Mesajde dj01fad » Mar 24-Apr-2012 23:24
sursa este JE, si probabil ca este de incredere, dar las pe altii sa isi spune parerea.
motorul il am, si era ok. practic vorbind este motorul, cu chiuloasa cu tot, cu baia de ulei, si mi se pare ca are si distributia pe el care avea doar... 3000 km. am si turbina, si variantele de pret sunt urmatoarele: fara injectoare si pompa de inalta, dar cu turbina cu tot pretul este 250 euro, iar cu injectoare si cu pompa de inalta cu tot este 400 euro. singura problema este ca are urechea dinspre fata, de sub electromotor rupta din bloc, si asta te-ar forta sa muti totul in blocul tau, lucru care te-ar scuti de altfel de omologarea de la rar. sau... se poate face o brida din platbanda groasa care sa inlocuiasca acea ureche rupta... prinsa cumva cu suruburi, dar personal nu recomand varianta asta. preturile astea sunt minime, mai jos nu pot merge.
daca esti interesat, pot sa pun si poze. mi se pare ca am si cablajul electric, dar nu cred ca iti trebuie. oricum, intra in pret, la fel si senzorii care mai sunt pe el ramasi. pretul eu zic ca e ok, avand in vedere ca numai chiuloasa este cam 200 la dezmembrari...