Cum zice si mbc o buna izolare a usilor imbunatateste raspunsul difuzoarelor la frecventele joase. Usile tin loc de incinte acustice pt. difuzoare.
Difuzoarele conteaza si ele, daca vrei ceva bun sh cauta gen bose.Gasesti si noi dar ceva bun are pretul destul de piperat.
Subwooferul activ jbl basspro 2 se preteaza mai mult pt. masini hatchback, eu l-am luat ca era cel mai ieftin. Nou e vreo 600 lei si eu l-am luat sh la jumatate din pret.
La o cautare pe gogu "subwoofer activ auto" gasesti mai multe modele, unele pt. portbagaj si unele care se baga sub scaun (slim) si cu preturi tot la fel de variate.
Cat a costat afacerea? Pai subwooferul , 5 metri de cablu gros sa reziste la ~10 amperi care l-am tras de la baterie pana in portbagaj+papuci de legatura+siguranta de protectie, cablu dublu RCA care l-am tras de la cd-player pana la subwoofer. In total vreo 350 lei si l-am montat singur
In masina in afara de difuzoarele din portiere am mai montat 4 difuri de medii-inalte

, cd-playerul reglat din egalizator ca in masina sa se auda doar kick-bass (bas scurt) si cu subwooferul din portbagaj acoper toata gama de frecvente...fara sa-mi zdrangane tabla pe masina