Masina mea a venit echipata cu magazie de CD-uri Clarion dar din pacate nu citeste decat CD-uri audio.
Stiu ca exista o intrare auxiliara in playerul masinii si ma gandeam sa pot asculta mp3-uri dar direct prin Stick USB.
Stie cineva cum se numeste acel adaptor, cat costa, de unde?
Multumesc.
[audio] Adaptor USB pentru mp3.
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
mp3 player sau mp 4,cu USB si iesire 2.5 jack stereo
mai trebuie un cablu jack stereo tata-tata sa iesi din mp3-4 ce iei si un cap intra in auxiliara de la combina
cablul este 5-10 lei mp3 de la 50 de lei
mai trebuie un cablu jack stereo tata-tata sa iesi din mp3-4 ce iei si un cap intra in auxiliara de la combina
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
Rica scrie:mp3 player sau mp 4,cu USB si iesire 2.5 jack stereo
nope, e tiganie. Asa imi cumparam emitator din ala cu usb..
Eu vorbesc de un box care citeste mp3 si iti poti folosi si maneta de control cu afisaj, etc..
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
Exista doua variante.
Prima si cea mai simpla este sa-ti activezi intrarile auxiliare cu Lexia, pentru ca e posibil sa nu le ai activate, desi daca ai magazie, ar trebui sa fie activa cel putin o intrare.
Presupunand, totusi, ca nu vrei sa renunti la magazie, atunci o activezi si pe cea de-a doua intrare.
Aici poti pune o tableta, telefon, mp.3 etc, dar nu vei avea imformatii de nicio culoare pe afisajul central al masinii.
A doua varianta este sa cumperi un usb car link. O sa-ti pun aici un link si avand in vedere ca este de interes general pentru utilizatorii de citroen, nu cred ca poate fi considerat reclama.
https://www.facebook.com/xcarlink.dmc
Nu stiu daca mai e de actualitate, dar poti incerca.
Atentie, insa, la ce iti va spune tipul asta in legatura cu informatiile pe care ti le afiseaza pe display. El spune ca face oua, bate cuie, etc...
Tot in a doua varianta, dar putin mai scump, este sa mergi la reprezentanta si sa-ti instalezi un usb box special pentru masinile psa, care stie sa afiseze si numele piesei pe afisaj. Nu am vazut asta cu ochii mei, asa incat ia aceasta ultima informatie cu titlu de obiect de studiu si verific-o tu personal.
Acum ceva ani, vorbisem cu Mugurel sa-mi instaleze un astfel de device, eram la el dar eram in mare viteza si nu am avut timp sa-l instalam. Poti suna la Pro Motor si sa intrebi daca mai au pe stoc si cat costa.
Cam asta este povestea cu usb-ul.
Prima si cea mai simpla este sa-ti activezi intrarile auxiliare cu Lexia, pentru ca e posibil sa nu le ai activate, desi daca ai magazie, ar trebui sa fie activa cel putin o intrare.
Presupunand, totusi, ca nu vrei sa renunti la magazie, atunci o activezi si pe cea de-a doua intrare.
Aici poti pune o tableta, telefon, mp.3 etc, dar nu vei avea imformatii de nicio culoare pe afisajul central al masinii.
A doua varianta este sa cumperi un usb car link. O sa-ti pun aici un link si avand in vedere ca este de interes general pentru utilizatorii de citroen, nu cred ca poate fi considerat reclama.
https://www.facebook.com/xcarlink.dmc
Nu stiu daca mai e de actualitate, dar poti incerca.
Atentie, insa, la ce iti va spune tipul asta in legatura cu informatiile pe care ti le afiseaza pe display. El spune ca face oua, bate cuie, etc...
Tot in a doua varianta, dar putin mai scump, este sa mergi la reprezentanta si sa-ti instalezi un usb box special pentru masinile psa, care stie sa afiseze si numele piesei pe afisaj. Nu am vazut asta cu ochii mei, asa incat ia aceasta ultima informatie cu titlu de obiect de studiu si verific-o tu personal.
Acum ceva ani, vorbisem cu Mugurel sa-mi instaleze un astfel de device, eram la el dar eram in mare viteza si nu am avut timp sa-l instalam. Poti suna la Pro Motor si sa intrebi daca mai au pe stoc si cat costa.
Cam asta este povestea cu usb-ul.
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
Mugurel Parscoveanu, patronul de la ProMotor din Ramnicul Valcea.
Un tip de toata isprava.
Cauta pe net site-ul lui si ai acolo datele de contact.
LE: http://www.promotor.com.ro/
Un tip de toata isprava.
Cauta pe net site-ul lui si ai acolo datele de contact.
LE: http://www.promotor.com.ro/
-
- simpatizant