paco scrie:Hei, si eu care credeam ca C5-ul iti place mai mult decat Passatul!
Ufff... Eram sigur ca vei concluziona astfel. Nu. Am si explicat ca, totusi, in ciuda minusurilor pe care le-am enumerat mai sus, in primul rand la C5 imi place forma, apoi motorul este o bijuterie; apoi suspensia - desi are si ea plusurile si minusurile ei, consider ca un mare plus la ea ar fi fiabilitatea si costurile mici. Acele minusuri reclamate de mine se ragasesc in habitaclu. N-am sa stau acuma sa descriu si cele cateva minusuri sau inconveniente de la exteriorul si de la finisajul caroseriei pentru ca deja vad ca sunt luat peste picior si poate deranjez pationatii de marca si nu as dori acest lucru. Eu doar am avut de facut cateva observatii in legatura cu un produs, in speta cu un automobil, fie el si marca Citroen, modelul C5. Am mai motivat, mi-am achizitionat aceasta masina in urma unor indelungi drumuri batute si pe la concurenta destul de bogata de altfel in oferte. Probabil ca am avut un motiv bine intemeiat din moment ce am trecut de la o marca la alta, nu?! La acest lucru nu te poti gandi?
Ceea ce am avut eu de spus in legatura cu C5 poate le va folosi si altora care se gandesc sa si-o achiziotioneze si sa stie ce sa caute la ea chiar din show room, caci eu, aceste mici si multe neajusuri de pe ici pe colo le-am descoperit in timp. Poate unii imi vor fi recunoscatori, poate altii ma vor blama la randul lor pentru ca li se va parea ca am ceva cu firma; dar nu este asa! Eu la fiecare afirmatie am venit cu argumente solide si exemple felurite, justificari etc. Tu, la ceea ce am scris eu, nu cred ca poti veni cu niste contraafirmatii si nu cred ca poti sa-mi infirmi la modul general spusele. Poti doar sa faci anumite comentarii si vad ca ele fac referire la, probabila mea afinitate spre VW Passat. Si acest lucru l-am explicat. Fan al acestei marci nu-s si nici n-am cum sa fiu; dar sunt un propietar 85% multumit si intr-un fel resemnat de calitatea finisarilor; asta e! Imi doresc ca masina sa ma tina mult si bine si sa nu am probleme cu ea mai mult decat banii alocati reviziilor regulate

paco scrie:Dar crezi ca la alte masini nu apar probleme deranjante ca cele pe care le-ai enumerat? Ma cam indoiesc...
Da, se prea poate. Dar inceput sa ma cam indoiesc de zicala: "cat dai atat face". Si in fond si la urma urmei francezii niciodata n-au excelat la partea de finisare si la cea interioara in mod particular. Si tot ca o alta remarca nu numai nemtii fac masini "bine inchegate"... Ci mai sunt si altii.