In primul rind vreau sa salut pe toata lumea de pe acest forum. Sunt un nou proprietar al unui c5 din 2002. Acuma incep sa descopar stiinta din c5. Deocamdata vreau sa va intreb cite ceva care se refera strict la aspect.
1. Unde as putea schimba iluminatu verde cu albastru (as prefera undeva in jurul clujului)?
2. Chiar nu se poate gasii nicaieri angel eyes pentru C5?
3. Nici stopuri cu leduri nu face nimeni?
Iluminat interior
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Bine ai venit printre noi.
1.- nu incerca. Greierasii care vor apare in bord te vor face sa regreti (asta presupunind ca schimbarea se poate face). Culoarea verde este mult mai odihnitoare noaptea, unde albastrul e greu de citit si vei sta mai mult cu ochii in bord, lucru important noaptea cind timpii de reactie sint critici
2.- probabil ca se poate. Dar tine mine ca neoanele de la angel eyes nu au o viata lunga si nici nu sint ieftine, cel putin alea after-market
3.- probabil ca se gasesc si din astea, dar tine cont ce nu sint omologate si poti avea neplaceri in momentul in care vei vrea sa apelezi la polita de asigurare (a ta sau a celuilalt). WLD iti poate da mai multe detalii
PS: trece-ti masina in semnatura.
1.- nu incerca. Greierasii care vor apare in bord te vor face sa regreti (asta presupunind ca schimbarea se poate face). Culoarea verde este mult mai odihnitoare noaptea, unde albastrul e greu de citit si vei sta mai mult cu ochii in bord, lucru important noaptea cind timpii de reactie sint critici
2.- probabil ca se poate. Dar tine mine ca neoanele de la angel eyes nu au o viata lunga si nici nu sint ieftine, cel putin alea after-market
3.- probabil ca se gasesc si din astea, dar tine cont ce nu sint omologate si poti avea neplaceri in momentul in care vei vrea sa apelezi la polita de asigurare (a ta sau a celuilalt). WLD iti poate da mai multe detalii
PS: trece-ti masina in semnatura.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Salut si bine ai venit in club! Daca este relevant, iti pot spune ca se poate schimba iluminarea plafonului din alb monoton in albastru intens...la fel poti schimba si iluminarea pedalierului si cu putina grija si multa pricepere si afisajului central (daca nu ai navigatie mare, bineinteles)...
Costul? In jur de 15 lei perechea de leduri...
Daca nu ai xenon poti sa iti achizitionezi niste becuri cu xenon (atentie la calitate) si la pozitii sunt diferite ghidusii care le poti pune...
Daca nu ai xenon poti sa iti achizitionezi niste becuri cu xenon (atentie la calitate) si la pozitii sunt diferite ghidusii care le poti pune...
BauBau scrie:Salut si bine ai venit in club! Daca este relevant, iti pot spune ca se poate schimba iluminarea plafonului din alb monoton in albastru intens...la fel poti schimba si iluminarea pedalierului si cu putina grija si multa pricepere si afisajului central (daca nu ai navigatie mare, bineinteles)...
sa inteleg ca daca am navigatie mare color nu pot sa schimb ledurile de la verde la albastru intens?
BauBau scrie:Am vb despre ce am facut, adica de schimbat ledurile respective pe afisaj obisnuit, monocrom cu iluminare verde, depre navigatie mare color nu stiu, nu mi-am bagat mana in asa ceva...
Desi ma indoiesc ca ai tu iluminare verde la navigatie mare color...dar sa le mai si schimbi?!?
Mi-ar place sa schimb ledurile de la afisaj din verde sa le fac albastre intens ceva gen VW
sa inteleg ca daca am navigatie mare color nu pot sa schimb ledurile de la verde la albastru intens?
La naviatia mare nu ai ce cauta la leduri, alea sunt leduri albe care lumineaza LCD-ul, sunt cu lupe speciale pozitionate in unghiuri si intervale perfecte... sa zicem ca reusi sa gasesti leduri identice pe alta culoare si le-ai monta fara sa strici nimic... iti dai seama dupaia cum percepi culorile pe LCD, pe langa luminozitate redusa...ar fi pacat sa faci asa ceva...

Hehe , bravo !! Very Happy
Treci sa vad si io masina cand esti prin zona. Ce culoare e?
La prima intalnire a clubului, sau lasa un prv cu ID-ul de mess si cand esti prin zona iti arat ce si cum... ;)