NttSkippy scrie:Parerea mea sincerca este sa va intalniti si sa incercati sa rezolvati problemele fara a va spala aici lucrurile in public.
Razvan, tu ai intrat aici si te plangi de calitatea masinii numite Citroen C5. Ai achizitionat-o, cel mai probabil, "de buna-voie si nesilit de dealer" si acum iti versi toate nemultumirile, fie ele cat de mici, pe dealer.
Pai si el ce-ar trebui sa faca ? Sa scoata bani din buzunar si sa repare niste probleme ale unei masini fabricata de Citroen ? E plin internetul de review-uri si pareri legate de C5 si de faptul ca fiabilitatea lasa de dorit si in acelasi timp parerea generala e ca raportul calitate/pret este foarte bun. Totusi, vorbimd e o masina care costa cu 40% mai putin decat un BMW din aceeasi clasa....
De ce a intrat apa pe la chedere ? Pai de unde sa stie Promotor Rm. Valcea ? Eu am un coleg caruia-i ploua in Laguna II..de la ploaie....nu de la balti....si inca nu a rezolvat nimic, dupa 2 saptamani, pentru ca cei de la service habar n-au ce sa-i faca.
Din cate inteleg eu cei de la ProMotor s-au chinuit sa faca boxele sa mearga, sa se auda cat mai bine, au stat sambata pana seara ca sa fie clientul multumit. Ca nu au reusit chiar tot....ei bine...GHINION ! Mana in buzunar EI nu or s-o bage pentru ca ar fi ilogic si singurul mod in care ar putea face rost de piese/bani pentru masina ta ar fi sa ceara la Citroen, pe garantie. Problema e ca probabil nu prea au CE sa ceara si tocmai de aceea ma gandesc ca poate, stand de vorba ca niste oameni maturi, o sa intelegeti unul problemele celuilalt si viceversa.
Sfatul meu este sa-ti aduci aminte cat ai dat pe masina, ce optiuni ai pe ea, sa te bucuri de ea si sa te bucuri ca nu intra apa-n ea pe locurile din fata, chiar daca o tii in balta.
Partea goala a paharului o putem vedea cu totii dar hai s-o vedem doar cand putem umple paharul ala !
Cu riscul de a-mi lua ban iti spun ca gandesti ca o cizma!
Eu nu stau sa ma tiganesc - sau nu ar trebui - cu nimeni! Asta este diferenta de mentalitate la romani. Auzi la el: deci cu alte cuvinte sa ma multumesc ca am plafon, roti si volan. Ca de restul ce mai conteaza, nu? Ca de fapt tu raportezi un produs la altul, deci implicit admiti ca BMW-ul este in cu totul alta lume d.p.d.v la tot ce am discutat. Deci admiti ca Citroenul este slab calitativ fata de alt concurent de aceeasi clasa, dar totodata nu admiti ca este de datoria dealerului sa-mi remedieze deficientele masinii: pt ca eu am cumparat masina de la EL si nu de la Citroen. Banii eu i-am platit lui ProMotor, nu lui Citroen. E treaba lui ce face ProMotor cu Citroen.
"Ca nu au reusit chiar tot....ei bine...GHINION !" Frumos gandit, n-am ce zice. deci sa ma resemnez sau sa platesc pt ceva ce ar fi trebuit sa fie impecabil. Tu gandesti cand faci asemenea afirmatii?!?!?!?!
Daca toti ar bate cu pumnul in masa si nu ar accepta mizeriile importatorilor, poate ca altfel ar fi situatia. Cum de fapt altfel stau lucrurile prin alte parti mai cu simtul raspunderii si mai cu frica de raspundere - nu ca la noi: unii au numai drepturi, iar altii numai obligtii!!!
Halal, n-am ce zice!...