doamne, ce mai activitate pe forum....!!!!

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

doamne, ce mai activitate pe forum....!!!!

Mesajde mesersmith » Lun 11-Dec-2006 19:29

F misto forumul asta, poti sa stai linmistit daca ai o problema, nu are cine sa-ti raspunda.Nu stiu acum daca am postat unde trebuia acest topic, dar desi pe mine ma intereseaza forumul despre c5, sunt f convins ca si celelate forumuri sunt la fel de anoste si lipsite de activitate ca si asta.
Ma intreb de ce dzeu forumul de peugeot e atat de activ pt ca nici aceasta marca nu e f des intalnita in roamnia ca si citroen.Poate putin mai mult totusi, dar nu atat de mult cum reiese din popularea forumului lor.Credeti-ma, eu cand am o problema, ma uc pe forumul lor ca sigur gasesc raspuns, mai ales ca se pare ca nu sunt singhurul, posesori de citroen sunt cu gramada acolo.

tartorul
pasionat

Mesajde tartorul » Lun 11-Dec-2006 20:09

Peugeot este o marca care are o prezenta mai puternica de cat Citroen pe strazile din .ro. Motivele nu cred ca are rost sa le discutam in acest thread.

Calitatea unui forum nu este data de numarul de useri inscrisi sau activi, de numarul de posturi, injuraturi, banari, sau discutii fara substanta care sunt continute. Calitatea este data in primul rand de oameni. In general oamenii vorbesc in urma experietelor avute si nu vorbesc doar ca sa nu taca sau sa adune posturi.

Faptul ca nu ai primit raspuns la intrebarea X sau Y nu este din cauza ca nu a vrut cineva anume sa iti raspunda ci probabil din simplul motiv ca exista intrebari la care nu avem raspunsuri, deh, nimeni nu este perfect. :)

Postarea unui intrebari pe forum nu inseamna ca ceilalti membri trebuie sa iti ofere instant un raspuns. Cei care raspund o fac dezinteresat, pentru placerea de a ajuta pe cineva. Daca doresti raspunsuri la orice intrebare legata de masina ta, poti merge la ATS, care teoretic ar trebui sa te ajute, dar desigur, contra unor sume de bani.

Unii, printre care si tu, confunda forumul cu "mama ranitilor".

Statistic vorbind, sunt destul de putini posesori de C5, din aceasta cauza, tot statistic vorbind, probabilitatea ca sa primesti un raspuns legat de problemele C5 este mai mica.
Fun Citroen

Dan Popa
pasionat

doamne, ce mai activitate pe forum

Mesajde Dan Popa » Lun 11-Dec-2006 20:55

Dixit!

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 11-Dec-2006 21:02

Ce se mai "revolta" lumea in ultima vreme..

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Lun 11-Dec-2006 21:23

si daca mai adaugam ca sint cam 100-150 de mesaje scrise noi /zi, am putea spune chiar ca e ceva activitate. atita doar ca daca nu vrei sa gindesti un minut in plus, nu ai cum sa iti dai seama ca e de preferat sa nu primesti un raspuns decit sa primesti unul nedocumentat, nedorit, care nu iti va folosi la nimic, sau, chiar te va induce in eroare. restul s-a scris mai sus
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Lun 11-Dec-2006 21:32

asa suntem noi citroenistii, da' sa vezi ce anoshti suntem noi ashtia cu C4 hehehe, pe mine cel putin asa m-a facut mama si tata, deh, ce sa ii fac? :evil:
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

Adrian
pasionat

Mesajde Adrian » Lun 11-Dec-2006 21:43

Pai la C5 sunt nu sunt multe posturi pt ca C5 nu este o masina pt oameni care intra pe net - 20-40 de ani! C5 e o masina care este cumparata de pasionati... De Citroen!

Ai vazut ce mare activitate e la C4? De ce? E o masina de tineri.. Tinerii stau pe net... Tinerii produc activitatea dorita de tine pe forum! :roll:
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]

nitro_od
pasionat

Mesajde nitro_od » Lun 11-Dec-2006 22:12

domne...in mine salasuieste un spirit de autocenzura de nu pot spune nimic daca nu ma satisface in primul rand pe mine, intelectual si obiectiv !
acum am avut o scapare si am zamislit forma bruta a ceea ce-mi viscoleste prin minte la moment asa ca va rog sa fiti ingaduitori cu criticile!
in general ma multumesc sa citesc si mai putin sa intervin intrucat sunt destule minti luminate si experiente adunate si fara sa fac uz si de talentele mele native! :oops: iar ma laud....
cat despre C5 ....nimic de zis, draguta masina, pret relativ prohibitiv, am sa ma gandesc serios la clasa respectiva....de la 45 de ani in sus!
...iar la Pejou pe forum am cetit la balarii si ''rasini'' gramezi...cred ca si asta ma determina sa stau pe c.... pardon, posteriorul personal si sa ma rezum la lectura daca nu am ceva avizat de gangurit !
:-#
..... frantuzoaica pretentioasa !!!

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Lun 11-Dec-2006 22:32

@matrixu: la varsta asta nu e bine sa tragi asa tare la tigara :)
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 11-Dec-2006 22:41

Trece timpul greu... :roll:

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Mar 12-Dec-2006 00:59

Ca sa fiu sincer ma asteptam sa mi-o iau mai rau.Bineinteles ca s-au gasit unii care sa-mi puna in gura vorbe pe care nu le-am spus.Bineintels ca nu am crezut nici o clipa ca acest forum ar fi mama ranitilor, dar nu ma mira, fiecare interpreteaza dupa cum il duce mintea.Si, in sfarsit, bineinteles ca nu sunt frustrat ca nu stiu cine nu mi-ar fi raspuns la nus tiu ce intrebare, nu cred ca eu contez atat de mult, dar am vazut pe unii care sunt cu adevarat disperati si kiar le-ar folosi un sfat acolo, asta cu atat mai mult cu cat exista si oameni care nu sunt concetateni cu ATS.
Eu in treadul meu, ma refeream exact la situatia in care, desi ar sti unul sau altul despre ce e vb in nu stiu ce problema, din comoditate sau din alt motiv, prefera doar sa lectureze forumul si nu sa intervina, ca deh, e mai comod asa.
Pt d-l Khan e mai simplu sa jigneasca decat sa se gandeasca si el un minut in plus ca masinile citroen se mai strica si ele si orice sfat, parere, observatie, fie acestea si mai putin documentate, pot fi mai mult decat nimic in vasta noastra tara presarata cu 3-4 reprezentante citroen si restul mesteri care repara pe genunchi diverse parti nu stiu de care.D-le Khan, daca voi avea vreo problema si ma voi duce la service, asa neavizat cum sunt eu, as putea sa descriu absolut prosteste ce mi-a facut ala la masina, atat cat am vazut eu, ca poate vreunul de pe forum, cu mai multa minte decat am eu, ar putea interpreta si, eventual explica ce s-a intamplat.
Nu mai departe de cateva saptamani, era cineva cu o problema grava, a postat si din comoditate sunt convins, a primit uriasa cantitate de un raspuns. Ce bune erau cateva opinii neavizate pt acel om care se afla la vreo 400 km de ats.
Si mai nea matrixu, nu se revolta nimeni, omule, doar observam ca doar nu am venit cu nu stiu ce propunere de penitente sau mai stiu eu ce.Sezi bland.
Si, intr-adevar, nici eu nu ganguresc nimic daca nu ma duce memeaca....

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 12-Dec-2006 09:15

Dar cum ai ajuns tu la concluzia, ca este cineva pe aici care stie raspunsul la problemele tale, dar nu a avut bunul simt sa iti raspunda??
Cat despre "revolte", mai era cineva pe aici fff suparat, ca de ce trebuie el sa faca 10 posturi sa aiba acces pe ftp? Eu daca eram adminul site-ului puneam 100-200 posturi nu 10.
Mesersmith, eu zic ca nimeni nu are nimic cu tine, si in mod sigur daca cineva ar stii ce sa iti raspunda o va face...
Comparatiile intre forumuri chiar nu isi au rostul...degeaba sunt mii de posturi, daca in mai mult de jumate dintre ele 2,3 insi se cearta pe logan, altii slavesc masinile germane, si altii arunca cu rahat in restul...(e doar un exemplu aberant)

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Mar 12-Dec-2006 09:49

Am mai spus-o si altadata:

CAND NU SE PRIMESTE RASPUNS LA INTREBARI ESTE DEOARECE FIE

- NIMENI NU A MAI AVUT PROBLEMA RESPECTIVA
- NIMENI NU STIE RASPUNSUL
- NU TOATA LUMEA STA PE NET TOATA ZIUA

Ar trebui sa fim bucurosi ca nu scriem doar pt a ne afla in treaba. Asta arata calitatea oamenilor de pe acest forum, care au bunul simt sa isi vada lungul nasului - "nu ma pricep mai bine tac decat sa spun o prostie"

Va recomand sa vizitati forumul 4tuning sa vedeti ce inseamna raspunsuri de dragul de a raspunde.

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Mar 12-Dec-2006 10:10

Ar trebui sa te uiti la nr. de posturi ale catorva membri activi ca sa-ti dai seama de activitatea de pe forum. Ca ei nu scriu la sectiunea care te intereseaza,este altceva.Sa-mi dau cu parerea despre C5,in conditiile in care nu m-am urcat in viata mea intr-unul,cand nu stiu despre el decat ca are suspensie activa si cand colac peste pupaza,nici macar nu-mi prea place modelul..........
Trage tu ce concluzie vrei.
PS>Am postat pt. mai multa activitate pe forum :lol:

kristi
pasionat

Mesajde kristi » Mar 12-Dec-2006 18:36

Si eu ma gasesc in aceeasi situatie cu tine mesersmith, dar am inteles ca sunt destul de putini proprietari de c5 pe forum, iar dintre ei majoritatea au masina de putin timp si nu prea au experienta cu acest tip de masina.

Daca stii franceza poti sa te inscrii pe www.planete-citroen.com unde la sectiunea c5 ai sa gasesti raspunsuri pentru aproape orice intrebare. Eu am invatat multe de acolo.
Ultima oară modificat Mar 12-Dec-2006 20:59 de către kristi, modificat 1 dată în total.

Înapoi la “Citroen C5 I-II”