Salut!
De ceva vreme ma tot gandesc sa imi iau un C5 II diesel la mana a doua, dar ma sperie ( desi ar trebui sa ma bucure) pretul foarte mic. De ce fuge lumea de ele? Sunt stricacioase, consuma mult, au probleme cu suspensia reglabila?
Mi-ar placea sa ma lamureasca niste proprietari de C5.
Preturi foarte mici la C5 SH - de ce?
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
Preturi foarte mici la C5 SH - de ce?
Zambeste! Maine poate fi mai rau.
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
Eu am doua bucati si as vrea sa vand varianta a doua, doar pentru a trece la varianta a treia. Altminteri, nici nu ma gandesc.
Nu sunt mai stricacioase decat altele si satisfactiile pe care le poti avea sunt f mari.
Acum depinde si ce masina ei.
Daca vrei sa cumperi un c5, nu cumpara masina venita de afara, decat daca esti ultra sigur de unde anume provine.
Cele mai multe au multi km dati inapoi.
E de preferat sa cumperi o masina din romania sau, si mai bine, de la cineva de pe forum.
Nu sunt mai stricacioase decat altele si satisfactiile pe care le poti avea sunt f mari.
Acum depinde si ce masina ei.
Daca vrei sa cumperi un c5, nu cumpara masina venita de afara, decat daca esti ultra sigur de unde anume provine.
Cele mai multe au multi km dati inapoi.
E de preferat sa cumperi o masina din romania sau, si mai bine, de la cineva de pe forum.
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
MikePop scrie:Am in familie 2 citroenuri diesel si sunt multumit de fiabilitate, consum, pret piese..etc. Ma temeam sa nu aibe ceva pobleme de sunt asa de ieftine.
Ca sa refomulez altfel intrebarea: Va pare rau ca v-ati luat C5?
Nu-mi pare rau ca mi-am luat C5. Imi pare rau ca nu ma pot plimba cu C5-ul atata de mult pe cat mi-ar placea. Am fost sambata la nunta si mi-a placut foarte mult. Am transportat si mireasa (era o nunta mai mica).
"If in doubt, flat out!"
- taviciobanu
- pasionat
- Masina: Citroen C5/2003 var.I 2.0i 16v benzina NEW! +GPL
- 2: Golf V 2004 1.4 16v benzina
S-a facut asa un fel de legenda cum ca masinile nemtesti isi pastreaza pretul si sunt extraterestre iar cele frantuzesti sunt masini proaste.Dar te intreb eu, Sarkozy si mai nou Hollande (adeca presedintii Frantei) cu ce masina merg ei cand trebuie sa se preumble pe unde au ei treaba?
Cumva cu Citroen?
Sau n-au bani de mertzane si biemveuri?
Cumva cu Citroen?
Trust Me I’m An Engineer
- TLGsoft
- simpatizant
taviciobanu scrie:S-a facut asa un fel de legenda cum ca masinile nemtesti isi pastreaza pretul si sunt extraterestre iar cele frantuzesti sunt masini proaste.Dar te intreb eu, Sarkozy si mai nou Hollande (adeca presedintii Frantei) cu ce masina merg ei cand trebuie sa se preumble pe unde au ei treaba?
Cumva cu Citroen?
La acel nivel sunt alte considerente (nationale, de imagine), nu de bani.
Personal consider alegerea C5 II a fi cea mai buna decizie pe care am luat-o. Sincer, ma gandesc ca urmatoarea achizitie sa fie tot C5.
si eu sunt foarte multumit de C5-ul meu
regret ca l-am luat ? NU!
isi merita banii? DA!
o sa zici ca il am la vanzare... da. insa doar pentru ca abia dupa ce am cumparat-o am realizat ca nu este o masina cu care sa ma duc in fiecare zi la serviciu prin bucuresti. este prea mare pentru aglomeratia noastra si cand stii ca ai 138 de cai si 6 trepte, parca ti-e si mila s-o tii in treapta 1, 2, maxim 3.
eu unul ma voi orienta spre ceva mai mic. cel putin, pana ma mut din bucuresti
multa bafta ! ;)

regret ca l-am luat ? NU!
isi merita banii? DA!
o sa zici ca il am la vanzare... da. insa doar pentru ca abia dupa ce am cumparat-o am realizat ca nu este o masina cu care sa ma duc in fiecare zi la serviciu prin bucuresti. este prea mare pentru aglomeratia noastra si cand stii ca ai 138 de cai si 6 trepte, parca ti-e si mila s-o tii in treapta 1, 2, maxim 3.
eu unul ma voi orienta spre ceva mai mic. cel putin, pana ma mut din bucuresti

multa bafta ! ;)
Citroen C5 este o masina care te ajuta sa stai la curent cu tehnologia auto.
Asa cum facea Dacia 1300 mecanici buni din toti romanii ;)
Ce urasc eu la C5:
Dupa ce am mers cu ulei pe joja la jumatate sau chiar spre minim si mi-am bulit distributia si turbina din lipsa de ungere, aflu ca la motorul 1,6 HDI e interzis sa umbli cu ulei mai putin de maxim pe joja.
Sa va fie rusine Citroen ca ati scris in manual ca uleiul trebuie sa fie oriunde in zona hasurata de pe joja. Si ca mesajul din bord zicea mereu: OIL OK.
Asa cum facea Dacia 1300 mecanici buni din toti romanii ;)
Ce urasc eu la C5:
Dupa ce am mers cu ulei pe joja la jumatate sau chiar spre minim si mi-am bulit distributia si turbina din lipsa de ungere, aflu ca la motorul 1,6 HDI e interzis sa umbli cu ulei mai putin de maxim pe joja.
Sa va fie rusine Citroen ca ati scris in manual ca uleiul trebuie sa fie oriunde in zona hasurata de pe joja. Si ca mesajul din bord zicea mereu: OIL OK.