C5 diverse intrebari
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
Am revenit din Italia dupa o saptamana de plimbari.
2600 km - fara nici o problema.
Consum 4,7% in conditiile in care am vizitat Bolognia in doua zile, Modena, Parma, Mantov, Garda, Padova, Venetia - am lasat masina la Mestre si Lubliana. Este primul drum mai lung. Sunt foarte multumit. Mai ales farurile sunt excelente. Eu port ocheleari si mereu am avut probleme cu condusul noaptea la alte masini. Confortul super. Am mers cam 1000 de km fara sa ma deranjeze nimic.
O intrebare am. Pot sa folosesc cheia fara telecomanda cea de rezerva sau poate imi face figuri daca o folosesc exclusiv pe aia.
Merci.
PS. Inca caut un capac de phase 2 pe 16.
2600 km - fara nici o problema.
Consum 4,7% in conditiile in care am vizitat Bolognia in doua zile, Modena, Parma, Mantov, Garda, Padova, Venetia - am lasat masina la Mestre si Lubliana. Este primul drum mai lung. Sunt foarte multumit. Mai ales farurile sunt excelente. Eu port ocheleari si mereu am avut probleme cu condusul noaptea la alte masini. Confortul super. Am mers cam 1000 de km fara sa ma deranjeze nimic.
O intrebare am. Pot sa folosesc cheia fara telecomanda cea de rezerva sau poate imi face figuri daca o folosesc exclusiv pe aia.
Merci.
PS. Inca caut un capac de phase 2 pe 16.
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
Azi am rabatat scaunele spate si am gasit balta de ulei sub ele. O fi o problema sau cum a fost masina in ultimul timp pe la tinichigiu si mecanic la schimbat distributie si filtre sa fi curs de undeva sau este de la chestia aia neagra din dreapta de sub scaunul din spate? Nu da erori, se ridica si coboara usor, nu scutura si nu troncane, Merci
Merci mult. Deci pot sa dorm lin istit. Ma gandesc ca nu a fost strans bine capacul la flaconul de ulei ce a ramas de la schimb si cum l-am aruncat in spate in portbagaj poate a curs. Uleiul totusi era cam vascos si usor spre portocaliu pe and cel din flacon galben deschis si mai subtire. de unde oare ar putea fi?Era doar sub bancheta fara sa curga pe langa sau dedesubt.
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
pai uita-te si tu dupa urme si vezi de unde si pe unde a venit, ca doar n-a izvorat de sub scaun.
daca nu ai urme decat sub scaun, e clar ca a varsat cineva ulei direct sub scaun, ca nu are de unde veni din alta parte.
sub acel capac gasesti pompa de combustibil de joasa presiune si sonda de nivel combustibil.
daca nu ai urme decat sub scaun, e clar ca a varsat cineva ulei direct sub scaun, ca nu are de unde veni din alta parte.
sub acel capac gasesti pompa de combustibil de joasa presiune si sonda de nivel combustibil.
-
- pasionat