salut!
No 1 :Cumpar timonerie pentru c5 ph 1.motor rfn 2000 i 16 v...sariti cu oferte:P
No 2:Masina mea a beneficiat de un "tuning" si la partea asta.
Au pus mesterii la capatul parghiilor poxipol si pe urma au mai aplicat si soricei de plastic ca sa fie treaba de " calitate".Tin sa precizez ca soriceii aia au facut cutia functionala, caci fara ei nu intra mai deloc in viteza.
Dupa operatiunea asta (si vreo 200 km de teste prin oras) am ajuns sa constat ca dupa ce fac cateva pedale si pe urma las ambreiaju liber se aude un scartait(ca de rulment neuns),iar cutia in treapta a doua scoate niste sunete de parca as tarai dupa mine un bax de cutii de conserve,din treapta intai sare uneori,iar ca sa intre in 4 tre sa fac plecaciuni si sa pun acatiste.
Am ajuns cu masina la alti "mesteri" (care pana acuma si-au facut treaba cu bun simt) si mi-au sugerat sa anunt iepurasul ca mi-ar trebui un kit amreiaj(zic ei ca daca nu mi-a trecut rulmentul prin placa,urmeaza).
Sa trec si cutia pe lista de asteptare?...ce simtome au sincroanele deformate?...sa fie doar timoneria capul rautatilor?
P.S :masina asta e ca un puzzle pentru mine,un puzzle in care datele problemei se modifica in timp real.
cumpar timonerie,zgomote in cutie
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
nu ti-o spun in nume de rau, dar e o chestie stiuta ca lenesul mai mult alearga si zgarcitul mai mult pagubeste. eu zic ca ar trebui in prima faza sa inlocuiesti piesele uzate de la timonerie cu unele noi, pentru ca nu sunt o avere, iar apoi daca defectul tot se manifesta, sa demontezi ambreiajul sa vezi ce e pe acolo. treaba aia cu las' ca mai merge te va duce invariabil la distrugerea cutiei, asta daca nu cumva e deja afectata. pe de alta parte, ulei mai ai in cutie?
am cumparat recent masina,dar ma astept sa nu am ulei...am dat deja comanda pentru el.
oricum o sa demontez ambreiajul sa vad ce e pe acolo,am comandat si rulmentul de presiune.
am deschis topicul din cauza ca nu pot demonta acum masina (se lucreaza la partea de tinichigerie si vopsitorie) si vreau sa imi fac o idee in mare ,sa stiu la ce sa ma astept.
oricum o sa demontez ambreiajul sa vad ce e pe acolo,am comandat si rulmentul de presiune.
am deschis topicul din cauza ca nu pot demonta acum masina (se lucreaza la partea de tinichigerie si vopsitorie) si vreau sa imi fac o idee in mare ,sa stiu la ce sa ma astept.
de ce te apuci sa comanzi piese aiurea. rulmentul vine odata cu kit-ul, si iese mult mai ieftin asa. doi la mina, reformuleaza te rog chestia cu sariti cu ofertele ca nu e tocmai in tonul dicutiilor de aici
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
-
- pasionat
- Masina: C 5 III Tourer, 2.0 HDI,163 cai, 2014
- 2: Ex : C 5 I și C 5 II
- 3: Tel : 0745.81.83.40
khan scrie:de ce te apuci sa comanzi piese aiurea. rulmentul vine odata cu kit-ul, si iese mult mai ieftin asa. doi la mina, reformuleaza te rog chestia cu sariti cu ofertele ca nu e tocmai in tonul dicutiilor de aici
Absolut corect ! Ce inseamna "sariti " cu ofertele?Mi se pare ceva imperativ de prost gust! Desigur, pt cat mai putini bani, banuiesc.Lipsa totala de respect !

prost gust?...lipsa de respect? de cand e imperativul de prost gust si de ce inspira el lipsa de respect?
s-a schimbat cumva gramatica limbii romane si nu am aflat eu?
se pare ca nu va sfiiti sa trageti concluzii...concluzii eronate.
stiu ca e mai ieftin kitul si o sa-l comand doar daca e nevoie.daca chiar trebuie o sa raman cu un rulment ca piesa de schimb.
s-a schimbat cumva gramatica limbii romane si nu am aflat eu?
se pare ca nu va sfiiti sa trageti concluzii...concluzii eronate.
stiu ca e mai ieftin kitul si o sa-l comand doar daca e nevoie.daca chiar trebuie o sa raman cu un rulment ca piesa de schimb.
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
vrei s-o dam in gramatici? o dam, dar iti poluam topicul si e pacat.
asa cum ai spus tu, exprima toate acele lucruri, dar pe rand.
ceea ce inseamna ca poate exprima fie o porunca, fie o rugaminte, fie un indemn.
acele trei cuvinte pe care le-ai enumerat, nu sunt sinonime si exprima fiecare altceva.
cand spui "sariti", e o porunca si daca nu ai glume cu cei carora te adresezi, nu suna bine.
parerea mea, pe persoana fizica, la sectoru' 5 :P
asa cum ai spus tu, exprima toate acele lucruri, dar pe rand.
ceea ce inseamna ca poate exprima fie o porunca, fie o rugaminte, fie un indemn.
acele trei cuvinte pe care le-ai enumerat, nu sunt sinonime si exprima fiecare altceva.
cand spui "sariti", e o porunca si daca nu ai glume cu cei carora te adresezi, nu suna bine.
parerea mea, pe persoana fizica, la sectoru' 5 :P
-
- pasionat
- Masina: C 5 III Tourer, 2.0 HDI,163 cai, 2014
- 2: Ex : C 5 I și C 5 II
- 3: Tel : 0745.81.83.40
hino scrie:sunt de acord pana la un anumit punct.
sarind peste no 1,nu are nimeni sugestii pentru no 2?
se vrea a fi un forum tehnic,dar se pare ca lumea e mai ocupata cu gramatica decat cu chestiile practice.
este de vina exprimarea pompoasa?chiar este nevoie sa reformulez?
Salut ! A punctat colegul Mesersmith exact ce trebuia, deci nu mai are rost sa bat campii aiurea.Ce am vrut noi sa subliniem e doar faptul ca suna naspa sa ceri cuiva ceva ca si cum e obligat sa te ajute.Daca vrei s-o luam pe partea de gramatica, nu are rost, pt ca si tu ai afirmat ca e un forum tehnic si s-ar putea sa-ti prinzi urechile in chestii gramaticale d-ale lui Caragiale.In ce priveste sfaturile, imi place sa cred ca suntem o comunitate care uneori (printre alte polemici aberante) ne mai si ajutam intre noi, ceea ce e normal.Asa ca nu o lua in nume de rau si as vrea sa cred dupa cum a subliniat Mesersmith ca a fost o gluma pct no 1.!

Apropo, Khan are dreptate-identifica exact defectul si abia dupa aia poti comanda piese, altfel daca iti dai cu presupusul poti cumpara piese felurite inutil.