In timp ce curatam telecomanda pe interior am scapat cauciucul cu butoanele in mana baietelului meu de 2 ani si l-a rupt.
Cine stie unde gasesc numai cauciucul sau plasticul cu cauciuc al telecomenzii. Daca are cineva de vanzare astept mesaj.
butoane telecomanda defecte
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
Scoica ....
.... revin cu un raspuns.
Nu ai pt ce
... doar de aia sunt pe ici prin zona ca sa fiu de un mic ajutor
.
Nici eu nu promit ca se poate programa .... eu doar am vazut un site cu telecomenzi la preturi extra mici si de acolo daca e sa iti comanzi ... telecomanda asta este undeva la 40-50 RON

Nu ai pt ce

Nici eu nu promit ca se poate programa .... eu doar am vazut un site cu telecomenzi la preturi extra mici si de acolo daca e sa iti comanzi ... telecomanda asta este undeva la 40-50 RON
Cred ca e complicat. Programarea ti-o poate face orice atelier de chei mai dichisit, dar le va trebui cardul cu codul cheii. Eu spre exemplu nu am acel card si am inteles ca la reprezentanta este peste 100euro doar acel card.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
kristi scrie:@MoZoLyCy - ma intereseaza si pe mine o a doua cheie pentru masina. Cea din poza a doua este modelul meu de cheie. Stii daca pot cumpara o astfel de cheie si sa o programez pentru masina mea?
NU vreau sa zic vreo prostie dar nu cred ca ar fii nicio problema .... parerea mea .
Nu vreau sa fack reclama dar .... eu stau fff mult pe site-uri cu licitatii .... si stand aproape zilnic dau peste orice chestie de care odata si odata avem nevoie .
Eu iti dau link-ul cu toata placerea dar .... NU stiu daca poti seta cheia respectiva avand in vedere ca este acelasi model.
Cum discutam si cu ...laurb... ca si eu as vrea sa schimb cheia mea cu prima cheie pe care am postat-o , deoarece m-am plictisit de a mea si e urata fock

Aici ai un link de unde poti cumpara orice cheie vrei tu si oricine ... New & Used ... http://shop.ebay.co.uk/items/__key-citr ... 2ec0Q2em14
Sper ca v-am fost de folos

Cu ceva noroc am rezilvat problema. Am fost in Franta cateva zile si am gasit la ultima reprezentanta la care m-am dus . Mi-au dat capacul si butoanele cu 3 euro. La celelalte rprezentante Citroen imi spuneau ca in Romania - faceti o alta cheie care va costa 84 euro.
De remarcat si diferenta de pret de la reprezentanta din Romania ( 470 lei) si cele din Franta (84 euro) pentru o cheie noua completa.
De remarcat si diferenta de pret de la reprezentanta din Romania ( 470 lei) si cele din Franta (84 euro) pentru o cheie noua completa.
-
- pasionat
butoane telecomanda defecte
pai se compara Franta cu Romania? Cate Q7 si X6 ai vazut p-acolo, a?