Tu ai dreptul sa te plingi de BX (sau acum de R25), abia dupa ce faci ceva in sensul intretinerii masinii. Altfel ai vazut ce se intimpla: masina te trateaza cum o tratezi. Ai vrut sa o omori, a incercat si ea sa te "gazeze"

Pentru cei care citesc acest post: la intilnirea nationala de anul trecut, la care paco n-a participat, singurele "probleme" (returul de la cilindrul fata stinga a sarit de vreo 2-3 ori) le-a avut khan, oarecum de asteptat la stilul lui de mers si modificarile aduse suspensiei. Nu a "pocnit" nici o masina hidraulica si nici de alt tip. Din amintirile mele, hidraulice au fost 3 BX-uri, 2 CX-uri, 1 Xantia si 3 XM-uri.
Ginditi-va ca cineva strain citeste topicul asta si vede postul lui paco. Evident ca nu citeste mai departe, isi pune miinile in cap si concluzioneaza "proasta dom'le hidraulica asta, iar Citroen-urile la fel de proaste, le bagi pe drum forestier si fac poc!"
Pentru cei care citesc acest topic: am cel mai vechi BX din club si totusi am primit de mai multe ori remarci admirative la adresa functionalitatii masinii, in special a hidraulicii. Da, pablo406, pot sa plec la drum fara sa imi fie teama ca se vor sparge basicile. Nu prea au cum, sint toate noi

Pentru nenumaratele deservicii/dezinformari/denaturari/etc. ai un mare AVERTISMENT