ce credeti ca e mai bun pt C5 nostru???
EFix-euro 4--care se spune ca ar avea aditivi pt curatarea injectoarelor etc
sau Euro 5 tot de la rompetrol
motorina de la rompetrol...
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
motorina de la rompetrol
Subscriu pentru Petrom, Rompetrol nu-mi inspira prea mare incredere. Si pe pariu ca este vrajeala cu euro4, euro5 ,samd? Alimentez adesea din Luxemburg,aia motorina! In plus,in toata Europa de vest, nici vorba de motorina euro3,4 si 5. Parerea mea este ca benzinarii ne baga mana-n buzunar in diferite moduri posibile. Stiti care-i pretul uni litru de motorina in Luxemburg? Va zic eu, 0.896 euro.
Subscriu la motorina din strainatate, cand am ocazia bag de oriunde fie unguri, fie nemti, austreci orice, urca mai usor in turatii, merge mai rotund la relanti, consumul se simte mai mic, pretul e cam acelasi si de acolo pui cea mai proasta existenta si tot e mai buna ca de la noi cea mai buna. A nu se baga motorina de pe autostrada, scumpa ca dracu, dar oricum buna
Eu am pus motorina din foarte multe locatii: Esso - Austria, Agip - A Omv - Austria, Bp - Germania, Shell - Germania, Bp - Franta, Q8 - Italia, Esso - Italia, Agip - Italia, Shell - Italia si sincer nu am vazut diferente fata de motorina de la noi. Masina a mers bine cu oricare din motorinele luate de acolo dar nu mi s-a parut ca se comporta mai bine fata de motorina din Romania.
De mentionat ca am pus motorina standard, la unele statii era si motorina Ultimate diesel, si cu alte denumiri mai pompoase si pret mai mare decat motorina normala dar nu am luat niciodata de acest tip.
De mentionat ca am pus motorina standard, la unele statii era si motorina Ultimate diesel, si cu alte denumiri mai pompoase si pret mai mare decat motorina normala dar nu am luat niciodata de acest tip.
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
eu pun in mod curent de la petrom pt ca nu exista omv la noi in oras.
am pus de cateva ori si de la luckoil si datorita continutului, se pare, ridicat de parafina, la un moment dat mi-a aparut mesajul antipollution fault si a inceput masina sa mearga in relati f defectuos.
acum catva timp am bagat si de la petrom si s-a intamplat acelasi lucru: relanti neregulat, oscilatii ale turatiei.
am pus de cateva ori si de la luckoil si datorita continutului, se pare, ridicat de parafina, la un moment dat mi-a aparut mesajul antipollution fault si a inceput masina sa mearga in relati f defectuos.
acum catva timp am bagat si de la petrom si s-a intamplat acelasi lucru: relanti neregulat, oscilatii ale turatiei.