Probleme climatizare
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
cel mai probabil ti s-au dus motorasele pas cu pas care face amestecul de aer cald cu aerul rece,si inchide /deschide aerul rece/cald.uite un link sa-ti faci o idee cam despre ce este vorba.
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... 11&start=0
La mine se blocase motorasul pe partea stanga si imi baga doar aer cald.L-am dat jos si am invartit cu mana de am inchis aerul cald de am putut sa am aer conditionat asta vara.Trebuie sa cumpar un motoras cu axul mai lung sa-l inlocuiesc pe cel vechi dar inca nu am facut-o .Posibil sa ai aceeasi problema.
La mine se blocase motorasul pe partea stanga si imi baga doar aer cald.L-am dat jos si am invartit cu mana de am inchis aerul cald de am putut sa am aer conditionat asta vara.Trebuie sa cumpar un motoras cu axul mai lung sa-l inlocuiesc pe cel vechi dar inca nu am facut-o .Posibil sa ai aceeasi problema.
-
- pasionat
eu am demontat motorasul de pe partea stanga fara sa dau bordul jos.Un surub l-am demontat bagandu-ma cu capul pe langa pedale iar sa desfiletez al doilea surub a trebuit sa dau afara casetofonul din locasul lui ,astfel am reusit sa bag mana cu o cheie de 7 sau 8,nu mai retin bine...nu stiu cat de dificil se demonteaza pe partea dreapta.Oricum se poate rezolva.Daca ai sa mergi la reprezentanta cred ca te va costa foarte mult.Ia legatura cu colegii de pe forum care au demontat si ar putea sa te ajute.
Eugen Chiriac scrie:eu am demontat motorasul de pe partea stanga fara sa dau bordul jos.Un surub l-am demontat bagandu-ma cu capul pe langa pedale iar sa desfiletez al doilea surub a trebuit sa dau afara casetofonul din locasul lui ,astfel am reusit sa bag mana cu o cheie de 7 sau 8,nu mai retin bine...nu stiu cat de dificil se demonteaza pe partea dreapta.Oricum se poate rezolva.Daca ai sa mergi la reprezentanta cred ca te va costa foarte mult.Ia legatura cu colegii de pe forum care au demontat si ar putea sa te ajute.
Salut Eugen.Imi spui te rog pe unde este motorasul pe partea stanga si cum arata.Pe stanga imi baga la temperatura de afara (vara cald, iar acum rece, adica exact aerul de afara) iar pe dreapta ce-i comand.Trebuie s-o rezolv.Multam'
-
- pasionat
In al treilea post a colegului urzica a cincea fotografie iti arata ecact cele doua motorase pas cu pas.Tu ai probleme cu motorasul nr 2,este scris cu rosu si motorasul incercuit.Surubul nr 1 l-am dat jos asezandu-ma intins pe spate pe banchetele din fata si cu capul pe langa pedale.Opozitie destul de dificila dar eu am reusit.
Ptr surubul nr 2 a trebuit sa scot CD-playerul din locasul lui si astfel am reusit sa bag mana cu o cheie de 8 parca si sa desfac putin cate putin...Toata operatia a durat pana intr-o ora...
-In prima postare a colegului urzica a 11-a fotografir iti arata cum e motorasul doar ca se vede partea opusa pe care tu nu o vezi daca te bagi un pic sub bord
-in al treilea post tot al colegului urzica prima fotografie iti arata iar motorasul cu partea care intra in clapetul care inchide ,deschide aerul
Ptr surubul nr 2 a trebuit sa scot CD-playerul din locasul lui si astfel am reusit sa bag mana cu o cheie de 8 parca si sa desfac putin cate putin...Toata operatia a durat pana intr-o ora...
-In prima postare a colegului urzica a 11-a fotografir iti arata cum e motorasul doar ca se vede partea opusa pe care tu nu o vezi daca te bagi un pic sub bord
-in al treilea post tot al colegului urzica prima fotografie iti arata iar motorasul cu partea care intra in clapetul care inchide ,deschide aerul
Revin cu solutionarea problemei mele legate de AC.
Concluzia a fost ca radiatorul de clima (vaporizatorul) era infundat si nu mai trecea nimic prin el as aca l-am schimbat si acum totul merge perfect. Din pacate nu prea face banii sa tot schimb atatea lucruri dar asta e viata.
Va doresc succes tuturor celor care mai au probleme nerezolvate si multumesc inca o data tuturor celor care mi-au oferit informatii pana acum
Concluzia a fost ca radiatorul de clima (vaporizatorul) era infundat si nu mai trecea nimic prin el as aca l-am schimbat si acum totul merge perfect. Din pacate nu prea face banii sa tot schimb atatea lucruri dar asta e viata.
Va doresc succes tuturor celor care mai au probleme nerezolvate si multumesc inca o data tuturor celor care mi-au oferit informatii pana acum
- viorelovidiu
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
- 2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)
dragosb scrie:Revin cu solutionarea problemei mele legate de AC.
vaporizatorul nu e in blocul climatronic din habitaclu? a demontat bordul pentru el?
cum si-au dat seama ca era infundat?
ma bucur ca ai reusit sa rezolvi problema:)
Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive 280cp dpf off 

- viorelovidiu
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
- 2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)
niq scrie:nasol daca s-a intamplat asta. nu vreau sa fac turturi la iarna in masinaaveti idee cat m-ar costa o distractie d-asta de reparat ? nu ma bag s-o fac singur ca am vazut ca implica demontarea bordului...
ar merita sa incerci si aceasta varianta:
http://www.frenchcarforum.co.uk/forum/v ... =3&t=37343
Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive 280cp dpf off