Jante de 15 pe C5 II
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
da, second. si ca sa continui povestea, azi am observat ca unul pe spate mi-a facut o galma. asa ca l-am sunat pe domnul de la care le-am luat, si mi-a zis sa ma duc acolo sa vedem daca mai gasim unul la fel, si mi-l schimba. n-am mai gasit, asa ca dansul mi-a propus daca sunt de acord sa mi le schimbe pe amandoua pe spate. mi-a pus 2 Pirelli pe spate, si am platit doar echilibratul, 20 de ron. mi-a spus ca se mai intampla, si ca nu e nicio problema. m-a surprins bunavointa dansului, si nu am decat cuvinte de lauda. m-a lasat pana sa-mi si aleg ce cauciucuri vreau pe spate.
Astfel am devenit un client mai mult decat multumit !
Astfel am devenit un client mai mult decat multumit !
- bereczky_sandor
- pasionat
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
Dunlop Winter Sport 3d sunt mai bune decat orice Pirelli de iarna. Si era garantie, nu era soarta, dar daca echilibrarea nu era inclusa in manopera initiala, sa zicem ca e ok, desi e absurd sa incluzi gratuit montajul unei anvelope si sa nu incluzi echilibrarea. Inafara de carute, cine mai umbla cu roata neechilibrata?
"If in doubt, flat out!"
-
- pasionat
Eu am cumparat pentru bx cauciucuri gramada pentru ca le stricam, suspensia fata fiind cu probleme si costau 50 lei bucata 2nd hand. De fiecare data am primit garantie de 3 luni pe cauciucurile in discutie. Nu stiu de la cine le-ai luat dar sa iei cauciucuri 2nd hand fara garantie e un mare NU-NU pentru ca unele defecte nu sunt vizibile cu ochiul liber de o persoana neavizata.
"If in doubt, flat out!"
-
- pasionat
-
- pasionat
am facut astazi 16 km prin oras (cumparaturi mai mult), erau 11 grade afara (deci AC-ul s-a oprit) si am resetat un contor sa vad cat imi consuma cu noile jante + cauciucuri. 10 l/100km. !!! Mi se pare excelent. E, totusi, un motor pe benzina de 2000 cmc. Eram eu, sotia si portbagajul aproximativ plin de cumparaturi. Am avut si o caseta de 12 sticle de apa minerala la sticla in portbagaj. 10!!!
Dovezi:

Dovezi:

"If in doubt, flat out!"
- viorelovidiu
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
- 2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)
sorry dar o sa-ti mai creasca :P spun asta pentru ca deocamdata pe acei 10km ai mers cu o viteza medie de 30Km/h. poti spune ce consum ai abia atunci cand viteza medie e undeva intre 15 si 20km/h
oricum o scadere a consumului neaparat trebuie sa aibe loc datorita jantelor pe 15.
oricum o scadere a consumului neaparat trebuie sa aibe loc datorita jantelor pe 15.
Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive 280cp dpf off 

-
- pasionat
Update omologare: am primit scrisoare de la RAR:
"Referitor la scrisoarea dumneavoastra, va comunicam ca pentru a completa in cartea de identitate a vehiculului (C.I.V.) alte anvelopele si jante ce pot fi montate optional pe un anume tip de autovehiculul (mentionate in documentele de omologare de tip a vehiculului), trebuie sa luati legatura cu reprezentantii nostri abilitati sa faca modificari in C.I.V. Tariful pentru o astfel de prestatie este ĂŽn jurul sumei de 150 RON.
In cazul unui vehicul echipat cu anvelope/jante care nu sunt mentionate in documentele de omologare acesta determina reomologarea vehiculului, operatiune care presupune inclusiv efectuarea obligatorie a incercarilor privind performantele sistemului de franare si etalonarea vitezometrului, si, daca Laboratorul de incercari Laboratorul de ĂncercĂŁri vehicule Âşi Componente decide, a incercarilor privind stabilitatea vehiculului si zgomotul acestuia. Omologarea se va acorda numai daca rezultatele incercarilor si verificarilor efectuate atesta indeplinirea conditiilor tehnice aplicabile. Tariful pentru o astfel de prestaĂžie este de peste 650 RON putand urca in functie de tipul de incercari la care este supus autovehiculul.
Pentru a putea opera in CIV aceste modificari este necesara obtinerea in prealabil a unei programari la reprezentanta dorita de dvs."
Nu am inteles daca testele acestea se pot face in Cluj sau doar in Bucuresti, i-am intrebat de asta.
"Referitor la scrisoarea dumneavoastra, va comunicam ca pentru a completa in cartea de identitate a vehiculului (C.I.V.) alte anvelopele si jante ce pot fi montate optional pe un anume tip de autovehiculul (mentionate in documentele de omologare de tip a vehiculului), trebuie sa luati legatura cu reprezentantii nostri abilitati sa faca modificari in C.I.V. Tariful pentru o astfel de prestatie este ĂŽn jurul sumei de 150 RON.
In cazul unui vehicul echipat cu anvelope/jante care nu sunt mentionate in documentele de omologare acesta determina reomologarea vehiculului, operatiune care presupune inclusiv efectuarea obligatorie a incercarilor privind performantele sistemului de franare si etalonarea vitezometrului, si, daca Laboratorul de incercari Laboratorul de ĂncercĂŁri vehicule Âşi Componente decide, a incercarilor privind stabilitatea vehiculului si zgomotul acestuia. Omologarea se va acorda numai daca rezultatele incercarilor si verificarilor efectuate atesta indeplinirea conditiilor tehnice aplicabile. Tariful pentru o astfel de prestaĂžie este de peste 650 RON putand urca in functie de tipul de incercari la care este supus autovehiculul.
Pentru a putea opera in CIV aceste modificari este necesara obtinerea in prealabil a unei programari la reprezentanta dorita de dvs."
Nu am inteles daca testele acestea se pot face in Cluj sau doar in Bucuresti, i-am intrebat de asta.
"If in doubt, flat out!"
-
- pasionat