Pe langa toate astea sistemul trapei este foarte ciudat, pentru ca prinderea trapei in sine nu se face ca si la cele After Market pe plafon ci se prinde in stalpi si-n fata chiar in zona de deasupra parbrizului/oglinzii zona care evident este mult mai tare acolo, deci n-ar avea ce sa traga in jos.
Problema mea este ca dupa ce se face gaura trebuie tesita zona. deaia vreau un meserias bun care sa stie sa-mi faca tesitura aia si sa-mi grunduiasca acolo. Pe zonele drepte daca ai sculele necesare e f usor problema e pe curbe. La cum se vede tesitura aia a fost facuta prin presare si sunt constient ca la noi nu prea exista scule sa faca asa ceva, dar ma gandesc ca totusi solutii alternative sunt
Ca si apa din nou nu-mi fac probleme pt ca trapa in sine are sistem de drenare. Daca taietura si tesitura se face la cota n-ar avea de ce sa intre apa inauntru. Un tinichigiu bun n-ar avea probleme sa faca o sablonare pe carton.
Ma duc acum pana la garaj sa fac poza la gaura sa se vada cam ce vreau sa fac poate poate vine cineva cu vreo idee geniala