vreau sa cumpar un citroen c5 diesel

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Lun 21-Ian-2008 10:59

Avem la Valcea un C5 II din 2005 100.000km unic proprietar full option:
Gri fulminator
piele intoarsa gri+scaune incalzite si electrice
navi color+telefon
senzori parcare fata spate
xenon
clima bizona, senzor ploaie, lumini, alea, alea...
este masina de director.

daca te intereseaza da-mi un pm
P.S. Nu te astepta sa coste ca o masina din targ pentru ca este o masina cu garantii si cu service-uri la zi, dar la ce are pe ea eu zic ca este chiar bun pretul.

Razvan77
simpatizant

Re: c 5

Mesajde Razvan77 » Mar 22-Ian-2008 13:13

videosuzy scrie:
iliescu sorin scrie:Cata ma bucura concluzia ta in legatura cu C5 seria 1.In legatura cu viteza tre buie sa-ti spun ca eu masina am luat-o din Moerdjik Olanda unde mai merg la lucru si in drumurile mele cu brekul meu am cam depasit viteza de care te cramponezi tu .Cu respect !

Oops...cred ca m-ai inteles gresit... :wink: Nu ma "cramponez" de nici o viteza...Nu am facut decat sa infirm ideea preconceputa a unora ca la 130-140 km/h C5 devine rigid....Daca citesti cu atentie ai sa vezi ca nu m-am referit la viteza de croaziera a cuiva ci la faptul ca poti sa-ti bei linistit cafeaua si la 180 km/h... :wink:

Cu stima,

Cata

:))
idei preconcepute... mda...
1.nu este o idee este un fapt, zic eu, peste o anumita viteza garda masinii scade.
2."Daca tu crezi ca mergi pe maidan cu 140km/h atunci...te compatimesc...Aceasta viteza e pentru autobanduri iar tu (se pare ca nu prea ai mers cu C5-ul) unde acea "rigidizare" de care spui este insesizabila incat sa crezi ca-ti vei varsa cafeaua in poale." PANA LA URMA SE RIGIDIZEAZA (mai mult sau mai putin asta intelege fiecare cum vrea, mai ales cei care vor sa intre in polemici si sa arunce cuvinte aiurea). De mers eu zic ca am cam mers cu ea (aprox. 40.000 in 6 luni de cand o am) nu am cumparat-o doar ca masina de weekend
3.Nu am mers si nici nu voi merge pe maidan cu asemenea viteze, ptr ca tin la masina si nici nu o voi forta ca sa "fac" legea pe anumite portiuni de drum.
4.Cata mi-ar place sa ne spui si noua cum ai reusit sa bei cafeaua la 180 km/h si sa si conduci in acelasi timp. (masina mea nu are decat un singur suport de cafea in partea stanga a bordului si 2 in cotiera din bancheta din spate) mie unul mi se pare greu s-o faci si la 20-30 km/h in traficul din bucuresti.

si cam atat ptr ca nu vreau sa intru in polemici ....
(doar sunt un "neavenit" care are rau de mare in C5)

Cu consideratie
Razvan

cosmin_bogdan_s
simpatizant

Mesajde cosmin_bogdan_s » Lun 28-Ian-2008 02:03

Am si eu o intrebare. Care este locul de pahare din fata (la C5-2)?

Bear
pasionat

Mesajde Bear » Lun 28-Ian-2008 10:37

cosmin_bogdan_s scrie:Am si eu o intrebare. Care este locul de pahare din fata (la C5-2)?

Daca il ai, ar trebui sa fie in stanga de tot, chiar deasupra spatiului de depozitare de langa volan! Apesi pe el si iese!
Passion pour C5

yo3fuu3
simpatizant

Mesajde yo3fuu3 » Lun 28-Ian-2008 13:50

daca vrei sa fuga nu lua motorul de 1.6,care e prea mic pentru o masina asa mare.
C5 2 din 2005 1.6hdi 9hz

cosmin_bogdan_s
simpatizant

Mesajde cosmin_bogdan_s » Lun 28-Ian-2008 19:05

Sa inteleg ca ar trebui sa fie deasupra compartimentului de depozitare in spatele caruia se gasesc si sigurantele?

Bear
pasionat

Mesajde Bear » Mie 30-Ian-2008 00:24

cosmin_bogdan_s scrie:Sa inteleg ca ar trebui sa fie deasupra compartimentului de depozitare in spatele caruia se gasesc si sigurantele?

Imediat deasupra lui! E o chestie lata cat usa compartimentului, inalta de aprox. 2cm., iar cand apesi pe ea iese in exterior un suport pentru un pahar.
Passion pour C5

Înapoi la “Citroen C5 I-II”