Crede-ma ca sunt din acelasi trib cu tine!
Si eu am auzit ca unii de la Citroen ar fi "inventat" niste suspensii date dracu, ca nu simti nimic pe drum!
Aiurea-n tramvai!
In BX-uri simti si un gandac, daca se baga sub roata, iar o broasca iti poate provoca daune mari la ficati!
In Xantie, de asemenea, am simtit nisipul fin al plajelor, normal, cei care ma indrumau spuneau mereu, ca niste roboti, ca e cea mai confortabila masina.
Eu nu mai cred in astfel de gogosi. De-aia mi-am luat masina simpla (e drept, cum spune WLD, am niste asigurari intre timp!), sa nu mai simt minunile facute de hidraulica...
Nu e nimic adevarat, totul e marketing. Ca sa nu mai spun ca suspensia asta m-a costat cat jumatate din intretinerea tuturor masinilor pe care le-am avut...Plus spaima ca-mi crapa basica de fiecare data cand plecam la drum. Ce naiba, nu e normal...
De altfel, e vadit ca suspensia asta e proasta pe meleaguri mioritice: acum un an si ceva, clubul s-a intrunit la munte: din 10 BX-uri si CX-uri, au crapat pe drumul forestier 3! macar atunci se puteau abtine si suspensiiile cu pricina...Dar se pare ca nu au sentimente...