SCARTAIT FRANE !!!
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5, benzină 2.0, Hydractive 3+
Placuta bat-o vina...:)))))))
Am rezolvat problema scartaitului...dar nu e deloc simplu...
...Of-of...mai-mai....

- chisboramircea
- simpatizant
poate nu asta e problema
si eu le-am schimbat acum,dar eu am alta problema,si poate e si a voastra:discurile.sunt putin mai mult uzate,si marginile lor ies in relief si ajung in contact cu placutele
Acum mai am o intrebare: C5 e prevazut cu senzori pe placute? Acum ca tot fluiera ca dracu de fiecare data cand apas frana, de unde stiu ca mai am si placute? Din masina nu aud cand fluiera (decat cu geamul deschis sau "citesc" in privirea pietonilor) deci nu o sa le aud nici cand huruie fier pe fier.
si a mea scartaie, de cand am schimbat placutele cu unele noi ecologice...nu cred ca ai ce sa-i faci...scartaie doar pe spate, unde le-am schimbat, daca se tocesc si pe fata o sa am o masina galagioasa ca o cireada de pisici in calduri...cel putin ma consolez ca si alte masini de fabricatie recenta, din trafic, scartaie, deci rezonam
.

Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
darian scrie:Acum mai am o intrebare: C5 e prevazut cu senzori pe placute? Acum ca tot fluiera ca dracu de fiecare data cand apas frana, de unde stiu ca mai am si placute? Din masina nu aud cand fluiera (decat cu geamul deschis sau "citesc" in privirea pietonilor) deci nu o sa le aud nici cand huruie fier pe fier.
Daca are BX-ul asa ceva, trebuie sa fie si la C5. Sfat: ia-ti placute neecologice. Astea ecologice, din cauza ca nu prea au azbest, fac zgomot.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
c5 are senzori doar pe placutele din fata...
placute neecologice nu stiu unde vei mai gasi....eu am cumparat de la ausburg, am dat vreo 2.5 mil si imi spunea nenea ala ca nu au mai gasit la import...
ce mi-au pus mie, erau de pe stoc, desi au vrut sa-mi bage pe gat din alea ecologice ca cica ar fi mult mai bune
placute neecologice nu stiu unde vei mai gasi....eu am cumparat de la ausburg, am dat vreo 2.5 mil si imi spunea nenea ala ca nu au mai gasit la import...
ce mi-au pus mie, erau de pe stoc, desi au vrut sa-mi bage pe gat din alea ecologice ca cica ar fi mult mai bune