Vopsitorie buna

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

bio
simpatizant

Vopsitorie buna

Mesajde bio » Joi 04-Mar-2010 11:36

Anul trecut m-am pricopsit in fata blocului, cu o cheie pe toata partea dreapta a masinii, am CASCO, am facut constatarea la BCR Asigurari, dar am tot amanat operatiunea pana la venirea primaverii acesteia. Vreau sa aflu si eu numele unui service foarte bun, cu meseriasi, de care ati fost multumiti.
Trebuie vopsita integral toata partea dreapta din ce am mai discutat si eu, alta solutie nu exista, culoarea e foarte pretentioasa(ganache) si de aceea prefer sa o tin murdara decat sa ma doara sufletul zilnic vazand zgarietura.
Nu am incredere in nimeni pe la care am fost cu masina: IB Mobil, Materna, cars Trading... :( Sa incerc ATS?
Astept si pm daca nu se poate spune aici. Va multumesc!

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Joi 04-Mar-2010 15:13

On topic:
Pro Motor Rm Valcea.

iuliu m.
pasionat

Mesajde iuliu m. » Vin 05-Mar-2010 01:27

On-topic:
In ceea ce priveste vopsitoriile(si majoritatea service-urilor) din romanica, am o parere execrabila.Insa daca WLD zice de Promotor care e renumit cand vine vorba de mecanica, ar trebui sa il credem si, mai ales , facand extrapolarea la tinichigerie ,sa o consideram o chestie solid argumentata.
Dar nestiind nimic despre cat de dezastruoasa e zgarietura care te macina, imi permit sa iti aduc la cunostinta ca exista si alte procedee de acoperire a ei.Detalii?Aici:

http://www.car-spa.ro/

Nu am lucrat inca ceva la ei ,dar unele review-uri sunt promitatoare.Am ,de asemenea, "cunoscuti ai cunoscutilor" care si-au facut masina acolo si sunt multumiti.SSR este un procedeu mult prea nou ca sa fie bine cunoscut la noi, insa pare promitator.Poti incerca!

Bafta!

bio
simpatizant

Mesajde bio » Vin 05-Mar-2010 09:10

Interesant iuliu m. link-ul; posibil sa fie o solutie buna, dar eu sunt cam refractar la solutiile"noi". Asa ca voi merge pe o revopsire totala; ca sa-ti faci o idee, "nemernicul" nu a iertat nici macar un cm., este o cheie groasa care incepe de la stopul spate pana la farul din fata, valurita. Nu sunt genul care sa duca masina la revopsit pentru un fleac, dar asta a pus capac :mad:

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Vin 05-Mar-2010 10:03

Asa cum am promis, toate mesajele off topic au fost sterse. Multumesc tuturor pentru parerile exprimate, atat pro cat si contra.

PS Nu stiu de unde s-a nascut ideea ca adminii ar avea o afacere in domeniu, dar este complet neadevarat. Daca as fi vrut sa fac bani din asta forumul ar fi aratat cu totul altfel si as fi investit fonduri in imaginea acestuia.
Eu am creat acest forum din pasiune, pentru a facilita intalnirea tuturor celor care au tangenta cu masinile Citroen. Din pacate, in ultima vreme sunt din ce in ce mai scarbit de atitudinea unor useri si de "valorile morale" promovate de societate.

Va rog sa ne intoarcem la subiect si atat.

iuliandon
just curious

Re: Vopsitorie buna

Mesajde iuliandon » Vin 05-Mar-2010 12:01

bio scrie:Anul trecut m-am pricopsit in fata blocului, cu o cheie pe toata partea dreapta a masinii, am CASCO, am facut constatarea la BCR Asigurari, dar am tot amanat operatiunea pana la venirea primaverii acesteia. Vreau sa aflu si eu numele unui service foarte bun, cu meseriasi, de care ati fost multumiti.
Trebuie vopsita integral toata partea dreapta din ce am mai discutat si eu, alta solutie nu exista, culoarea e foarte pretentioasa(ganache) si de aceea prefer sa o tin murdara decat sa ma doara sufletul zilnic vazand zgarietura.
Nu am incredere in nimeni pe la care am fost cu masina: IB Mobil, Materna, cars Trading... :( Sa incerc ATS?
Astept si pm daca nu se poate spune aici. Va multumesc!

Iti recomand Vopsilux, e pe Fizicienilor. Acolo mi-am vopsit C2-ul dupa o altercatie cu un Seat mai baban. Aspectul serice-ului nu o sa te impresioneze, poate nici personalul, dar au facut o treaba excelenta.

bio
simpatizant

Mesajde bio » Mar 23-Mar-2010 14:10

Am ales ATS Baneasa pana la urma, martea trecuta am dus-o, ieri era gata, azi am luat-o. Daca pana acum n-am fost multumit de service-ul pe unde am fost(Ibmobil, Cars T, Materna Sibiu), la o prima impresie dupa revopsire aripi fata-spate, 2 usi, pe dreapta, ma declar multumit de modul cum au lucrat; trebuie sa o vad si la "lumina" mai buna ca sa imi dau seama cum a iesit, dar mi s-a parut "ca noua" masina :D , fara scurgeri ale vopselei sau mai stiu eu ce. Eu am platit doar franciza de 100 euro, costul lucrarii fiind de cca 2 400 ron cu TVA. Multumesc tuturor pentru sfaturi!

Înapoi la “Citroen C5 I-II”