Trapa C5 var I
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
aurelian ,treaba cu montatul trapei nu e chiar asa de usoara...incearca sa iei legatura cu meseriasii care modifica microbuze de marfa in microbuze de transport persone.Eu am avut un volvo inainte care avea trapa asa,ceva odata nu a mers bine la trapa si nu se mai inchidea bine...nu vreau sa-ti spun ce se intampla cand ploua..
Asa ca gandeste-te bine inainte sa dai masina pe mana cuiva vare iti spune ca o poate face ...
Asa ca gandeste-te bine inainte sa dai masina pe mana cuiva vare iti spune ca o poate face ...
-
- pasionat
Rica scrie:in poza 2 si 3 se vede ca indoitura este ma mare in unele parti si mai mica pe colturi
tot in acele poze se vede ca sunt 4 gauri,au vreun rol?
daca da vezi sa nu uiti de ele
nu sunt gauri sunt puncte de sudura
legat de indoitura, pe partile drepte este mai mare 10-15mm pe colturi e doar de 3-5 mm si in spate e tot 3-5 mm pentru ca trebuie sa aiba loc sticla sa se retraga in spate
http://www.elipsemedia.com/ - webdesign
-
- pasionat
-
- pasionat
Daca nu ar fi indoiturile alea de facut, acum m-as apuca de ea si in cateva ore as face-o, dar mi-e extraordinar de frica pentru indoiturile alea ca sa iasa bine si estetic si nici sa nu creeze probleme, la trapele astea sistemul de drenaj ajuta foarte mult pentru ca oricum apa intra pe langa sticla dar se scurge pe canale in furtunele de drenaj care duc direct in contraaripa
-
- pasionat
Pai in primul rand au rol de rezistenta ca sa nu se indoaie tabla aiurea fiind la unghi de 90, apoi mai sunt si sa nu se vada urat de sus pt ca daca ar fi doar tabla fara un cheder sau ceva s-ar vedea pe sub ea in trapa 

- taviciobanu
- pasionat
- Masina: Citroen C5/2003 var.I 2.0i 16v benzina NEW! +GPL
- 2: Golf V 2004 1.4 16v benzina
-
- pasionat
si cutia de viteze mi s-a mai zis aici pe forum ca n-o pot schimba cand cei de la reprezentanta au sarit de 5 metri ca n-o sa potriveasca nici la pastile cailor. si dupa ce am pus-o sus asa liniste se facu de numa. da intradevar sunt ceva daca si am mai si spus, imi este groaza de indoituri in rest nu e nimic complicat e taiere de tabla indoirea ei si sudarea a niste suruburi cineva cu experienta in tinichigerie ar trebui sa se joace cu ea
- floreacioaca
- pasionat
- Masina: Citroen C5 I Exclusive
nu aveti pe la cluj ceva atelier de tinichigerie mai bine cotat? ar trebui sa bantui prin oras sa discuti cu tinichigii care stiu sa lucreze bine ce se poate face si cum! sau incearca sa iei legatura cu meseriasul ala din Ungaria de la Albertirsa (Adi parca) care reconditioneaza Citroenuri, cred ca ar fi in masura sa iti dea ceva informatii ajutatoare! oricum tine-ne si pe noi la curent cu evolutia lucrurilor!
Nimeni nu moare virgin! Viata tot te va BIP BIP odata!
))))

-
- pasionat
-
- pasionat
Am prostul obicei sa fiu impulsiv si daca-mi trebuie ceva fac pe dracu in 4 si-mi fac. Acum sunt hotarat sa tai plafonul pt trapa si o voi face dar in acelasi timp ma si interesez ce si cum se poate face inainte sa incep treaba. E vorba aia buna romaneasca, mai bine masori de 3 ori si tai odata decat sa tai ca prostul si sa carpesti.
Cel mai probabil Weekendul asta sau weekendul urmator va fi rezolvata problema.
OFFTOPIC: Sa-mi tineti pumnii pt ca saptamana viitoare va fi una grea, de luni incep sa-i fac "franzelei" (asa-i zice fracmiu la C5, cica arata ca o franzela ....
) conversie de la cutie de viteze automata la manuala, si pt asta am toate piesele necesare mai putin pompa centrala de ambreiaj si conducta ce duce de la ea la cilindrul receptor. Daca stiti pe cineva care ar avea asa ceva pana luni as aprecia enorm daca nu va trebui sa le cumpar de noi. Asta e lucrare grea, va dura multe zile se munceste la sistemul electric se dezmembreaza iar bordul se schimba pedelierul si multe altele.
Tin sa-i multumesc in avans lui Sandor Mihai ca se baga asa eroic sa facem treburi deastea si sper sa iasa si pe masinuta mea bine !
Cel mai probabil Weekendul asta sau weekendul urmator va fi rezolvata problema.
OFFTOPIC: Sa-mi tineti pumnii pt ca saptamana viitoare va fi una grea, de luni incep sa-i fac "franzelei" (asa-i zice fracmiu la C5, cica arata ca o franzela ....

Tin sa-i multumesc in avans lui Sandor Mihai ca se baga asa eroic sa facem treburi deastea si sper sa iasa si pe masinuta mea bine !
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
sa masori de X ori si sa tai o data e vorba nemteasca
la noi e valabila vorba pe invers
ca idee,daca intorci la 180 de grade pentru rezistenta poti baga un fier brton pe indoitura si asa ai si finisaj
la noi e valabila vorba pe invers

ca idee,daca intorci la 180 de grade pentru rezistenta poti baga un fier brton pe indoitura si asa ai si finisaj

Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- taviciobanu
- pasionat
- Masina: Citroen C5/2003 var.I 2.0i 16v benzina NEW! +GPL
- 2: Golf V 2004 1.4 16v benzina