antigel

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

iuliu m.
pasionat

Mesajde iuliu m. » Mie 12-Noi-2008 22:46

Salut,

Mi-am dat seama.Am contrapus observatiei tale directe pe cea a "Consumers Affairs".
N-a iesit la fel...Ghinionul lor! :lol:

Cele bune!

Bear
pasionat

Mesajde Bear » Joi 13-Noi-2008 22:46

E un argument si ca vechiul meu C5 a mers 7 ani cu G12! Dar il poti considera un caz fericit, ca sa nu ne mai contrazicem! Eu incercam sa spun ca toate parerile din sondaje sunt subiective! Ei bine... asta e parerea mea!
Passion pour C5

iuliu m.
pasionat

Mesajde iuliu m. » Joi 13-Noi-2008 22:55

Salut,

E clar ca dintr-o masa mai mare de utilizatori au aparut problemele astea.
Eu zic ca poate fi periculos sa mergi cu avionul fiindca accidentele sunt rare dar "decisive" si esti identificabil doar dupa ADN.
Iar tu , ca ai o matusa care s-a saturat de zburat cu avionul toata viata ei si n-a patit absolut nimic.
Din aceasta dilema nu putem iesi! :)

Pace!

Bear
pasionat

Mesajde Bear » Joi 13-Noi-2008 23:00

Ok! Chiar nu imi plac discutiile in contradictoriu! Daca vrei sa ma mai iei la misto in continuare, n-ai decat! Eu nu inteleg sa-ti mai raspund!

Pace, sau cum vrei tu!
Passion pour C5

iuliu m.
pasionat

Mesajde iuliu m. » Joi 13-Noi-2008 23:29

Salut,

Imi pare rau daca te-ai simtit luat la misto.Mie mi s-a parut un comentariu pertinent si amuzant.
E-adevarat ca simtul umorului este un rafinament inaccesibil unora.Dar nu conteaza!Nu pune la inima! :)

Ciao!

Bear
pasionat

Mesajde Bear » Vin 14-Noi-2008 00:27

Pentru tine inaccesibila esta limba engleza! Daca citeai ce scrie pe interfata forumului, vedeai ca e Citroen (adica CITROclub, asata inseamna in limba romana), nicidecum GM! Doar daca nu cumva a cumparat intre timp General Motors uzina franceza... Vezi ca te-ai abatut de la topic! Noi aici discutam despre problemele aparute la CITROEN ( stii tu... marca aceea franceza care se citeste "sitroen" in limba noastra)! Poate acum te-ai mai luminat! Ca vad ca bati campii cu americanii si alte avioane! Chiar esti amuzant, dar nu-mi dadusem seama! :lol:
Passion pour C5

iuliu m.
pasionat

Mesajde iuliu m. » Vin 14-Noi-2008 02:42

Salut,

In ceea ce priveste problemele care apar la masini care functioneaza pe acelasi principiu,ai sa te miri, pot aparea probleme de acelasi tip, cu piesele confectionate din acelasi material atunci cand ele interactioneaza cu acelasi tip de consumabile.
Asa am crezut eu,si de aceea mi-am permis sa citez o explicatie de pe forumul clubului GM Daewoo,care,am crezut eu, se poate aplica oricarui autoturism uzual.
Nu vad de unde ai interpretat ca as avea unele probleme cu engleza.Si nu vad de ce nu m-as fi gandit ca pot extrapola in acest mod potentialele problemele ale unui autoturism fabricat de una dintre marcile GM la cele ale unui Citroen.
Nu cred ca am fost nici un moment off-topic.
In ceea ce priveste masinile noastre ele sunt platite de noi si,fiind proprietate personala,facem ce vrem cu ele,asadar nu vad de ce nu ai face in continuare ce crezi de cuviinta.
In ceea ce ma priveste ma voi feri cat voi putea de tare de orice lichid antigel care "anunta" ca are in componenta acid organic.Si cu asta ,basta!
Eu ma retrag din discutia asta, cu sentimentul ca nu e cazul sa mai continuu sa deranjez pe forumul "Sitroen"(imi este citita pronuntia in franceza,din cauza problemelor mele cu engleza?!?!).
In orice caz ,mi se par mult mai pertinente ,mai avizate ,deci,mai folositoare, explicatiile din posturile baietilor de pe GM Daewoo club, decat cele de pe clubul "Sitroen".
Asadar,in speranta, ca ,in prostia mea, am fost totusi de folos,va las si va urez

Mult noroc!

Bear
pasionat

Mesajde Bear » Vin 14-Noi-2008 09:44

Hai sa nu ne mai certam! Eu nu am facut decat sa-mi exprim punctul meu de vedere, care, din pacate, nu a coincis cu al tau! Nu am spus ca nu pot aparea probleme similare, ci doar ca nu am vazut cu ochii mei! Poate alte mii de oameni au constatat altceva, dar eu la C5 nu am vazut nereguli! Asta era toata problema... Fiecare intelege ce vrea!

Nu te supara!
Passion pour C5

urzica
pasionat
Masina: CITROEN C5 II HDI 1997 cc 2007

Mesajde urzica » Joi 27-Dec-2012 15:41

Pai pana la urma ce tip si ce marca de antigel se afla in masinile noi livrate, ca in principiu completezi sau inlocuiesti cu ce a fost,nu? Daca inlocuirea o faci o data la 5 ani nu cred ca poate fi foarte scump.

paul72
pasionat

Mesajde paul72 » Dum 30-Dec-2012 17:19

Recomandare Citroen :Antigel verde ! Orice producator serios.... SI foloseste antigelul deja diluat in proportie de 1/1 cand il torni in vas !

urzica
pasionat
Masina: CITROEN C5 II HDI 1997 cc 2007

Mesajde urzica » Dum 30-Dec-2012 19:42

paul72 scrie:Recomandare Citroen :Antigel verde ! Orice producator serios.... SI foloseste antigelul deja diluat in proportie de 1/1 cand il torni in vas !
Ce inseamna verde? Ma intereseaza caracteristicile antigelului, comparativ cu ce se tip de antigel este in masina cand o cumperi.

pef73
pasionat
Masina: Citroen C5 1.6 Hdi 80kw 2005
2: Ford Ka 1.3i 55kw 2005

Mesajde pef73 » Mie 02-Ian-2013 13:48

La Multi Ani ! tuturor.Din cate stiu eu, Citroen recomanda antigel G33 sau G30.

marianmarian
pasionat

Mesajde marianmarian » Mie 02-Ian-2013 20:39

am avut problema acum si am pus albastru de la petro ca total ce aveam eu in masina nu se gaseste decat in reprezentanta si pe 2 ianuar totul e inchis .
am facut inlocuirea la un coleg cu roz in loc de total ca asa a vrut el si totul e ok.
am cautat la magzinul de piese si am dat comanda si a spus ca nu gaseste sa aduca .

iuliu m.
pasionat

Mesajde iuliu m. » Joi 03-Ian-2013 04:09

Recomand Zerex G-05. Eu il iau la 63 de ron/gallon, nu pot spune de unde sa nu fac reclama.
La multi ani!

crysti79
pasionat
Masina: Citroen C3 1.4 HDI SX 2005
2: Peugeot 308 1.5 BlueHDI Allure 2020
3: Dacia Sandero Stepway Eco-G 2023

Mesajde crysti79 » Lun 01-Iun-2015 22:10

Vreau sa schimb si eu antigelul la una dintre masini. Vreau sa merg pe HEPU, dar nu sunt hotarat ce sa aleg dintre G12 si G12+.
Culoarea nu este un criteriu in alegerea antigelului, ci doar un indicator (marker).

Înapoi la “Citroen C5 I-II”