Check engine oil level !
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
In primul rand la mine e vorba de butonul din stanga, nu din dreapta. Cel din dreapta e de lumina in bord. Cu contactul luat (dar cheia in contact ca sa iti fie usor) apesi butoul din stanga si il tii apasat. pui contactul si o sa vezi un cronometru care merge catre zero. Dupa ce a ajuns pe zero lasi butonul. KM pana la service s-au resetat.
"If in doubt, flat out!"
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
haolooo a schimbat masina
scuze mexicane ca te invat la prostii

scuze mexicane ca te invat la prostii
Ultima oară modificat Mie 01-Aug-2012 14:06 de către Rica, modificat de 2 ori în total.
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
-
- pasionat
- Masina: Citroen c5 hdi
- 2: Vw t5-2.5tdi
- 3: Chrysler Grand voyager
am rezolvat cu luminarea bordului si cu resetarea kilometrajului la ulei.multumesc pentru ajutor.
rica ca o parere personala c5 are si parti bune si parti rele fata de xantia.de exemplu c5 daca avea franele de xantia era perfect,tapitaria plusata de la xantia era mai faina decat la c5 la care se prinde tot paru si scamele.in rest c5 are directia mult mai precisa si pozitia la volan e mai buna ca la xantia,asta e o parere personala repet
rica ca o parere personala c5 are si parti bune si parti rele fata de xantia.de exemplu c5 daca avea franele de xantia era perfect,tapitaria plusata de la xantia era mai faina decat la c5 la care se prinde tot paru si scamele.in rest c5 are directia mult mai precisa si pozitia la volan e mai buna ca la xantia,asta e o parere personala repet

-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
Mie ce imi place la Xantia foarte mult sunt manerele de inchidere a usii. La C5 scartaie in draci. La Xantia erau super. In rest, franele sunt excelente la C5. Cred ca nu iti plac pentru ca au distributie electronica a fortei de franare. Asta inseamna ca daca calci frana rapid (din panica) franeaza 100% chiar daca nu ai apasat-o pana in fund, dar daca apesi incet, franeaza foarte putin. Mie frana imi place mult. Tapiteria iarasi. Poate la C5 nu imi place ca sunt pur si simplu foarte multe butoane pe panoul frontal (cd player, clima etc). Si da, si pozitia e mult mai buna. La Xantia aveam impresia ca stau prea sus. Dar scaunele sunt mai bune la Xantia pentru ca au ceva sustinere laterala. La C5 nu prea au.
"If in doubt, flat out!"