fiabilitate C5 !!!

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mie 14-Iun-2006 20:55

@khan: postul respectiv, ca si cel al lui paco, era un soi de sfidare la adresa moderatorilor (alexd invita sa fie pus sub urmarire si era foarte fericit din cauza asta) si oricum fara absolut nici un fel de legatura cu topicul. Asta dupa 2 rugaminti sa se revina la subiect. Daca tot avem un regulament, hai sa-l si respectam.
Ca sa nu mai spun de subtilele aluzii ale lui alexd. E ca si cum ai spune ca oamenii frumosi sint buni la suflet si aia uriti sint rai.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Mie 14-Iun-2006 21:41

ufff, nicum.... hai sa ne avem ca fratii ca suntem putin pe forumul asta si or sa rada altii de noi ca nu suntem in stare decat sa ne intepam. Daca spiritul meu de gluma pe tema off-topicului tu o consideri o sfidare...nu stiu ce sa zic; iar faptul ca ai dedus ca eram foarte fericit, doar prin simplul aspect ca am utilizat un emoticon zambaret ca sa subliniez gluma, iarasi este total discutabil.
Si la o adica ce daca facem si off-topic? Ce ar fi un forum pana la urma daca nu ar fi impanat si cu off-topic? Sincer, am uneori senzatia ca trebuie sa scriu ca la declaratiile de la politie, sa nu deriv nici un pic, nici macar printr-un artificiu lingvistic, de la subiect, ca pac! imi da anchetatoru' cu rigla peste degete.Ouch! In plus nu am facut nici un fel de aluzie, ci am tras un semnal de alarma, ceea ce inseamna un avertisment (atentionare) prietenesc, colegial.

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Mie 14-Iun-2006 22:22

alexd scrie:Later edit :
"15. Se recomanda mentinerea discutiilor in cadrul obiectivului principal al acestui forum, masinile Citroen. Vor fi descurajate in mare masura discutiile total pe dinafara. Se admit exceptii in cazul unor subiecte de interes general."

Descurajare, nicum, nu stergere....

5.1. Mesajele in afara subiectului ("off-topic") sunt cu desavarsire interzise, cu atat mai mult in cadrul subiectelor cu caracter tehnic, prin care membrii pot gasi rezolvarea unei probleme specifice. Atentie! Mesajele "off-topic" vor fi sterse fara nici o explicatie!
Aria "Diverse" va beneficia de o politica mai relexata din acest punct de vedere.

Adevarul e ca ati invadat subiectul legat de fiabilitatea C5-ului cu discutii pro/contra hidraulicii, precum si cu cele despre Renault. Nu stiu ce continea postul sters de Nicu, dar am mai spus si alta data: mesajele off-topic se pot sterge fara avertizare prealabila. Primesc destule PM-uri in care utilizatorii sunt nemultumiti ca nu pot gasi rezolvarea unei probleme din cauza multimii de posturi pe langa. Una e cand ai 2 pagini la un subiect si alta e cand sunt 7 ca in cazul de fata.
Intr-adevar ar fi frumos sa ne avem ca fratii (desi asta uneori nu e neaparat bine), dar si intr-o familie exista reguli care trebuie respectate.

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Joi 15-Iun-2006 05:46

Catalin, ai dreptate, si e normal sa recunosc ca si eu am tras discutia spre zona mea de interes actuala (interes e un fel de a spune, ca doar nu era esential daca am eu piele sau alte chestii pe bord!), dar n-am fortat lucrurile, n-am deturnat cu buna stiinta, n-am sfidat, n-am provocat. Alex mi-a raspuns (eu nici nu stiam), tot asa, din colegialitate. Chiar e nevoie sa se stearga tot? Eu cred, vorba lui khan, ca n-ar strica mai multa relaxare.
Si apropos de fiabilitatea lui C5, eu am vorbit si pe PM cu Razvan, i-am spus ce cred despre bubele masinii lui etc. Nu cred ca ti s-a plans el ca am deturnat discutia. Poate ar trebui sa-i lasam pe cei care deschid un topic sa spuna ce agreeaza si ce nu.
Inca ceva: multe lucruri se rezolva aici (mecanice, spun). Dar cele mai multe, NU! Aici ne dam cu parerea, il trimitem pe om la Ciocarlan sau la Cristi Stan sau (mai rar!) la ATS, mai venim cu un sfat, cu o informatie, cu o parere, mai glumim, adica suntem mereu off topic...E un forum, se discuta, e inevitabil sa mai alunecam. Noi nu suntem organ oficial...cum sa zic, sa nu cadem in ridicolul reglementarilor propriilor noastre hobby-uri.

In rest, toate bune, dar cand vad ca nicu zice ca am dezinformat cand am spus ca Xantia simte nisipul fin al plajelor, ma intristez, inseamna ca orice gluma poate sa ti se puna la dosar si poti fi inchis pentru ea...Pacat.

kata
pasionat

Mesajde kata » Joi 15-Iun-2006 08:14

@pentru baietii care poate nu au inteles: mesajele offtopic sint sterse pt eficientizarea gasirii de informatii utile. saracii moderatori chiar se agita sa faca ceva in sensul asta.

pana la urma care i problema ca ti se sterge un mesaj scris aiurea? scrie l din nou unde trebuie, sau uita l. e asa de greu de inteles ca trebuie sa fim macar un pic organizati?

baieti, stergeti repede mesajul asta. :D

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Joi 15-Iun-2006 08:28

Saracii moderatori...
Hmm, inteligenta curte... 8)
Stiti cum zice clasa muncitoare: ei egzista pentru ca muncim noi (off topic!).
Altfel, ce ar mai face nicu, daca eu nu i-as da posibilitatea sa-si manifeste autoritatea? :D
Stergeti-l si pe-asta, ucigasilor!

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 15-Iun-2006 10:01

Nu vreau sa jignesc pe nimeni....si un offtopic in plus oricum nu conteaza(ca tot o sa se faca curatenie)...dar unii prea se uita doar inainte bai nene. Pai cum sa acuzi un om de sfidare cand el face o gluma, nu exagerata nu de prost gust?
Ma tot gandesc...unde o sa ajunga in curand forumul asta....cu securitatea asta de pe el...
Tu te simti sfidat cand cineva iti zice sa il pui sub urmarie, sau sa ii dai ban....dupa ce acum ceva timp tocmai ai actionat in acest sens??!?! :x

Înapoi la “Citroen C5 I-II”