Achizitionatre sfere C5 II 1.6 HDI

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

Gabriel Neagu
just curious

Achizitionatre sfere C5 II 1.6 HDI

Mesajde Gabriel Neagu » Mie 01-Oct-2014 11:35

Buna, ma intereseaza de unde pot achizitiona mai rentabil sfere fata, mentionez ca am vazut scris pe capacul de ule[ LDS Hdractiv iar unele sfere care leam vazut mai ieftine cam 200 de lei aveau specificatia Hidropneumatic, e acelas lucru?
Gabi Neagu

calorifer4
pasionat

Mesajde calorifer4 » Mie 01-Oct-2014 13:18

La c5 toate sunt hidropneumatice, dar sunt 4 modele diferite in functie de constructia suspensiei, nu recomand sa montezi altfel de sfera inafara de cea originala echipata si intodeauna in pereche, 2 fata- 2 spate niciodata cate una ca ai sa te trezesti cu 3 roti pe asfalt in linie dreapta :razz: .

Da sunt scumpe pentru ca nu se cumpara, eu ma stiu pe mine care am luat o groapa la intrare in Adjud de am distrus asa: anvelopa, janta sparta, brat indoit, capat de bara si caseta directie facuta praf :evil:, am schimbat tot nou original, nu am umblat la amortizor, sfera, flansa si rulment sarcina, suspensia functioneaza impecabil, cum ai reusit tu sa le strici? :lol:

sandor mihai
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
3: Citroen XM 2.1 TDI 1993

Mesajde sandor mihai » Mie 01-Oct-2014 14:49

calorifer4 scrie:La c5 toate sunt hidropneumatice, dar sunt 4 modele diferite in functie de constructia suspensiei, nu recomand sa montezi altfel de sfera inafara de cea originala echipata si intodeauna in pereche, 2 fata- 2 spate niciodata cate una ca ai sa te trezesti cu 3 roti pe asfalt in linie dreapta :razz: .

Da sunt scumpe pentru ca nu se cumpara, eu ma stiu pe mine care am luat o groapa la intrare in Adjud de am distrus asa: anvelopa, janta sparta, brat indoit, capat de bara si caseta directie facuta praf :evil:, am schimbat tot nou original, nu am umblat la amortizor, sfera, flansa si rulment sarcina, suspensia vfunctioneaza impecabil, cum ai reusit tu sa le strici? :lol:
Întreb ºi eu :ce treaba au sferele cu unghiurile roÞilor (atunci ai 3 urme sã zicem ). Nu vãd cum influenÞeazã o groapã (oricÎt de mare ) caseta de direcÞie-caseta ar fi afectatã doar de lovituri din lateral gen roatã lovitã de bordurã. ªi 3, nu exista rulmenti de sarcinã decât la suspensia spate. (la c 5 ). :shock:
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.

APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!

Gabriel Neagu
just curious

Mesajde Gabriel Neagu » Mie 01-Oct-2014 18:27

Nu cred ca are importanta cum sau dus sferele dar spun doar ca masina are 300000km si e combi, eu o detin de la inceputul anulu. Intradevar cand am luato totul parea ok dar acum a devenit rigida. Am gasit originale la 570lei/buc sau Monro la 300, caut sa vad daca nu se poate ceva mai ieftin pentru ca am auzit ca astea nu se pot incarca, daca ma puteti ajuta va multumesc anticipat.
Gabi Neagu

sandor mihai
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
3: Citroen XM 2.1 TDI 1993

Mesajde sandor mihai » Mie 01-Oct-2014 19:35

am eu 2 second.
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.

APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!

Înapoi la “Citroen C5 I-II”