achizitionare citroen c5 pahse II
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
TLGsoft scrie:mihaistan scrie:...
citroen c3 2008 50 k km pe bord , real 152 k km
75000 km/an? WOW
dupa ce am citit , chiar si vanzatorul ... a recunoscut ... si a spus ca nu se astepta sa aflam cati km are .... si cu cateva zile inainte vanduse un c3 cu 202 k km (tot cu km dati inapoi) a dus`o la un test la nush ce garaj si i s`a spus ca e brici n`a vazut nimic

TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
- C i t r o n e l
- pasionat
Sa adaug si eu:
NU mai cumparati masini aduse de samsari daca nu sunteti constienti ca e tzapa 99.9%!!!
tocmai am verificat o masina proaspat achizitionata:
C5-II 1.6HDI FAP an 2005, e drept ca pretul de achizitie aici a fost 4600E neinmatriculata dar:
- km reali >320.000km ; pe bord ~130.000km, in istoricul de pe server in primii 2 ani a facut ~125.000km.
- ceasurile de bord nu mai indicau viteza corect cu -15km; probabil urmare a operatiunii de reprogramare km.
- la motor avea turbina inlocuita cu una fara geometrie variabila de la motorul de 90CP.
- capota motor fara izolatie, fara scut la motor, haionul nu se inchidea corect.
- fusese lovita fata dreapta, si probabil spate.
- alte probleme ...
In cazul de fata omul era constient ca a fost data inapoi dar nu stia cu cit si a luat-o din cauza pretului.
NU mai cumparati masini aduse de samsari daca nu sunteti constienti ca e tzapa 99.9%!!!
tocmai am verificat o masina proaspat achizitionata:
C5-II 1.6HDI FAP an 2005, e drept ca pretul de achizitie aici a fost 4600E neinmatriculata dar:
- km reali >320.000km ; pe bord ~130.000km, in istoricul de pe server in primii 2 ani a facut ~125.000km.
- ceasurile de bord nu mai indicau viteza corect cu -15km; probabil urmare a operatiunii de reprogramare km.
- la motor avea turbina inlocuita cu una fara geometrie variabila de la motorul de 90CP.
- capota motor fara izolatie, fara scut la motor, haionul nu se inchidea corect.
- fusese lovita fata dreapta, si probabil spate.
- alte probleme ...
In cazul de fata omul era constient ca a fost data inapoi dar nu stia cu cit si a luat-o din cauza pretului.
-
- just curious