Problema Radio CD Citroen C5
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
Problema Radio CD Citroen C5
Salutare tuturor. De curand am achizitionat un C5 din 2003, 2.0 hdi, 109 cai. Am observat zilele trecute ca nu primeste CD, am dat jos casetofonul si surpriza, lipsea banda care face legatura intre placa de baza si partea de CD player. Multumita colegului nostru, mesersmith, care mi-a trimis banda care lipsea, am reusit sa refac conexiunea dintre placa si cd player. Fara succes din pacate, trece pe TRACK ---, insa nu invarte CD. Nu cred ca mai am vreo sansa sa repar radio CD-ul. Aveti idee unde as putea gasi unul SH compatibil sau daca mai am vreo sansa sa inlocuiesc ceva in el? Multumesc!
Let's just drive.
-
- pasionat
-
- pasionat
-
- pasionat
Re: Problema Radio CD Citroen C5
alex2o8 scrie:Salutare tuturor. De curand am achizitionat un C5 din 2003, 2.0 hdi, 109 cai. Am observat zilele trecute ca nu primeste CD, am dat jos casetofonul si surpriza, lipsea banda care face legatura intre placa de baza si partea de CD player. Multumita colegului nostru, mesersmith, care mi-a trimis banda care lipsea, am reusit sa refac conexiunea dintre placa si cd player. Fara succes din pacate, trece pe TRACK ---, insa nu invarte CD. Nu cred ca mai am vreo sansa sa repar radio CD-ul. Aveti idee unde as putea gasi unul SH compatibil sau daca mai am vreo sansa sa inlocuiesc ceva in el? Multumesc!
Scuze ca ma amestec, dar sincer ti-as recomanda sa cumperi o magazie de Cd-uri Clarion pt.6 cd-uri... eu asa am facut, am dat pe ea vreo 70 de euro, si ai comenzile pe volan si pentru magazie, doar ca trebuie setat ceva la masina dupa ce ti-o monteaza.
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
1. ca sa nu mai deschid alt topic, am si eu o problema la cd player. nu imi scoate cd afara, stiu sigur ca este unul in interior , dar el zice ca este gol, iar cand apas pe buton, se aude un tacanit si atat, fara sa scoata cd-ul. ce pot face? cred ca este un colt rupt la o rotita sau ceva, dar mi`e frica sa`l scot si sa`l desfac, ca poate nu il mai fac la loc. are cineva vreo schema a cd-playerului sau ceva ce m`ar putea ajuta? citroen c5 I 2003
2. masina a avut magazie de cd uri din fabrica, dar a dat-o jos si a vandut`o fostul proprietar chiar inainte s`o cumpar...etc. ce fel de magazie se potriveste?(un model ceva) cablajele presupun ca inca sunt facute...trebuie umblat in computer daca pun alta?
2. masina a avut magazie de cd uri din fabrica, dar a dat-o jos si a vandut`o fostul proprietar chiar inainte s`o cumpar...etc. ce fel de magazie se potriveste?(un model ceva) cablajele presupun ca inca sunt facute...trebuie umblat in computer daca pun alta?
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308