CD CHANGER

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

m81hdg
just curious

CD CHANGER

Mesajde m81hdg » Dum 22-Iun-2014 16:30

Salut!!..am pus o magazie de cd-uri, Clarion, cea pt C5, pt ca aveam deja cutia sub scaun si firul tras acolo, numai ca am o problema la conectarea cd playerului..!!...l-am dat jos si am gasit un fir (cel verde din imagini)... m-am gindit ca asta ar fi conectarea magaziei numai ca playerul nu are nici o mufa la care sa se potriveasca firul acela....
Acum nelamurirele mele sint:

1 mufa verde nu este de la magazie (..atunci de la ce este..?)
2 playerul nu e cel ok pt. o magazie de cd-uri
3 mai trebuie un fir adaptor de la mufa verde la cd player..

Va multumesc pt ajutor!!
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

iulian.arg
pasionat
Masina: C5 III 2012 break 1.6 THP aut6 Exclusive
2: ex: C5 III 2009 break 2.0i Man5 GPL Prins VSI 2.0
3: ex: C5 II 2007 break 2.0 HDI Aut6

Mesajde iulian.arg » Lun 23-Iun-2014 22:15

Salut,

1. Mufa verde pare a fi o antena. Posibil ca masina sa fi avut navigatie si mufa sa fie de la antena GPS sau cine stie.
2. Playerul e cel ok pentru o magazie de cd-uri iar intrarea pentru magazia de cd-uri e "Part C" in imaginea atasata
3. Iti trebuie o mufa separata pentru magazia de cd-uri

Imagine

Am atasat o schema cu configuratia intrarilor pentru playerul tau.

Part C este intrarea pentru magazia de cd-uri, deci iti trebuie acea mufa si cablajul aferent care s-ajunga pana sub scaun. Locas sub scaun am si eu dar cam atat.
Cauta sa vezi daca nu cumva aia mufa lasata neconectata pe undeva prin compartimentul in care sta cdplayer-ul.
Daca nu o ai, trebuei sa o faci impreuna cu cablajul aferent pana sub scaunul pasagerului.
Eu mi-am montat o unitate MP3 cu SD, USB si AUX in locul in care vine magazia de cd-uri.

Spor

m81hdg
just curious

Mesajde m81hdg » Mie 25-Iun-2014 20:20

Salut!!
Multumesc de raspuns! Sub scaun am si cablul la care am conectat magazia de cd-uri!! Era acolo si s-a potrivit la mufa, deci e cel ok! Am sa incerc sa urmaresc cablul pe sub mocheta, scaun, bord etc., sa vad unde duce,... daca reusesc!!
Cablul verde era 'sigilat', intr-un burete, lipit impecabil deci nu s-a umblat la el sau folosit pina acum..!!
Daca imi poti da numele sau un link despre ce unitate mp3 ai tu si daca se merita in termeni de calitatea sunetului si usurinta in a selecta foldere, melodii etc, etc..!!

Numai bine!!

Înapoi la “Citroen C5 I-II”