doamnelor si domnilor, va salut
postez cu rugamintea de a ma ajuta la stabilirea unui pret corect de vanzare pt un C5; o scurta descriere ar fi asa:
- an fab 2004, prima inmatriculare 2004, unic proprietar; motor 2.0 benzina 140 CP, culoarea originala "sable bivuac" (un fel de bej-argintiu)
- dotari: clima reglabila stinga/dreapta, scaune fata reglabile electric, comp bord (fara tempomat), ogl rabatabile electric, tapiterie stofa/velur
- km in prezent: 40,000; toate reviziile facute la ATS
am mai incercat sa postez o data, insa postul s-a pierdut pe motiv de "prea multe caractere"; daca mai doriti detalii, va rog sa ma intrebati si raspund intr-un post nou
asadar, care credeti ca ar fi un pret corect pt masina asta?
multumesc anticipat
ajutor stabilire pret de vanzare
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
C5
Vedeti pe http://ro.automobile.de/dll/hersteller- ... C5/c5.html si sunt preturile catusi corecte !!! C5-ul 2004 a avut pretul cip de 17.988 euro . Preturile au scazut dramatic la autot. parerea mea sa nu va grabiti totusi cu vanzarea ei. In Tg.-Bv am vazut C5 2.0i (azi) la un pret de 12.500eu/negociabil. Bafta !!!
Peace on earth ... War under the blanket !
intra si pe www.autovit.ro si ai sa gasesti cateva oferte dar cat ti-a cerut pe ea?
@toro: multumesc, o sa cercetez site-ul
@razzwan: scuze, nu m-am facut bine inteles; C5-ul in cauza este masina tatalui meu si el ar vrea sa o vanda
mai dau cateva dotari: toate geamurile electrice, oglinda retrovizoare heliomata, fiecare scaun fata cu cotiera, buton "SPORT", suspensie reglabila, si cred ca are si senzor de lumina si ploaie, CD player
@razzwan: scuze, nu m-am facut bine inteles; C5-ul in cauza este masina tatalui meu si el ar vrea sa o vanda
mai dau cateva dotari: toate geamurile electrice, oglinda retrovizoare heliomata, fiecare scaun fata cu cotiera, buton "SPORT", suspensie reglabila, si cred ca are si senzor de lumina si ploaie, CD player