Antipollution fault
Aibag pasager fault
etc...
Pot sa spun ca dimineata cand am plecat spre nea Dumitrescu de la service Citroen nu mi-a mai aparut mesajul triplu (semn motor, SERVICE si afisaj calculator)...a mers super pana la "doctor"..
Andrei (unul din baietii lui nea Dumi) i-a sters toate erorile...ca se adunasera destule...mai ales ca am scos senzorii de parcare originali...si dupa aceea am "procedat" (vorba militienilor cand povestesc la TV un fapt petrecut in jurisdictia lor

Clima mea ( a Citroenului meu..

Am crezut ca e ceva firesc la Citroen...mai ales ca am avut ocazia sa merg cu un C4 caruia clima ii facea la fel...
Am avut placuta surpriza sa constat ca simpla inlocuire a unui senzor ciudat aflat sub picioarele pasagerului din dreapta sa-mi schimbe total gandirea despre CLIMA C5
Mai concret acum daca am 16 grd mege frate continuu si ma racoresc si eu cum trebuie....ca muream in Bucuresti...chiar la un moment dat, cam acum 3 ani, pe caldurile alea mari , sotia face o remarca...."Nu mai gasim noi clima ca la masinuta noastra nicaieri..." ...
Acum...se uita la mine si imi contabilizeaza cati bani am cheltuit schimband piese pe care cei de la ATS le considerau bune...si care acum, schimbate, fac ca C5 sa fie o alta masina...
E trist sa constat ca :
- Oglinda noua, comandata pe asigurare se "misca" asa cum ar trebui sa se miste o oglinda automata din fabrica...(de cand am luat masina se chinuie cei de la service sa remedieze deschiderea sacadata a acesteia)...
- Senzorul suspensiei la fel...schimbat fiind, acum beneficiez si eu de facilitatile din carte: ridicare automata cand drumul e desfundat, lasare la 110 km/h...etc
- Clima comanda corect compresorul numai cand temperatura ajunge real la cea dorita sau mai exact selectat pe display
Pe langa astea mi-am comandat lampile ce se monteaza in gaura din portierele fata...alb pentru picioare si rosu pentru cei ce vin din spate...pret?...400.000 lei..merita..
Pragurile din inox inscriptionat CITROEN....pentru usile fata dreapta si stanga...2 mil..
Stergatoare lamela model nou...nu cele cu arc...ci cele noi..asda cum aveam la VW....pret?...2 mil amandoua
Cam astea sunt "vestile" pe ziua de azi
O zi buna