Ma rog, nu stiu ce intelegi prin "stricat imaginea".
Daca te referi la faptul ca am o exprimare mai directa si fara ocolisuri cred ca te inseli.
De felul meu sunt un om care nu pup pe nimeni in 3 litere si care spun tot timpul exact ce cred chiar daca opinia mea deranjeaza.Nu cred c-as fi bun de politician.
De cerut bani mi-ai cerut mai multi .Unul dintre ei este chiar DanT.Restul nu mi-i mai amintesc. De dovedit nu am cum sa dovedesc pentru ca postul a fost sters(asa cum am mai spus daca-ti aduci aminte).Si ma deranjeaza opinia ta asa de sigura cum ca mi-as fi stricat imaginea.In viata reala nu mi-am stricat imaginea niciodata in fata nimanui, chiar daca am mai gresit.Suntem oameni si suntem supusi greselii.Important e sa stii sa te opresti si sa stii cand si cum sa-ti cer iertare atunci cand gresesti.
Manual reparatii C5 gratis, luati de-aici fara bani
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- taviciobanu
- pasionat
- Masina: Citroen C5/2003 var.I 2.0i 16v benzina NEW! +GPL
- 2: Golf V 2004 1.4 16v benzina
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
Chiar esti fara speranta.
Asa cum ti-am scris si pe privat, imi doream sa te potolesti si sa intelegi ca nu cine urla mai tare, are si dreptate.
Dai cu gura in stanga si in dreapta si-ti minimalizezi la maximum modul in care abordezi un forum si pe userii acestuia.
Tavi, nu stiu ce pregatire ai sau cata ai, insa iti spun ca niciodata pe un forum, nu stii cu cine stai de vorba si trebuie sa pleci de la premisa ca trebuie sa-ti respecti colegii, chiar daca nu-i cunosti.
Voi propune banarea ta.
Asa cum ti-am scris si pe privat, imi doream sa te potolesti si sa intelegi ca nu cine urla mai tare, are si dreptate.
Dai cu gura in stanga si in dreapta si-ti minimalizezi la maximum modul in care abordezi un forum si pe userii acestuia.
Tavi, nu stiu ce pregatire ai sau cata ai, insa iti spun ca niciodata pe un forum, nu stii cu cine stai de vorba si trebuie sa pleci de la premisa ca trebuie sa-ti respecti colegii, chiar daca nu-i cunosti.
Voi propune banarea ta.