Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
Multumescpaulsebastiant scrie:vor plati pana la urma. vor incerca sa traga pretul cat mai jos, dar nu trebuie sa accepti, eventual o plangere scrisa la Autoritate, dupa care ii instiintezi ca ai facut aceasta plangere. am avut situatii similare, de platit vor platii, dar incearca sa traga mult de timp in ideea in care clientul renunta sau accepta cea mai slaba despagubire.
La reprezentanata Citroen am fost cu masina pentru reparatii, am sa tin cont de sfaturi, insa dupa doua saptamani inca mai vor (City Insurance) note de fundamentare pentru piesele avariate. Mai mult ca probabil Citroen va comanda piese originale.calorifer4 scrie:Grija mare la ce service te trimit pentru reparatie,.. orice piesa care este trecuta pe deviz ca inlocuire obligatoriu trebuie sa fie ORIGINALA, exista lege clara care obliga acest lucru....nu accepta nici un fel de ''pomana" in bani... te duci si repari masina la reprezentanta cu piese originale care au garantie!!!.
Cred ca esti un norocos, dar depinde cred si de valoarea pieselor avariate.AndreiABS scrie:eu am avut contact cu ei.ei mi-au zis unde vreau sa repar masina?zic:la citoren...ei:pai stiti ca nu avem contract cu ei si o sa dureze.eu:si ce daca...astept!
Am fost la citroen si le-am explicat...raspunsul lor a fost scurt si la obiect:lasa masina aici si te sunam cand e gata.Pai zic:si cu cei de la asigurari?Nu e treaba ta asta
Am rezolvat pb...e 1 an de atunci aprox
Bafta!
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 7 vizitatori