butoane telecomanda defecte

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

laurb
pasionat

Mesajde laurb » Mar 21-Apr-2009 15:11

In timp ce curatam telecomanda pe interior am scapat cauciucul cu butoanele in mana baietelului meu de 2 ani si l-a rupt.
Cine stie unde gasesc numai cauciucul sau plasticul cu cauciuc al telecomenzii. Daca are cineva de vanzare astept mesaj.

MoZoLyCy
pasionat

Mesajde MoZoLyCy » Mar 21-Apr-2009 22:37

Salut .... spune-ne si noua modelul de masina ca sa te putem ajuta ... vb aia sunt "nnnn" masini :-({|= ....
Din cate observ la detalii vad ca ai avea un C5 dar ... mai bine zi ce masinutza ai. :Hangman:

Asa arata ??

Imagine

laurb
pasionat

Mesajde laurb » Mie 22-Apr-2009 07:43

Merci de raspuns! Am un C5 din 2002, 2.0 l, hdi 110 cp si telecomanda are forma de scoica cu 3 butoane(inchidere,deschidere si geamuri). Imi place foarte mult telcomanda care ai postat-o tu dar nu stiu daca merge programata. Astept raspuns.

MoZoLyCy
pasionat

Mesajde MoZoLyCy » Mie 22-Apr-2009 07:58

Scoica .... :-k .... revin cu un raspuns.
Nu ai pt ce :Hangman: ... doar de aia sunt pe ici prin zona ca sa fiu de un mic ajutor :steering: .
Nici eu nu promit ca se poate programa .... eu doar am vazut un site cu telecomenzi la preturi extra mici si de acolo daca e sa iti comanzi ... telecomanda asta este undeva la 40-50 RON

laurb
pasionat

Mesajde laurb » Mie 22-Apr-2009 08:05

......poate gasesc acolo. Lasa-mi un link sau un nr de telefon. Multumesc

MoZoLyCy
pasionat

Mesajde MoZoLyCy » Mie 22-Apr-2009 08:20

Deci singurele chestii care am gasit sunt astea si atat ..... nu cred ca este ceea ce cauti .... eventul sa mergi la reprezentanta dar ... nu scapi ieftin :(

Imagine
= 50 - 60 RON

Imagine
= 60 - 70 RON

O zi buna incontinuare :drive: :mrgreen:

laurb
pasionat

Mesajde laurb » Mie 22-Apr-2009 08:37

Super! varianta 2 imi trebuie. Imi spui te rog si de unde o cumpar? multumesc mult!

kristi
pasionat

Mesajde kristi » Mie 22-Apr-2009 12:54

@MoZoLyCy - ma intereseaza si pe mine o a doua cheie pentru masina. Cea din poza a doua este modelul meu de cheie. Stii daca pot cumpara o astfel de cheie si sa o programez pentru masina mea?

bogdan78
pasionat

Mesajde bogdan78 » Mie 22-Apr-2009 15:56

Cred ca e complicat. Programarea ti-o poate face orice atelier de chei mai dichisit, dar le va trebui cardul cu codul cheii. Eu spre exemplu nu am acel card si am inteles ca la reprezentanta este peste 100euro doar acel card.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...

MoZoLyCy
pasionat

Mesajde MoZoLyCy » Mie 22-Apr-2009 17:09

kristi scrie:@MoZoLyCy - ma intereseaza si pe mine o a doua cheie pentru masina. Cea din poza a doua este modelul meu de cheie. Stii daca pot cumpara o astfel de cheie si sa o programez pentru masina mea?

NU vreau sa zic vreo prostie dar nu cred ca ar fii nicio problema .... parerea mea .
Nu vreau sa fack reclama dar .... eu stau fff mult pe site-uri cu licitatii .... si stand aproape zilnic dau peste orice chestie de care odata si odata avem nevoie .
Eu iti dau link-ul cu toata placerea dar .... NU stiu daca poti seta cheia respectiva avand in vedere ca este acelasi model.
Cum discutam si cu ...laurb... ca si eu as vrea sa schimb cheia mea cu prima cheie pe care am postat-o , deoarece m-am plictisit de a mea si e urata fock :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dar ... nu stiu daca v-a merge .... vreau sa mai merg pe la niste mecanici sa ma interesez si cand voi avea un raspuns CONCRET, atunci pot si eu comenta linistit.

Aici ai un link de unde poti cumpara orice cheie vrei tu si oricine ... New & Used ... http://shop.ebay.co.uk/items/__key-citr ... 2ec0Q2em14

Sper ca v-am fost de folos
:rolleyes: :steering: :steering: :steering: :steering: :steering: :steering: :steering: :steering: :steering: :mrgreen:

laurb
pasionat

Mesajde laurb » Mie 22-Apr-2009 17:39

Daca dati comanda la reprezentanta va costa 470 ron o cheie pregatita ptr. masina dumneavoastra.
Eu voi incerca mai intai la un atelier de chei care poate pune cipul si cheia de metal pe alta telecomanda care sper sa arate si mai bine.

MoZoLyCy
pasionat

Mesajde MoZoLyCy » Mie 22-Apr-2009 20:00

Tin sa precizez ca ... maine dau comanda de o cheie ... dao draq ca doar nu e o avere .... sa NU mor prost , si daca merge ...norocul meu iar daca nu .... am pierdut la viatza mea si mai mult de o cheie :az:

laurb
pasionat

Mesajde laurb » Vin 01-Mai-2009 19:36

Cu ceva noroc am rezilvat problema. Am fost in Franta cateva zile si am gasit la ultima reprezentanta la care m-am dus . Mi-au dat capacul si butoanele cu 3 euro. La celelalte rprezentante Citroen imi spuneau ca in Romania - faceti o alta cheie care va costa 84 euro.
De remarcat si diferenta de pret de la reprezentanta din Romania ( 470 lei) si cele din Franta (84 euro) pentru o cheie noua completa.

cornelioan
pasionat

Mesajde cornelioan » Dum 03-Mai-2009 20:09

pai se compara Franta cu Romania? Cate Q7 si X6 ai vazut p-acolo, a?

Înapoi la “Citroen C5 I-II”