Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Vin 23-Iun-2006 12:40
Salut.
Tin sa felicit si pe aceasta cale invingatorii (Giri-Dorin), sa il felicit pe cel care scoate tot ce este posibil dintr-un Saxo, pe nume Alex Filip.
Pentru noi a fost un raliu destul de frustant intrucat la primele 4 am pierdut circa 40sec datorita intrarii calculatorului de injectie in regim de avarie. Din cauza temperaturii exagerate din compartimentul motor, aerul din admisie a ajuns la 85grade, si primii 3-4 km ale fiecarei speciale i-am facut in regim de siguranta. Pot sa ma declar multumit de locul 3 la numai 2 zcimi de locul 4, dar in acelasi timp am constatat presiunea din ce in ce mai mare asupra noastra, din partea echipei si a fanilor, presiune care nu a putut sa ne faca sa ne apropiem de locul 1. Am reusit totusi sa batem o speciala, si sa aducem puncte pentru campionat, pierzand de fapt locul1 la general. Eu cred ca Marco nu s-a simtit prea bine la volanul mult mai competitive N12, modelul nou, iar pt Sibiu s-a luat decizia de a aduce modelul N11. Sper intr-o victorie, dar cu siguranta va fi foarte greu sa batem pilotii nostri, care se pare ca au curajul sa abordeze la maxim virajele pe care le stiu pe dinafara. Inca o data felicitari celui care alearga pe un Citroen si pentru care am o admiratie maxima!