program lexia in Galati si Braila

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

gg61
simpatizant

program lexia in Galati si Braila

Mesajde gg61 » Sâm 15-Ian-2011 12:28

locuiesc in com. Pechea, locul nasterii campionilui Lucian Bute, la cca 40 km de Galati; ma intereseaza daca oricine, in afara de reprezentanta Citroen are programul Lexia, in Galati sau in orasele limitrofe?
multumesc!

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Sâm 15-Ian-2011 15:51

stiu ca era colegul marian din galati care avea, dar nu mai stiu ce id avea pe forum.

videosuzy
pasionat
Masina: Citroen C5, benzină 2.0, Hydractive 3+

Mesajde videosuzy » Dum 16-Ian-2011 12:22

Scuze, dar care-i treaba lui Bute in problema Lexia-Citroen? Daca ai fi spus ca e locul de nastere al poetului Mihai Eminescu (ca tot a fost comemorat ieri) sau a lui Ceausescu (ca tot se apropie), mai intelegeam... Dar Bute...Off Doamne...
Inca o data scuze de offtopic dar nu m-am putut abtine.

Stima

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Dum 16-Ian-2011 16:18

intr-adevar, n-are nicio legatura, dar localnicii se mandresc cu el.
si suzi, consider ca bute a adus mai multa imagine romaniei decat toti contemporanii din politica, de pilda.
acum intelege si tu, cati de-alde eminescu s-au mai nascut dupa moartea acestuia?

videosuzy
pasionat

Mesajde videosuzy » Dum 16-Ian-2011 21:13

Poate ca ai dreptate insa e trist sa ajungi sa te mandresti cu cineva ce cara pumni (fie ei si intr-un cadru profesionist, in ciuda faptului ca a castigat la o categorie ce nu e recunoscuta de boxul profesionist).
Dar imi cer scuze, pana la urma omul a dorit sa afle un loc unde-si poate testa masina.

Stima

keos
pasionat

Mesajde keos » Vin 21-Ian-2011 22:50

Cine e Bute, si ce e Lexia ?

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Sâm 22-Ian-2011 00:28

bute e un boxer profesionist, iar lexia este un program de diagnosticare pt citroen.
dar pentru asta exista google.

iuliu m.
pasionat

Mesajde iuliu m. » Sâm 22-Ian-2011 02:37

videosuzy scrie:Poate ca ai dreptate insa e trist sa ajungi sa te mandresti cu cineva ce cara pumni (fie ei si intr-un cadru profesionist, in ciuda faptului ca a castigat la o categorie ce nu e recunoscuta de boxul profesionist).
Dar imi cer scuze, pana la urma omul a dorit sa afle un loc unde-si poate testa masina.

Stima

Nu stiu daca e in vreun fel importanta ziua de nastere a lui ceausescu. Pentru mine e o zi ca oricare alta.
Lucian Bute este unul dintre putinii campioni mondiali la box profesionist pe care ii are Romania.
El detine titlul la una dintre cele patru organizatii mondiale recunoscute, in egala masura, de absolut toata lumea, cand vine vorba de acest sport, si anume , I.B.F..
Nu inteleg nimic din comentariul tau. Este sportul nobil si nu "un prilej de a cara pumni" prin spatele blocului.
Cred ca ai grave lacune de intelegere a lumii si vietii ce te inconjoara, in general, daca poti face astfel de afirmatii.
Pentru corecta ta informare poti intra aici:
http://www.lucianbute.com/roumain/frame_accueil.html

Cu bine!

videosuzy
pasionat

Mesajde videosuzy » Sâm 22-Ian-2011 07:27

Offtopic:
Te intereseaza sau nu, iti pasa sau nu, cu voia sau fara voia ta, Ceausescu a fost unul dintre presedintii Romaniei. Ca a facut bine sau rau, asta numai istoria e datoare cu un raspuns (nici Vlad Tepes sau Stefan cel Mare n-au fost mai buni cu poporul lor).
Ca tie iti este mai "aproape de suflet" un boxer (care nici pe departe nu practica un sport nobil) este problema si placerea ta, dar nu poti sa ma convingi ca a cara pumni, a umple fata unui om cu sange si a te impauna cu acest lucru, este NOBIL. In atare conditii, sahul , tenisul, gimnastica, chiar si sporturile cu baloanele de diverse forme (rotund, oval etc) cum le mai poti numi?
Scuze inca o data pentru offtopic.

Stima

iuliu m.
pasionat

Mesajde iuliu m. » Dum 23-Ian-2011 02:27

Off Topic:
Fara voia mea, si spre nenorocirea mea si a (marii majoritati a) conationalilor mei, sistemul de rahat(a se citi "comunist", adus cu de-a sila de senilele tancurilor sovietice si impus unui popor pasnic si muncitor) a produs monstri analfabeti, gangavi, brutali in actiuni si limitati la minte, carora le-a incredintat puterea absoluta. Asa ca , fara voia mea si a inca vreo douazeci si doua de milioane de romani, "micul cizmar" analfabet a fost primul presedinte al Romaniei, functie in care singur s-a "cocotat". Imi permit sa ignor cu gratie ziua de nastere a acestei lepadaturi, "dislocata" de la putere cu pretul vietii a sute de tineri nevinovati....
Asta cu Vlad Tepes si Stefan cel Mare poti sa n-o mai spui. Este dovada unei lipse de cunoastere a istoriei tarii tale, care nu-ti face deloc cinste.
In ceea ce priveste boxul, prefer sa nu mai comentez. Aceasta obtuzitate si falsa "pudoare" am mai intalnit-o, am "demontat-o" si in alte ocazii cu argumente, dar nu o sa mai prelungesc o discutie colaterala si off-topic. Asta nu scuza aiureala cu "categoria nerecunoscuta in boxul profesionist", care ramane o afirmatie total eronata si rauvoitoare.
Sa stii ca cele mai nasoale accidente ale sportivilor au survenit, spre exemplu, la gimnastica si rugby. In urma lor, respectivii au ramas pe viata in scaunul cu rotile. Sigur ca boxul nu-i un sport de domnisoare, insa are reguli foarte stricte si nobletea provine din respectarea lor si din respectul reciproc al competitorilor, ceea ce nu se intampla pe la alte sporturi. Subiectele sunt mult prea vaste......

Succesuri!

videosuzy
pasionat

Mesajde videosuzy » Dum 23-Ian-2011 07:44

Ma retrag din aceasta polemica.
Scuze inca o data de offtopic.

Stima

iuliu m.
pasionat

Mesajde iuliu m. » Dum 23-Ian-2011 17:00

Acelasi off-topic:
Te retragi cu multa falsitate vrand sa lasi impresia "inteleptului care cedeaza".
Colegii de forum au vazut deja, insa, cu cine "au de-a face" si si-au facut o parere (cati or fi deschis topicul asta...).

(Multe) succesuri !

PEDROS69
pasionat
Masina: C5 2.0 HDi 100kw FAP 2007
2: Peugeot 307 1.6 benzina 110 cp
3: Fiat Doblo Panorama 1.3 jtd 75 cp 2007

Mesajde PEDROS69 » Dum 23-Ian-2011 17:40

Subscriu si eu Lucian Bute este un roman adevarat inainte de a fi campion mondial la box
MESERIAS

sandor mihai
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
3: Citroen XM 2.1 TDI 1993

Mesajde sandor mihai » Dum 23-Ian-2011 19:35

iuliu m. scrie:Off Topic:
Fara voia mea, si spre nenorocirea mea si a (marii majoritati a) conationalilor mei, sistemul de rahat(a se citi "comunist", adus cu de-a sila de senilele tancurilor sovietice si impus unui popor pasnic si muncitor) a produs monstri analfabeti, gangavi, brutali in actiuni si limitati la minte, carora le-a incredintat puterea absoluta. Asa ca , fara voia mea si a inca vreo douazeci si doua de milioane de romani, "micul cizmar" analfabet a fost primul presedinte al Romaniei, functie in care singur s-a "cocotat". Imi permit sa ignor cu gratie ziua de nastere a acestei lepadaturi, "dislocata" de la putere cu pretul vietii a sute de tineri nevinovati....
Asta cu Vlad Tepes si Stefan cel Mare poti sa n-o mai spui. Este dovada unei lipse de cunoastere a istoriei tarii tale, care nu-ti face deloc cinste.
In ceea ce priveste boxul, prefer sa nu mai comentez. Aceasta obtuzitate si falsa "pudoare" am mai intalnit-o, am "demontat-o" si in alte ocazii cu argumente, dar nu o sa mai prelungesc o discutie colaterala si off-topic. Asta nu scuza aiureala cu "categoria nerecunoscuta in boxul profesionist", care ramane o afirmatie total eronata si rauvoitoare.
Sa stii ca cele mai nasoale accidente ale sportivilor au survenit, spre exemplu, la gimnastica si rugby. In urma lor, respectivii au ramas pe viata in scaunul cu rotile. Sigur ca boxul nu-i un sport de domnisoare, insa are reguli foarte stricte si nobletea provine din respectarea lor si din respectul reciproc al competitorilor, ceea ce nu se intampla pe la alte sporturi. Subiectele sunt mult prea vaste......

Succesuri!

cu stefan cel mare sa o lasi mai moale te rog.a fost, in ordinea gravitatii faptelor in primul rind un criminal ( a omorit toata populatia unui mic sat probabil beat fiind) si apoi un mare curvar.a avut poate zeci de copii din flori.nu-s eu foarte religios dar nu se prea potriveste cu stefan ce mare si SFINT.
cit despre box,nici mie nu-mi place dar asta nu inseamna ca bute nu are un merit enorm in promovarea romaniei.
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.

APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!

mesersmith
Moderator - C5

Mesajde mesersmith » Dum 23-Ian-2011 19:43

eu am o mare problema cu toti sfintii, care nu au fost altceva decat niste nespalati inculti si lenesi.
stefan cel mare trebuia lasat in cartea de istorie pt faptele sale si nu bagat in calendarul ortodox.
bineinteles ca biserica, la fel cum a facut de-a lungul intregii ei istorii, a considerat ca trebuie sa acapareze tot ce contine imagine pozitiva.
bute cu siguranta are meritul lui pt promovarea tarii asteia, care si-asa e vai de ea si e cunoscuta numai prin hagi, nastase, comaneci si acum si bute.
daca la altceva nu suntem buni de nimic, macar cu sportul sa iesim in lume, fie el si "bataie"...
si boxul chiar nu e o bataie...e mult mai mult decat atat.

Înapoi la “Citroen C5 I-II”