doamne, ce mai activitate pe forum....!!!!

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

nitro_od
pasionat

Mesajde nitro_od » Joi 14-Dec-2006 22:55

chiar ma intrebam cand vei claca si vei reactiona asa....cum reactionezi !
cred ca ti-ai castigat dreptul de a fi membru club citroen ! ca marea majoritate, joci destul de bine sportul national, improscatul cu rahat dintr-o gurita altfel semidocta ce se vrea mai mult decat atat si cu pretentii de maturitate fata de noi , ''gasca de draguti'' ce asteptam sa atacam ! :axe:
ceva din atitudinea ta ma face sa intuiesc ca te simti relativ in varsta fata de noi si nu cred ca gresesc prea tare.
sincer, nu vad de ce ti-ai pierde timpul aici aducand injurii celor ce nu-ti impartasesc parerea impartasindu-ne astfel parerea ta despre membrii clubului si investitia ta parcimonioasa in educatia proprie !
C5 nu te va ajuta sa pari mai intelectual si inteligent.... acesta este apanajul vinarsului Zaraza (s unde mai pui ca e si mai ieftin :wink: ).
fa un efort de gandire si analizeaza-ti atitudinea: e ca si cum te-ai duce la cineva in vizita si te-ai apuca sa balacaresti intreaga familie plus rude si vecini laudandu-i cat sunt de retarzi, apoi aratandu-te vexat ca gazda reactioneaza!
sunt convins ca replica ta manata de orgoliu nu va intarzia sa apara si nu am sa ma ostenesc sa te asigur de inutilitatea ei !

semnat: noi, cei cu capul
..... frantuzoaica pretentioasa !!!

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Joi 14-Dec-2006 23:00

multumesc

mihai_skater16
simpatizant

Mesajde mihai_skater16 » Joi 14-Dec-2006 23:36

mesersmith scrie:by the way....misto semnatura....sau ce o fi aia

10x .. daia am propus sa facem cheta.. sa strangem "ban" de-o paine... m-am gandit ca e momentul sa mai schimbi meniul :roll: :idea: :arrow:

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Joi 14-Dec-2006 23:56

nu bagati ban pana nu imi cere scuze public :lol: :lol: :lol:
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Vin 15-Dec-2006 00:24

scuze...public :)))

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Vin 15-Dec-2006 00:57

nu pot sa-i raspund unuia ca nitro_od altfel decat ca nu cred ca am intentionat sa jignesc pe cineva in vreun fel. kestia cu "cei cu capul" era o aluzie la ce spusese antevorbitorul meu in ps. ba mai mult, referirea ta la gurita mea semidocta, ma lasa rece, desi teribil de tare mi-ar placea sa vorbim fata in fata, caz in care ai risca sa fii improscat de rahatul care, evident, explodeaza din gurita in discutie.
daca voi constata ca ar trebui sa nu mai pierd ltimpul pe aici, cred ca ar fi strict din cauza unora ca tine, care nu pot intelege ca AM POSTAT INTR-O SECTIUNE GRESITA, si ca trebuia s-o fac la "kestii generale". din cate stiu, datorita unora ca tine, multi au renuntat.
nu stiu daca sunt mai in varsta sau nu, nu ma intereseaza, oricum nu as avea nici un merit.
si nici c5-ul nu ma face mai intelectual si nici mai inteligent, ca de unde nu-i, nici dzeu nu cere, right?
iar investitia mea in educatia proprie, fie ea, investitia, si parcimonioasa, nu-ti da tie dreptul dragutule sa te manifesti asa fata de mine, pt ca nu ma cunosti. citeste posturile cu atentie si dupa aceea da-mi un pm sa-ti trimit nr meu de tel, ca poate vrei sa ma injuri live! ce zici?sau poate vrei sa ma si vezi...any time, honey, any time...
repet, pt cei care vor sa inteleaga, si e ultima mea referire la asta: nu am incercat sa jignesc pe nimeni, am cautat doar sa trag un fel de semnal de alarma vis-a-vis de faptul ca sunt posturi cu zecile, la care nimeni nu catadicseste sa raspunda si, din pacate, nu e vorba de posturi f tehnice...(studiati tread-urile), numai ca am gresit sectiunea. atat. imi cer scuze celor care li s-a parut ca i-am jignit: nu am intentionat nimic de fell asta. nici nu aveam cum, atata vreme cat simpatizez f tare tot ceea ce e legat de citroen.
sper sa te vad fata in fata la o eventuala intalnire a clubului. sper din toata inima.

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Vin 15-Dec-2006 08:31

GATA!
Acest topic nu duce la nimic constructiv, de aceea se va inchide. Cine are de gand sa deschida ceva asemanator in alta sectiune a forumului, sa se gandeasca la o posibila "pauza". :(

Înapoi la “Citroen C5 I-II”