cred ca ti-ai castigat dreptul de a fi membru club citroen ! ca marea majoritate, joci destul de bine sportul national, improscatul cu rahat dintr-o gurita altfel semidocta ce se vrea mai mult decat atat si cu pretentii de maturitate fata de noi , ''gasca de draguti'' ce asteptam sa atacam !

ceva din atitudinea ta ma face sa intuiesc ca te simti relativ in varsta fata de noi si nu cred ca gresesc prea tare.
sincer, nu vad de ce ti-ai pierde timpul aici aducand injurii celor ce nu-ti impartasesc parerea impartasindu-ne astfel parerea ta despre membrii clubului si investitia ta parcimonioasa in educatia proprie !
C5 nu te va ajuta sa pari mai intelectual si inteligent.... acesta este apanajul vinarsului Zaraza (s unde mai pui ca e si mai ieftin

fa un efort de gandire si analizeaza-ti atitudinea: e ca si cum te-ai duce la cineva in vizita si te-ai apuca sa balacaresti intreaga familie plus rude si vecini laudandu-i cat sunt de retarzi, apoi aratandu-te vexat ca gazda reactioneaza!
sunt convins ca replica ta manata de orgoliu nu va intarzia sa apara si nu am sa ma ostenesc sa te asigur de inutilitatea ei !
semnat: noi, cei cu capul