada, la robinet sa curga apa perrier, saptamana de munca sa fie de 1 zi lucratoare cu salariu minim pe economie de 3 mii de euro. :lol:
Romanul este bun la criticat, dar in alte tari fiecare a inteles ca schimbarea, cresterea aceea economica de care se tot vorbeste sta in puterea fiecaruia...
Problema Romaniei nu sta in conducere, ci in mentalitatea romanului. Scuze de offtopic, insa ....
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Mar 12-Sep-2006 11:29

silvius scrie:orice problema la masina imi este rezolvata in aceeasi zi.

...acum sper ca nu vrei sa te si credem :lol:
@bezz: majuscule inseamna ca tipi la noi.

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Mar 12-Sep-2006 11:36

pai dak la mine asa a fost..... pot sa zic eu altceva?

tartorul
pasionat

Mesajde tartorul » Mar 12-Sep-2006 11:37

silvius scrie:pai dak la mine asa a fost..... pot sa zic eu altceva?

Problema e ca la ceilalti 99% de posesori de Citroen nu este asa. Cred ca esti tu mai norocos. :twisted:
Fun Citroen

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Mar 12-Sep-2006 11:40

Cred ca asocierea ATS cu articolul respectiv e oricum o chestie fortata. Eu personal am o viziune ceva mai "capitalista" (deh, lucrez cu "agenturili" straine :lol: ) si sunt pe principiul ca o intreprindere capitalista nu este o societate de binefacere. De asemenea o institutie publica precum primaria nu trebuie transformata intr-o societate de tip "haiducesc" pe ideea ca bogatilor le luam doar taxele si le aratam.... :oops: iar saracilor le facem strazi si le bagam apa pe gratis. Zona de care vorbim nu poate fi definita ca zona A (de taxare maximala) fara utilitati, de asemenea firmele respective nu pot genera profit si taxe din nimic. Oricat de dur ar parea, dpdv contabil primaria isi va recupera banii mult mai repede din Baneasa decat din taxele platite de cei din Giulesti-Sarbi.

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Mar 12-Sep-2006 12:10

asta da raspuns:)

hmmm, sa inteleg ca sunt singurul posesor de C4 sau de Citroen multumit de ATS :roll:

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mar 12-Sep-2006 12:27

silvius scrie:asta da raspuns:)

hmmm, sa inteleg ca sunt singurul posesor de C4 sau de Citroen multumit de ATS :roll:

Te prinzi repede ;)

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Mar 12-Sep-2006 12:33

adik exceptia care va confirma regula :lol: :lol: :lol:

Înapoi la “ATS - Bucuresti”