danutz scrie:Salutare, Radu ! Ma bucur ca ai rezolvat pana la urma si s-a dovedit ca nu e de vina turbina pe care ti-am dat-o !Cat despre ventilatorul radiatorului, il am si pe acesta pe acasa si i-am facut candva o proba si era in stare de functionare buna;daca il vrei cumva iau legatura cu sotia si ti-l trimite, pt ca eu pana in nov. nu vin in tara.In ce priveste manualul pt C 5 I stiu ca l-am cautat cel de pe masina dar nu l-am mai gasit-oricum era in franceza.Nu stiu daca gasesc in romana, dar o sa caut pe net cand o sa am timp si iti trimit unul.Numai bine !
salutare dane!
si eu ma bucur ca am gasit rezolvarea fara sa mai reconditionez turbina. stii cum e cand sunt mai multe pareri, nu mai stii dupa cine sa te iei. oricum la mine era un cumul de factori ce ducea la consumul asta exagerat de ulei, cel mai la fix cu diagnosticarea a fost Khan de pe forum, am fost la service la el. cu ventilatorul nu cred ca-mi fac probleme prea mari, ii schimb carbunii si ar trebui sa mearga fara probleme. daca e ceva te contactez.
caut in continuare manual de C5 var I in orice limba ar fi, franceza o stapanesc destul de bine.