service citroen!...revizie!
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- ce 5-ul meu!
- just curious
service citroen!...revizie!
ce parere aveti de service-ul din timisoara,eveman?..eu am apelat la pro motor in valcea si nu am fost chiar multumit de prestatia lor!..ce preturi practica cei din timisoara .si daca aveti idee cam cat costa prima revizie la masina din semnatura!...va multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri!...cu bine!
- C i t r o n e l
- pasionat
Pot sa-ti spun ca preturile ce le-am primit eu sunt cam mari ( vezi in alt post ce preturi mi-au dat la FAP ) si mai mult sunt in functie client sau de dispozitia celui ce ti le da:
- ma duc intr-o zi sa cer pret ptr o componenta si primesc un pret, apoi revin in alta zi sa dau comanda si avansul si primesc un pret mai mare cu 20% la acelasi reper, bine inteles ca am renuntat si am comandat in alta parte unde in final e mai ieftin cu minim 40 lei fata de primul lor pret.
Despre prestatie nu pot sa-ti spun decat ca in acest moment nu am curaj sa-mi duc masina la ei ptr. vre-o reparatie.
Mi-a ajuns ca de fiecare data la ei am vazut numai dacii vechi la reparatii si mecanici care montau/demontau/reparau cu ciocanul... parca esti intr-o fierarie.
Luc.
- ma duc intr-o zi sa cer pret ptr o componenta si primesc un pret, apoi revin in alta zi sa dau comanda si avansul si primesc un pret mai mare cu 20% la acelasi reper, bine inteles ca am renuntat si am comandat in alta parte unde in final e mai ieftin cu minim 40 lei fata de primul lor pret.
Despre prestatie nu pot sa-ti spun decat ca in acest moment nu am curaj sa-mi duc masina la ei ptr. vre-o reparatie.
Mi-a ajuns ca de fiecare data la ei am vazut numai dacii vechi la reparatii si mecanici care montau/demontau/reparau cu ciocanul... parca esti intr-o fierarie.
Luc.
Re: service citroen!...revizie!
ce 5-ul meu! scrie:ce parere aveti de service-ul din timisoara,eveman?..eu am apelat la pro motor in valcea si nu am fost chiar multumit de prestatia lor!..ce preturi practica cei din timisoara .si daca aveti idee cam cat costa prima revizie la masina din semnatura!...va multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri!...cu bine!
Du-te la Craiova! Am facut-o eu cu mai putin de 500RON! Si am schimbat absolut tot!
Passion pour C5
- ce 5-ul meu!
- just curious