Pt Dealer C4

Dealer/service Citroen

Moderator: Echipa Tehnica

andrei11
de-abia inscris

Pt Dealer C4

Mesajde andrei11 » Mie 18-Ian-2006 12:27

Buna. Sunt din Cluj si intentionez sa cumpar in viitorul apropiat un C4, varianta X(berlina) cu motor 1.4 benzina + urmatoarele dotari: Clima, CD-Player, Vopsea metal. As vrea daca se poate sa stiu un pret final la aceasta masina(adica cu reducerea maxima ce o puteti face), dat fiind faptul ca la reprezentanta din cluj mi-au dat un discount de 400 EURO(adica CD-Player gratis) ceea ce mi se pare ridicol avand in vedere ca Renault da 1200Euro reducere la Megane2. Multumesc anticipat.

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Re: Pt Dealer C4

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Mie 18-Ian-2006 13:10

andrei11 scrie:Buna. Sunt din Cluj si intentionez sa cumpar in viitorul apropiat un C4, varianta X(berlina) cu motor 1.4 benzina + urmatoarele dotari: Clima, CD-Player, Vopsea metal. As vrea daca se poate sa stiu un pret final la aceasta masina(adica cu reducerea maxima ce o puteti face), dat fiind faptul ca la reprezentanta din cluj mi-au dat un discount de 400 EURO(adica CD-Player gratis) ceea ce mi se pare ridicol avand in vedere ca Renault da 1200Euro reducere la Megane2. Multumesc anticipat.

Oferta de discount de 313 euro la pret cip, adica 376 euro la pretul cu toate taxele, este valabila numai pentru animite masini AFLATE pe stoc.
Din pacate din aceasta oferta numai sunt valabile decat doua masini, una de culoare gri fer , care este deja rezervata de Europcar(si care pot sa o obtin si eu), din Cluj, si inca una gri aluminiu in configuratie identica.
Totusi am si eu o intrebare: conteaza cat anume este discountul? Sau ce masina iti cumperi si o vei folosi o buna bucata de vreme?
Pentru ca noi, de exemplu avem o campanie de discount de 2250 euro discount la Picasso! Pot sa iti ofer un Picasso cu un foarte mare discount, dar sunt convins ca pentru tine este importanta masina care iti place, nu discountul!
De aceea iti readuc aminte ca Megane este o masina care are deja 3 ani, la care i s-a aplicat deja un face-lift in luna noiembrie, ca aceste masini inca nu se importa in romania, deci cu siguranta iti ofera o masina veche(fabricata mai de mult...) ca este o versiune DEPASITA! De asemenea, stie toata lumea de ce este cel mai ieftin model de pe piata: pentru ca este fabricat in TURCIA. Te-as ruga sa te duci la showroom-ul Renault si sa ii ceri o oferta de Megane fabricat in Franta, asa cum este C4, nu in Turcia, sau in Spania, si mai vorbim dupa aceea si ai sa te convingi ca C4 este cel mai ieftin model din clasa compacta fabricat in Franta, Germania, Spania sau Italia. (aici am exclus modelul ASTRA scos din fabricatie din Germania de mai bine de 1,5ani, dar care se mai produce prin tari colaterale, sau Focusul cu acelasi statut (scos din fabricatie din Germania de 1,3 ani)de fabricat in Turcia)

Daca te hotarasti sa cumperi acest model C4 de la noi, iti oferim un discount suplimentar de 500 de euro la cei 400 oferiti de dealerul din Cluj, impreuna cu un plin de benzina (oferit de mine forumistilor de pe acest site) pentru a putea ajunge la Cluj si sa-ti mai ramana benzina si pentru vreo 250km de plimbat prin imprejurimi. Dar iti aduc aminte ca numai doua culori sunt disponibile pentru cei 400 de euro discount(adica RadioCD gratuit).

Pentru alte detalii discutam pe mesaje private.

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mie 18-Ian-2006 13:41

Mugurel, Dar daca o vreau in Buc mi-o aduci la scara??? :P Si vreau si o poza cu autograful lui Leob :P

tartorul
pasionat

Mesajde tartorul » Mie 18-Ian-2006 14:03

@Mugurel: pe cand un program buy-back? Este asa ceva in plan pentru Romania?
Fun Citroen

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Mie 18-Ian-2006 14:10

Raspunsul pentru amandoi:
DA!

george
pasionat

Mesajde george » Mie 01-Feb-2006 15:59

Discount de aproape 1000 Euro in total... Pe C4... Frumos!
Mugurel, nu te extinzi prin tara?

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Mie 01-Feb-2006 16:13

george scrie:Discount de aproape 1000 Euro in total... Pe C4... Frumos!
Mugurel, nu te extinzi prin tara?

De ce? Vrei sa dea faliment? :lol:

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Mie 01-Feb-2006 19:08

Mugurel,poate iti ridica ATS-ul licenta, ca dai norma la vanzari peste cap si n'or sa poata tine pasul cu tine! :lol:

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Mie 01-Feb-2006 19:17

Pai daca mai scriu mult pe aici, sigur in primavara veniti si scrie pe fruntea cladirii :"TUTTIFRUTI"

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Mie 01-Feb-2006 19:25

:lol: :lol: :lol: :lol: :!:

george
pasionat

Mesajde george » Mie 01-Feb-2006 21:49

De ce sa ridice ATS-ul licenta? Eu cred ca sint incintati ca un dealer de-al lor isi face treaba cum trebuie.
Nu-l cunosc pe Mugurel dar nu pot sa nu apreciez modul in care isi face meseria. Cel putin pe acest forum. In fond asta e meseria lui, sa vinda cit mai multe masini, sa le vinda cit mai bine, sa multumeasca cit mai multi clienti. Am apreciat modul in care a incercat sa atraga fiecare potential client si cum a raspuns atunci cind a fost criticat (direct sau indirect). Nu vreau sa fac comparatii, dar sint sigur ca acel gen de raspuns era acel asteptat si in "disputa" referitoare la dealerul din Constanta...
Asa ca ATS-ul sa fie multumit ca Mugurel nu vinde Ford!

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Mie 01-Feb-2006 22:21

George: era la mishto! :lol:

Vizitator

Mesajde Vizitator » Joi 02-Feb-2006 10:26

nu va bazati pe multumirile importatorului... :)
uneori multumirile astea inseamna retrageri de licenta... :cry:
evident cosmetizate frumos... (cresteri da sandarde/exigente/etc)

pentru zona lui de acoperire si potentialul de piata al zonei, Mugurel e sus de tot. :!: :!: :!:
si faptul ca este prezent pe forum, in unele situatii cu raspunsuri concrete de ordin tehnic de exemplu, spune ceva despre un mod de abordare al afacerii. Si nu cred ca este mai putin ocupat decat cei de la ats.

edgar
just curious

Mesajde edgar » Joi 02-Feb-2006 11:17

Anonymous scrie:pentru zona lui de acoperire si potentialul de piata al zonei, Mugurel e sus de tot. :!: :!: :!:
si faptul ca este prezent pe forum, in unele situatii cu raspunsuri concrete de ordin tehnic de exemplu, spune ceva despre un mod de abordare al afacerii. Si nu cred ca este mai putin ocupat decat cei de la ats.

Pai hai sa scriem la Citroen France sa ii ia licenta lui ATS si sa i-o dea lui Mugurel. Ca poate nu e suficient de ocupat acum... ii mai dam cate ceva de treaba :twisted:

nekard
de-abia inscris

Mesajde nekard » Vin 03-Feb-2006 16:22

Salutare, este primul meu post asa ca fiti rabdatori cu mine.Ma intereseaza si pe mine sa cumpar o C4 Coupe.Din pacate sunt destul de stamtorat cu banii si nu pot sa-mi permit o C4 berlina desi imi place. La 1.4i 16v,nivelul X de echipare as mai dori sa adaug ESP si aer conditionat.Daca mai adaug si radioCD , proiectoare de ceata si alarma deja pretul sare binisor peste suma pe care pot sa mi-o permit. Acum urmeaza intrebarile: Care este discountul maxim pe care as putea sa-l obtin daca pun pe ea toate dotarile de mai sus? Se poate pune ulterior, cand voi avea bani, cd playerul, alarma si proiectoarele de ceata? Cat timp trebuie sa astept ca sa-mi iau masina? Acum nu sunt in tara dar voi ajunge in aprilie si as dori sa o conduc atunci.
Am uitat: vreau sa o cumpar cash, cred ca si asta ar conta la un eventual discount...

Înapoi la “Pro Motor - Rm. Valcea”