Salutare,
Am incercat astazi sa dau jos scrisul de pe spate cu feonul.
- la prima litera din stanga de la "citroen", la "c" este o gaura.
- am dat jos si litera "i" unde nu este gaura apoi am renuntat deoarece am impresia ca si la ultima litera "n" este gaura si n-am idee cum sa le ascund pe toate.
- in partea dreapta cu C5 la fel la litera "C" am impresia ca este gaura;
Stie cineva exact cate gauri sunt si la ce litere ?
Pana gasesc o solutie sa ascund gaurile am renuntat; aveti ceva idei cum as putea sa ascund gaurile ? exclus revopsire portbagaj mai degraba ceva actibilde in relief, etc.
merci
Luc
Indepartare scris de pe spate - idei ascundere gaurele
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- C i t r o n e l
- pasionat
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
- C i t r o n e l
- pasionat
- C i t r o n e l
- pasionat
Salut,
Nu m-am gandit la asa ceva; dar sper sa nu fie cineva asa de tampit incat sa asocieze chiar Citroenul meu adus sh si ptr care am platiti taxa "motoliceanu" cu ciolanul lui Tariceanu ca n-au nimic in comun.
Nici macar casco nu i-am facut masinutei...
Sper ca Citroen-ul va renunta la Tariceanu dupa ce acesta va esua corabia, inainte m-as mira sa aiba curajul sa o faca...
Luc
p.s.
Am auzit ca ar fi o firma care face la comanda litere in relief ptr lipit pe masina, cum sunt cele originale; daca are cineva datele de contact il rog sa le puna aici.
O sa compunem o lozinca anti Taxa Motoliceanu pe care o sa mi-o lipesc in loc de citroen pana gasesc cum sa astup gaurile... sic.
Ceva de genul "Adio Motoliceanu"
Nu m-am gandit la asa ceva; dar sper sa nu fie cineva asa de tampit incat sa asocieze chiar Citroenul meu adus sh si ptr care am platiti taxa "motoliceanu" cu ciolanul lui Tariceanu ca n-au nimic in comun.
Nici macar casco nu i-am facut masinutei...
Sper ca Citroen-ul va renunta la Tariceanu dupa ce acesta va esua corabia, inainte m-as mira sa aiba curajul sa o faca...
Luc
p.s.
Am auzit ca ar fi o firma care face la comanda litere in relief ptr lipit pe masina, cum sunt cele originale; daca are cineva datele de contact il rog sa le puna aici.
O sa compunem o lozinca anti Taxa Motoliceanu pe care o sa mi-o lipesc in loc de citroen pana gasesc cum sa astup gaurile... sic.
Ceva de genul "Adio Motoliceanu"