Sal all. In curand o sa fiu si eu fericitul posesor al unui C4 1.6, 16V, berlina.
Din ce am citit pe forum, cred ca nu o sa am prea mari probleme cu ea, mai ales ca sunt din Valcea si observ cu placere ca PRO Motor este cel mai tare dealer/ service Citroen de prin tara asta asa frumoasa.
Sper ca maine/luni sa intru in posesia ei, e deja la VL, mai astept banii de la banca si gata. O sa pot scrie si eu si la alte subiecte pe acest forum.
Viitor posesor de C4
Moderator: Echipa Tehnica
Viitor posesor de C4
Ultima oară modificat Vin 18-Ian-2008 10:12 de către DanDana, modificat 1 dată în total.
Ultimele noutati: Intalnirea cu C4 a fost stabilita pentru ora 16:30. Abia astept.
Dar sa stiti ca imi pare rau si de "my ex", o solenza confort 1.4 mpi, timp de 4 ani nu a vazut decat benzina, ulei si placute de frana. Si a atins de multe ori 160kmph. A, anvelopele le-am skimbat la 38.000 km, erau uzate cam 70%.
La C4 tin mai mult?
Dar sa stiti ca imi pare rau si de "my ex", o solenza confort 1.4 mpi, timp de 4 ani nu a vazut decat benzina, ulei si placute de frana. Si a atins de multe ori 160kmph. A, anvelopele le-am skimbat la 38.000 km, erau uzate cam 70%.
La C4 tin mai mult?
Eu cu cele de vara am cam 40k km si sint in stare destul de buna (uzura cam 50%) iar cu cele de iarna vreo 8k km si-s aproape noi. Dar, na, la mine la revizia de la 44k km (a treia) placutele de frina au fost evaluate la 25% uzura, deci cauciucurile mele se uzeaza mai mult lateral in curbe luate tare, nu si pe frina 

Turatzie la rodaj...
Felicitari
!
Eu am mers pan la 5000, si ceva peste.
Nu am avut probleme. Doar consumul era mult peste normal in rodaj, dar se stabilizeaza dupa revizia gratuiata la 2000.

Eu am mers pan la 5000, si ceva peste.
Nu am avut probleme. Doar consumul era mult peste normal in rodaj, dar se stabilizeaza dupa revizia gratuiata la 2000.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
DanDana scrie:Voi in rodaj pana la cate turatii ajungeati? In carte scrie ca 2/3 din maxim e ok. Adica undeva la 5000Nu e mult?
Ba da! Turatia maxima la 1.6i e 5800, deci stai sub 4000 de ture. Nu te lua dupa ce vezi pe bord ca e la fel la toate modelele.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
nicum scrie:
Ba da! Turatia maxima la 1.6i e 5800, deci stai sub 4000 de ture. Nu te lua dupa ce vezi pe bord ca e la fel la toate modelele.
Oricum nu saream de 3500 - 4000 max in depasire, in rest masinuta mi se pare mai mult decat OK, cam rigida in suspensii, dar foarte placuta la condus. Abia astept sa ii fac rodajul sa pot sa merg normal cu ea.
Înapoi la “Pro Motor - Rm. Valcea”