cum ne-am cumparat C5 si ce au spus "prietenii"

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

catyon
simpatizant

cum ne-am cumparat C5 si ce au spus "prietenii"

Mesajde catyon » Dum 26-Aug-2007 17:07

cred ca ar fi interesant sa aflam povestea C5-urilor noastre si cum au reusit sa ne atraga. eu unul l-am cumparat in primul rind pt spatiul interior dupa care am descoperit si celelalte calitati unice gen HIDRACTIV-3. pe bancheta din spate incap de voie 2 adulti si 2 copii care stau lejer, soferul si pasagerul pentru prima data nu isi dau "coate" si nu trebuie sa-si suporte unul altuia obiceiurile termice.
prietenii ma privesc unii cu admiratie unii cu, curiozitate si citiva ma compatimesc vezi doamne ca e scumpa intretinerea.
in banat este o vorba care spune ca daca numeri cite foi are placinta n-o sa mai maninci niciodata asa ca in ciuda potentialelor probleme eu am hotarit sa ma dau cu OZN-ul prin oras.
de la ORSOVA numai bine! apropos, veniti in zona este super!

BauBau
pasionat

Mesajde BauBau » Lun 27-Aug-2007 01:03

Bun venit in citRo Club !
Eu zic ca este cea mai buna alegere calitate/pret...o sa te convingi si tu dupa cateva sute de km, nu o sa te mai urci la volanul altei masini care o poti cumpara la acelasi pretz, crede-ma!
Ai sa descoperi o gramada de alte utitlitati, butoane, butonase si alte gadgeturi si deviceuri care, daca este prima masina "mai performanta", mai noua care ai achizitionat-o te vor lasa cu gura cascata (depinde si ce optiuni ai) iar pe mine, chiar dupa 2 ani de condus masina asta, inca ma surprinde placut si imi face placere sa o conduc oricand, oricunde...Si nu mai fi atat de influentabil si "afectat" de gurile rele, ca daca ar fi fost dupa ele nu ai fi avut acuma masina asta ci mai degraba un logan cumparat prin programul "rabla" care deabia daca are casetofon si 2 boxe...ai sa ramai surprins si de costul pieselor, destul de accesibil zic eu (ma refer la consumabile)...
Multi km inainte!!! Si sa ai parte de ea!
Spune-ne si noua cateva detalii despre masina, km, an, motorizare,optiuni si bineintzeles pretz....

Dar, cred ca cel mai bine era sa nu redeschizi alt subiect deoarece ai deschis deja unu pe tema asemanatoare - http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=5305

P.S. Trece-ti toate detaliile despre masina la semnatura te rog....

catyon
simpatizant

Mesajde catyon » Lun 27-Aug-2007 09:15

masina a costat 7300 E- am luat-o de la un coleg-170000 km, motor 2,0 hdi 110 cp, este din 2001, berlina, dublu climatronic, abs, esp, comp. bord, 8 airbag-uri, senzori ploaie si lumina. ca masina, aceasta ar fi a 9-a celelalte fiind enumerate in "am c5 de 2 zile"

BauBau
pasionat

Mesajde BauBau » Mar 28-Aug-2007 22:23

Pretul e bun, daca zici ca mai sti si pe cel care a avut-o e si mai bine...
Optiunile cam sunt "standard" le avem cam toti ;) (clima nu), in fine, nu vreau sa intru pe polemica dotarilor standard si optionale ;)...
Oricum, sa ai parte de ea...

catyon
simpatizant

Mesajde catyon » Mar 28-Aug-2007 23:14

multumesc de urare,
stie cineva care sint dimensiunile maxime admise pt. roti? mie mi se par mici pe 15 tinind cont de gabaritul masinii.

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mie 29-Aug-2007 13:21

catyon scrie:multumesc de urare,
stie cineva care sint dimensiunile maxime admise pt. roti? mie mi se par mici pe 15 tinind cont de gabaritul masinii.

Pai nu scrie in talon?
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

darian
pasionat

Mesajde darian » Mie 29-Aug-2007 19:53

nicum scrie:
catyon scrie:multumesc de urare,

Pai nu scrie in talon?

in talon pot scrie cei de la RAR ce vor nu ce e in brief. (daca e adusa). unui prieten i-au scris doare dimensiunile care erau pe masina desi in documente era prevazut si altceva si l-au invitat sa ma treaca daca vrea modificari (adica alti bani)

BauBau
pasionat

Mesajde BauBau » Mie 29-Aug-2007 20:39

Dap Darian, cam asa este din pacate in Ro... :(
Am auzit-o de la multi faza asta...
Catyon, la ce te referi, la jante sau la cauciucuri?
De jante stiu sigur ca merg si alea de 17"

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 30-Aug-2007 09:33

darian scrie:in talon pot scrie cei de la RAR ce vor nu ce e in brief. (daca e adusa). unui prieten i-au scris doare dimensiunile care erau pe masina desi in documente era prevazut si altceva si l-au invitat sa ma treaca daca vrea modificari (adica alti bani)

Din pacate cam asa e... tipic romanesc :(
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

catyon
simpatizant

Mesajde catyon » Joi 30-Aug-2007 23:09

am jantele pe 15", cauciucurile 195/65/15. un prieten cu c5 din 2007 are jante pe 16" si masina pare mai bine proportionata.
in talon nu am decit dimensiunile de pe masina.
astazi mi-am cumparat placute fata LUCAS 240 ron cu insertie de ceramica dar spre dezamagirea mea nu am scapat de scirtiiit.
de fapt verdictul final o sa vi-l dau dupa 1000 de km, cine stie poate nu sint formate pe disc?
am schimbat placutele la un service in Severin si intr-un moment de neatentie al meu mecanicul a vrut sa-mi inchida o roata tot cu placutele vechi-mentionez ca cele vechi sint tot noi dar am vrut sa le schimb din cauza scirtului. oameni buni daca o lasam in service sa-mi schimbe distributia astia imi schimbau motorul! oribil

Înapoi la “Citroen C5 I-II”