C5 luat de curand, diferite probleme

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

radu-stefan
simpatizant

Mesajde radu-stefan » Lun 23-Mai-2011 07:08

danutz scrie:Salutare, Radu ! Ma bucur ca ai rezolvat pana la urma si s-a dovedit ca nu e de vina turbina pe care ti-am dat-o ! :D Cat despre ventilatorul radiatorului, il am si pe acesta pe acasa si i-am facut candva o proba si era in stare de functionare buna;daca il vrei cumva iau legatura cu sotia si ti-l trimite, pt ca eu pana in nov. nu vin in tara.In ce priveste manualul pt C 5 I stiu ca l-am cautat cel de pe masina dar nu l-am mai gasit-oricum era in franceza.Nu stiu daca gasesc in romana, dar o sa caut pe net cand o sa am timp si iti trimit unul.Numai bine ! :)

salutare dane!
si eu ma bucur ca am gasit rezolvarea fara sa mai reconditionez turbina. stii cum e cand sunt mai multe pareri, nu mai stii dupa cine sa te iei. oricum la mine era un cumul de factori ce ducea la consumul asta exagerat de ulei, cel mai la fix cu diagnosticarea a fost Khan de pe forum, am fost la service la el. cu ventilatorul nu cred ca-mi fac probleme prea mari, ii schimb carbunii si ar trebui sa mearga fara probleme. daca e ceva te contactez.
caut in continuare manual de C5 var I in orice limba ar fi, franceza o stapanesc destul de bine.

danutz
pasionat
Masina: C 5 III Tourer, 2.0 HDI,163 cai, 2014
2: Ex : C 5 I și C 5 II
3: Tel : 0745.81.83.40

Mesajde danutz » Lun 23-Mai-2011 12:33

Hai ca vad diseara daca am timp sa gasesc vreun manual.Cat despre ventilator, oricum nu te "jumuleam" de bani! :D Daca o sa ai nevoie, ma anunti.Toate bune !

radu-stefan
simpatizant

Mesajde radu-stefan » Mar 24-Mai-2011 07:01

am rezolvat cu ventilatorul. m-am dus la un mag de piese auto cu platoul cu carbunii in mana sa iau carbuni. " a pai sigur nu gasim doar carbuni, trebuie doar comandat tot platoul. zic ok, cat e tot platoul. stai sa vedem. aa pai nu gasim decat tot ventilatorul si e 850 lei"
asa ca am luat de la un mag de piese dacia 2 carb de demaror i-am taiat pe fiecare in 2 buc, i-am dat pe smirghel sa-i aduc la forma care imi trebuia mie si i-am cositorit firul pe platoul de sustinere. totul a durat maxim 1 ora si carbunii au costat 11 lei. bine ca nu atrebuit sa cumpar alta masina sa-i iau ventilatorul. :lol: :lol:
dane stiu ca nu ma jumuleai pt ventilator, dar nu mi se parea corect sa schimb tot ventilatorul doar pt periile colectoare.
pt cei care au documentatie si vor sa imi trimita, adresa mea de mail este radustef2000@yahoo.com
multumesc

marocanu
pasionat

Mesajde marocanu » Mar 24-Mai-2011 18:48

Bravo bravo :lol: super idea ,daca ar fi dupa uni ar trebui sa cumparam in dusmanie toate piesele,pentru ceva de nimic.(eu mai am un ford ,a fost lovit in fata si reparatia costa in service 7000 euro fara TVA doar la prima vedere.Casco a spus ca nu se baga si am primit 7000 +epava.inchipuiti-va ca am facuto singur, doar vopsitoria am facuto la service si totalul a fost de 1000 euro ,in bani acestia am pus si aerbagul) 8)

danutz
pasionat
Masina: C 5 III Tourer, 2.0 HDI,163 cai, 2014
2: Ex : C 5 I și C 5 II
3: Tel : 0745.81.83.40

Mesajde danutz » Mar 24-Mai-2011 20:25

radu-stefan scrie:am rezolvat cu ventilatorul. m-am dus la un mag de piese auto cu platoul cu carbunii in mana sa iau carbuni. " a pai sigur nu gasim doar carbuni, trebuie doar comandat tot platoul. zic ok, cat e tot platoul. stai sa vedem. aa pai nu gasim decat tot ventilatorul si e 850 lei"
asa ca am luat de la un mag de piese dacia 2 carb de demaror i-am taiat pe fiecare in 2 buc, i-am dat pe smirghel sa-i aduc la forma care imi trebuia mie si i-am cositorit firul pe platoul de sustinere. totul a durat maxim 1 ora si carbunii au costat 11 lei. bine ca nu atrebuit sa cumpar alta masina sa-i iau ventilatorul. :lol: :lol:
dane stiu ca nu ma jumuleai pt ventilator, dar nu mi se parea corect sa schimb tot ventilatorul doar pt periile colectoare.
pt cei care au documentatie si vor sa imi trimita, adresa mea de mail este radustef2000@yahoo.com
multumesc

Bravo, bine c-ai rezolvat cu parale putine si-ti dau perfecta dreptate; iti trimit pe mail ceva documentatie tehnica (cred ca de aia ai nevoie mai mult si nu de manualul de utilizare, nu?pe ala nu l-am gasit dar mai caut).Sper sa-ti fie cu folos.Bafta !

Înapoi la “Citroen C5 I-II”