doamne, ce mai activitate pe forum....!!!!

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Mar 12-Dec-2006 18:52

Va multumesc pt raspunsuri si, cum imi imaginam, nu ati intuit ca nu despre raspunsuri la problemele mele era tread-ul. Oricum, va multumesc. Am incetat sa mai pun intrebari pe forumul asta din motivele pe care le-am prezentat in acest topic si am cautat sa raspund si eu la acele probleme la care consideram eu ca nu as vb din vise, exact pe principiul enuntat in topic, cum ca decat sa vb mult si prost, mai bine deloc.Subscriu.
Eu am incercatsa trag un semnal de alarma cum ca daca din comoditate nu raspundem la probleme unora sau a altora, atunci activitatea de care vb eu pe forum, va fi din ce in ce mai mica.Atat am spus eu. De unde legatura cu problemele mele....??????Va multumesc si ma retrag si imi pare rau ca nu pot sterge acest topic. Oricum, regret ca l-am initiat.
Ultima oară modificat Vin 15-Dec-2006 01:08 de către mesersmith, modificat 1 dată în total.

nitro_od
pasionat

Mesajde nitro_od » Mar 12-Dec-2006 23:51

ok, ca sa lamurim un aspect pe care majoritatea il omite involuntar !
spre ex., eu, daca vad ca este un post nou despre C5 este foarte probabil sa nu-l deschid macar , din 2 motive (repet, gest involuntar si reflex!) :
1. pt. ca C5 nu este un model de maxim interes pt. mine,
2. pt. ca habar nu am ce anume as putea lamuri pe cineva intr-o problema specifica de vreme ce contactul meu cu C5 a ramas la nivelul retinei !
explicatia ma priveste personal desi este posibil sa fie agreata de multi!
pe langa asta, clubul si forumul nu au fost facute ca suport tehnic exclusiv si, poate, nici macar cu acest scop in principal.
eu unul nu am aderat din nevoia de informatie ci din aceeia de a socializa cu oameni cu acelas numitor comun; auto in general si citroen in special!
in afara posturilor mai mult sau mai putin utile de pe forum noi mai organizam si intalniri sau excursii in care de distram si ne simtim bine impreuna.
daca regreti threadul pur si simplu, ai pierdut ceva vreme din viata ta inutil!
daca ai priceput cam care este esenta celor spuse de fiecare din noi aici, unele mai acide, atunci nu ai de ce sa fi dezamagit ci chiar multumit ca ai descoperit o noua valenta a clubului in afara utilitatii strict tehnice.
adica, mai plastic exprimat, nu-i ca la curve! descaleca si fu.., incaleca si du-te !

@Matrixule:
Comparatiile intre forumuri chiar nu isi au rostul...degeaba sunt mii de posturi, daca in mai mult de jumate dintre ele 2,3 insi se cearta pe logan, altii slavesc masinile germane, si altii arunca cu rahat in restul...(e doar un exemplu aberant)

subscriu cu convingere!
a...nu arunca pe jos chistoacele ca se imbolnavesc gandacii de cancer !
..... frantuzoaica pretentioasa !!!

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Mie 13-Dec-2006 09:48

mesersmith scrie:Va multumesc pt raspunsuri si, cum imi imaginam, nu ati intuit ca nu despre raspunsuri la problemele mele era tread-ul. Oricum, va multumesc. Am incetat sa mai pun intrebari pe forumul asta din motivele pe care le-am prezentat in acest topic si am cautat sa raspund si eu la acele probleme la care consideram eu ca nu as vb din vise, exact pe principiul enuntat in topic, cum ca decat sa vb mult si prost, mai bine deloc.Subscriu.
Eu am incercatsa trag un semnal de alarma cum ca daca din comoditate nu raspundem la probleme unora sau a altora, atunci activitatea de care vb eu pe forum, va fi din ce in ce mai mica.Atat am spus eu. De unde legatura cu problemele mele....Va multumesc si ma retrag si imi pare rau ca nu pot sterge acest topic. Oricum, regret ca l-am initiat.

Daca tu ai vrut sa tragi un semnal de alarma fata de activitatea forumului in general, nu trebuia sa faci asta in cadrul sectiunii C5 deoarece toata lumea, automat, va intelege ca te referi la activitatea din subforumul C5.

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Joi 14-Dec-2006 15:29

absolut corect. mea culpa

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Joi 14-Dec-2006 21:52

Exemplu: masina mea face cam asa: pic-pic, poc-poc si se aprinde un bec verde de la frine. de la ce e? raspuns: cred ca sint infundate jiglerele, nu stiu sigur, as vrea sa te ajut, dar nu ma pricep mai mult. oricum schimba-le.

te duci, le schimbi, masina continua sa faca la fel. revii si zici ca nu s-a schimbat nimic. eu dau din umeri si zic ca nu stiu, asa am crezut.

poate ca am exagerat cu situatia in sine, dar esti de acord ca scenariul e plauzibil? si atunci ce sa fac: sa iti spun o prostie, sau mai bine sa tac?
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Joi 14-Dec-2006 21:57

mai copii, voi ori nu cititi ce se scrie, ori aveti ceva lest in plus la mansarda....cred ca e momentul sa-mi iau ban, pt ca incep sa-mi pierd rabdarea...cititi topicurile si veti vedea despre ce vorbesc...ma mira ca acum nu va abtineti ca si pana acum, lucru care dovedeste atractia romanilor pt circ...
am explicat...em reexplicat....voi nu cititi?singura eroare a fost ca am postat unde nu trebuie
gata, ajunge...vedeti-va de treaba...

astept ban-ul

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Joi 14-Dec-2006 22:01

nu iei ban ca nu ai facut nimic care sa necesite asta. atita doar ca ti-am raspuns la topicul in care imi spuneai ca orice as spune cuiva aflat in nevoie e de mare ajutor. si ti-am aratat de ce nu e de nici un ajutor. asta e tot. si da, am citit tot ce s-a scris. si am si inteles, scuzele se accepta

later edit
PS si nici nu sint greu de cap, asta daca aveai dubii

Lexia available

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Joi 14-Dec-2006 22:05

nu ti-am cerut scuze sefule...am cerut scuze ca am crezut ca nu m-am exprimat suficient de clar
in rest, am vazut o gasca de draguti care abia asteptau sa atace pe cineva, decat sa raspunda la topicurile de aici....a se vedea zecile te topicuri la care nu exista nici un raspuns sau maxim unul

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Joi 14-Dec-2006 22:11

later edit:

nu sunt deloc convins cu faptul ca nu e nici unul dintre respondenti greu de cap...sau cu capul....

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Joi 14-Dec-2006 22:15

ok, nu vreau sa intretin acest flame ca mi-as lua ban aiurea. esti liber sa crezi si sa spui ce vrei, atita vreme cit nu jignesti pe nimeni. din pacate insa, ai facut-o deja

Lexia available

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Joi 14-Dec-2006 22:16

ok, astept ban-ul
ca la cati suntem....

mihai_skater16
simpatizant

Mesajde mihai_skater16 » Joi 14-Dec-2006 22:32

haideti puneti mana de la mana.. sa-i dam acolo macar un ban omului.. macar de o paine ;)) eu cotizez cu o mie de lei vechi :D asha ca sunt darnic .. :evil: :twisted:

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Joi 14-Dec-2006 22:40

o mie de lei noi m-ar aranja mai bine

mihai_skater16
simpatizant

Mesajde mihai_skater16 » Joi 14-Dec-2006 22:42

Daca mai pun si alti cate un pic poate se strange.. d`eh macar atat sa facem si noi.. ca suntem forum serios 8)

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Joi 14-Dec-2006 22:47

by the way....misto semnatura....sau ce o fi aia

Înapoi la “Citroen C5 I-II”