Mesajde iuliu m. » Vin 14-Noi-2008 02:42
Salut,
In ceea ce priveste problemele care apar la masini care functioneaza pe acelasi principiu,ai sa te miri, pot aparea probleme de acelasi tip, cu piesele confectionate din acelasi material atunci cand ele interactioneaza cu acelasi tip de consumabile.
Asa am crezut eu,si de aceea mi-am permis sa citez o explicatie de pe forumul clubului GM Daewoo,care,am crezut eu, se poate aplica oricarui autoturism uzual.
Nu vad de unde ai interpretat ca as avea unele probleme cu engleza.Si nu vad de ce nu m-as fi gandit ca pot extrapola in acest mod potentialele problemele ale unui autoturism fabricat de una dintre marcile GM la cele ale unui Citroen.
Nu cred ca am fost nici un moment off-topic.
In ceea ce priveste masinile noastre ele sunt platite de noi si,fiind proprietate personala,facem ce vrem cu ele,asadar nu vad de ce nu ai face in continuare ce crezi de cuviinta.
In ceea ce ma priveste ma voi feri cat voi putea de tare de orice lichid antigel care "anunta" ca are in componenta acid organic.Si cu asta ,basta!
Eu ma retrag din discutia asta, cu sentimentul ca nu e cazul sa mai continuu sa deranjez pe forumul "Sitroen"(imi este citita pronuntia in franceza,din cauza problemelor mele cu engleza?!?!).
In orice caz ,mi se par mult mai pertinente ,mai avizate ,deci,mai folositoare, explicatiile din posturile baietilor de pe GM Daewoo club, decat cele de pe clubul "Sitroen".
Asadar,in speranta, ca ,in prostia mea, am fost totusi de folos,va las si va urez
Mult noroc!