Test lexia , diferite probleme

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

iuliu m.
pasionat

Mesajde iuliu m. » Lun 07-Mai-2012 18:06

Da-le "peste ochi" grav la faza cu uleiul in vas!
Nici un moment sa nu cedezi. Sunt sanse extrem de mari sa fi deteriorat garnitura la montare si nu esti tu dator sa platesti pentru asta!
Fa-le scandal si ameninta-i cu OPC-ul si ce-oi mai avea si tu drept cunostinte in oras pe la Garda, chestii d-astea...
Ca la noi, la nimeni....
Bafta!

Rica
Moderator - Bazar
Masina: Peugeot 407 SW

Mesajde Rica » Lun 07-Mai-2012 18:09

auzi... :roll:
noi ii zicem ce si cum...da' factura,deviz pe operatia facuta are?
ia zii gropitza...ai ceva la mana?
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!

iuliu m.
pasionat

Mesajde iuliu m. » Lun 07-Mai-2012 18:17

Daca nu are e si mai grav! Se "reconstituie" faza reparatiei cu martori ca doar n-a schimbat niste placute si sunt in #&cat pana la nas ca n-au emis factura , deviz,etc. Omul nu stia ca trebuie sa ceara...Este de la tara...Unde e problema? "Organele" sa descurce problema!
Pai nu? Be strong!

Rica
Moderator - Bazar

Mesajde Rica » Lun 07-Mai-2012 18:20

tocmai de aceea am si intrebat sa se duca maine cu lectia invatata
nu stiu de ce dar am impresia ca e cam moale,poate ca e din Alba... :wink:
doamne ce dor imi e de zona si de oamenii din zona
hai gropitza ca tre sa plec si poate cu una alta te mai pot ajuta,asa de dragul amintirilor
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...

Ce ciudat!

gropitzabogdan
pasionat
Masina: Peugeot 407 2.0 HDi
2: Citroen C5 2.0 HDi
3: Citroen C4 1.6 HDi

Mesajde gropitzabogdan » Lun 07-Mai-2012 18:43

Nu stiu ce om poate sa fie moale cu atatia bani dati si cu masina intr-o stare aiurea . La 8 sunt prezent :lol: . M-am saturat de masina asta pe cuvantul meu.

Rica
Moderator - Bazar

Mesajde Rica » Lun 07-Mai-2012 18:48

mergi la un meserias sa o puna la punct si o sa vezi ca nu e atat de neagra cum o vezi tu
din cauza unor carpaci am ajuns sa uram fiarele si sa hulim meseriasii
stiti ce nu inteleg,ma nene daca nu ma pricep de ce sunt atat de nenorocit sa imi bat joc de munca clientului,client care nu o sa mai vina pe la mine?
mai bine il indrum si vine cu ceva mai simplu ca am fost sincer cu el

Ce ciudat!

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Lun 07-Mai-2012 19:14

Pt ca unii chiar nu stiu ca ei sunt sarlatani, ei chiar se considera mesteri dibaci.
Stii, e pe principiul ala...prostul stie ca-i prost? sau nebunul stie ca-i nebun?
Bogdane, asa cum ti-au spus si colegii, in nicio situatie nu ar trebui sa fie ulei acolo, decat daca atunci cand ai transportat motorul, acesta era cu chilasa f slaba si s-a plimbat uleiul ca la el acasa.
De aceea, sfatul cu shimbatul lichidului de racire si curatirea vasului, e f bun, posibil sa fi ajuns uleiul pe circuitul apei inainte de strangerea chiulasei.
Oricum, daca si dupa asta, ai ulei in apa, e clar ca e de la garnitura.

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Lun 07-Mai-2012 23:57

eu cred ca nu au spalat instalatia de apa, si cumva a intrat ulei unde nu trebuie cat a fost motorul demontat. am patit si eu asa odata, am spalat instalatia intr-o luna de vreo 3-4 ori, si apoi nu a mai aparut nimic. garnitura nu prea aveau ce sa ii faca pentru ca e metalica, poate doar sa o fi indoit si sa ii faca cumva vreo cuta; este totusi posibil sa fi uitat sa stranga vreun surub, ca nu ar fi primii care o patesc. mai e un exemplu pe forum care avea un surub slab detot la chiuloasa, si filetul praf in bloc, deci se poate. alte cauze nu prea vad...

gropitzabogdan
pasionat
Masina: Peugeot 407 2.0 HDi
2: Citroen C5 2.0 HDi
3: Citroen C4 1.6 HDi

Mesajde gropitzabogdan » Mie 09-Mai-2012 13:42

Nu este nimic grav. Era doar la instalatie cum a fost desfacut si acuma e ok. Ieri am facut un test lexia si au mai ramas doar problemele cu FAP-ul care sper sa il pot rezolva curand. Am vazut pe forum persoane care au montat emulatorul si poate mai e valabila oferta de la Citronel putin mai incolo :lol: . Se mai ocupa cu asa ceva ? Ce mai stiti de emulatorul acesta?

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Mie 09-Mai-2012 14:26

este si in craiova cineva care anuleaza fap-ul, modificand direct softul, fara emulator. cel putin eu asa am inteles, nu stiu sigur. o sa ma interesez si te anunt. pret... nu stiu, abia am aflat si eu zilele trecute.

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Sâm 12-Mai-2012 23:06

Din cate stiu eu, Citronel (Lucian), nu se mai ocupa cu producerea emulatoarelor.
Pe club peugeot gasesti informatii cu privire la anularea fap-ului fara emulator.

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Dum 13-Mai-2012 01:12

Am montat asa ceva si recomand :wink: merge ok
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade

Înapoi la “Citroen C5 I-II”