Da-le "peste ochi" grav la faza cu uleiul in vas!
Nici un moment sa nu cedezi. Sunt sanse extrem de mari sa fi deteriorat garnitura la montare si nu esti tu dator sa platesti pentru asta!
Fa-le scandal si ameninta-i cu OPC-ul si ce-oi mai avea si tu drept cunostinte in oras pe la Garda, chestii d-astea...
Ca la noi, la nimeni....
Bafta!
Test lexia , diferite probleme
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
tocmai de aceea am si intrebat sa se duca maine cu lectia invatata
nu stiu de ce dar am impresia ca e cam moale,poate ca e din Alba...
doamne ce dor imi e de zona si de oamenii din zona
hai gropitza ca tre sa plec si poate cu una alta te mai pot ajuta,asa de dragul amintirilor
nu stiu de ce dar am impresia ca e cam moale,poate ca e din Alba...

doamne ce dor imi e de zona si de oamenii din zona
hai gropitza ca tre sa plec si poate cu una alta te mai pot ajuta,asa de dragul amintirilor
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- gropitzabogdan
- pasionat
- Masina: Peugeot 407 2.0 HDi
- 2: Citroen C5 2.0 HDi
- 3: Citroen C4 1.6 HDi
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
mergi la un meserias sa o puna la punct si o sa vezi ca nu e atat de neagra cum o vezi tu
din cauza unor carpaci am ajuns sa uram fiarele si sa hulim meseriasii
stiti ce nu inteleg,ma nene daca nu ma pricep de ce sunt atat de nenorocit sa imi bat joc de munca clientului,client care nu o sa mai vina pe la mine?
mai bine il indrum si vine cu ceva mai simplu ca am fost sincer cu el
din cauza unor carpaci am ajuns sa uram fiarele si sa hulim meseriasii
stiti ce nu inteleg,ma nene daca nu ma pricep de ce sunt atat de nenorocit sa imi bat joc de munca clientului,client care nu o sa mai vina pe la mine?
mai bine il indrum si vine cu ceva mai simplu ca am fost sincer cu el
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
Pt ca unii chiar nu stiu ca ei sunt sarlatani, ei chiar se considera mesteri dibaci.
Stii, e pe principiul ala...prostul stie ca-i prost? sau nebunul stie ca-i nebun?
Bogdane, asa cum ti-au spus si colegii, in nicio situatie nu ar trebui sa fie ulei acolo, decat daca atunci cand ai transportat motorul, acesta era cu chilasa f slaba si s-a plimbat uleiul ca la el acasa.
De aceea, sfatul cu shimbatul lichidului de racire si curatirea vasului, e f bun, posibil sa fi ajuns uleiul pe circuitul apei inainte de strangerea chiulasei.
Oricum, daca si dupa asta, ai ulei in apa, e clar ca e de la garnitura.
Stii, e pe principiul ala...prostul stie ca-i prost? sau nebunul stie ca-i nebun?
Bogdane, asa cum ti-au spus si colegii, in nicio situatie nu ar trebui sa fie ulei acolo, decat daca atunci cand ai transportat motorul, acesta era cu chilasa f slaba si s-a plimbat uleiul ca la el acasa.
De aceea, sfatul cu shimbatul lichidului de racire si curatirea vasului, e f bun, posibil sa fi ajuns uleiul pe circuitul apei inainte de strangerea chiulasei.
Oricum, daca si dupa asta, ai ulei in apa, e clar ca e de la garnitura.
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
eu cred ca nu au spalat instalatia de apa, si cumva a intrat ulei unde nu trebuie cat a fost motorul demontat. am patit si eu asa odata, am spalat instalatia intr-o luna de vreo 3-4 ori, si apoi nu a mai aparut nimic. garnitura nu prea aveau ce sa ii faca pentru ca e metalica, poate doar sa o fi indoit si sa ii faca cumva vreo cuta; este totusi posibil sa fi uitat sa stranga vreun surub, ca nu ar fi primii care o patesc. mai e un exemplu pe forum care avea un surub slab detot la chiuloasa, si filetul praf in bloc, deci se poate. alte cauze nu prea vad...
- gropitzabogdan
- pasionat
- Masina: Peugeot 407 2.0 HDi
- 2: Citroen C5 2.0 HDi
- 3: Citroen C4 1.6 HDi
Nu este nimic grav. Era doar la instalatie cum a fost desfacut si acuma e ok. Ieri am facut un test lexia si au mai ramas doar problemele cu FAP-ul care sper sa il pot rezolva curand. Am vazut pe forum persoane care au montat emulatorul si poate mai e valabila oferta de la Citronel putin mai incolo
. Se mai ocupa cu asa ceva ? Ce mai stiti de emulatorul acesta?

- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308