Mesajde picieri » Dum 09-Sep-2007 13:36
Ca sa scot toate butoanele si ceasurile am apelat la un mecanic care luceaza la citroen. A venit pina la mine si mia aratat cum se scoate fiecare. Vreau sa va spun ca dupa ce vedeti cum se scot afara si cit de usor iasa va cruciti, eu am crezut ca ma dau de pamint. De exemplu ceasurile cum iasa: se scoate usita sau cum vreti din stinga unde sunt sigurantele, dupa care bagi frumos minuta in spatele ceasurilor si apesi ceasurile afara, si gata, floare la ureche. Ceasurile au o singura mufa care iasa tot foarte usor. Ansamblu de ceasuri se poate desface iara foarte usor, este compus din mai multe plasticuri care se imbina prin cleme, nici macar scule nu trebe pentru deomontare, totul se poate cu 10 degetele. La ceasuri mi sa parut cel mai usor de schimbat ledurile. Am dezlipit led cu led si leam relipit pe cele albastre, am pus tot SMD-uri. Cel mai greu mi-a fost la butoanele de la usi unde am pus leduri mari din brichete, cele smd nu luminau destul de puternic, originalele verzi au o lupa destul de serioasa pe ele. E o lucrare destul de migaloasa si ia ceva timp. Sincer pentru bani nas face la nimeni. In ceea ce prieste afisajele e mai delicat un pic, acolo trebe schimbat numai plasticul din spatele cranului care este de culoare verde. u am pus plastic alb pentru clima ceea ce inseamna ca iluminatul este aproape alb cu tenta albastra deoarece ledurile sunt albe. Mi sa parut ceea mai dificila operatie, nu gaseam un plastic alb care sa fie uniform la iluminatul din spate, poate ne da cineva o idee ce se poate folosi acolo. Eu urez bafta la toata lumea cine vrea sa se apuce de lucrare, eu prsonal nu stiu daca mas mai apuca inca odata. Momentan studiez problema cd-playerului, sper sa pot rezolva problema, dar va costa ceva bani si umblatura de nui adevarat.